ja podałem przy kicie nr body i dopisałem nr szkła i wysłałem wszystkie kody kreskowe
Wersja do druku
ja podałem przy kicie nr body i dopisałem nr szkła i wysłałem wszystkie kody kreskowe
BelYaal, kod kreskowy, ktory wycinasz, zawiera informacje dotyczace obszaru obrotowego. Dlatego USA nie wchodzi w gre i Canon Eu nie uzna Ci tego. Jesli nie masz pewnosci co do kodu zawsze w srodku znajduje sie karta gwarancyjna, bedziesz wiedzial z jakiego obszaru pochodzi sprzet. Pozdrawiam :)
ok. zle zrozumialem "Zwrot części zapłaty będzie dokonany tylko wtedy, gdy produkt został oryginalnie sprzedany przez Canon w krajach EEA lub w Szwajcarii. Canon nie zwróci części zapłaty za jakikolwiek inny produkt..."
ze niby mam nasz dowod zakupu, nasza fakture, to styknie...
Na większości pudełek Canona (np. szkła) widnieje zarówno kod towaru USA (UPC), jak i europejski (EAN).
Ponadto w Irlandii maja taki bur... Nieporządek mają :smile: że nawet data zakupu nie ma znaczenia. Byle „kopia dowodu zakupu” była OK.
Witam
Mam problem (no w sumie dylemat) z wysłaniem formularza zgłoszeniowego. Aparat kupiłem na firmę - spółdzielnia. Przy wypełnianiu formularza nie ma takiej opcji - jak firma etc. Jest tylko imię i nazwisko, inne pierdołki, data urodzenia....
Pytanie zasadniecze co mam wpisać w formularzu moję imię i nazwisko (prywatnir) reszta adres firmy i inne pierdoły z kontem firmowym. Na fakturze widnieje nazwa firmy i adres. Panienka z okienka - czyli z Canona nie może powiedzieć konkretnie co i jak ?:shock:
Co poradzicie z tym fantem zrobić. Jak wypełnić, żeby było dobrze?
Link do strony - http://www.canon.pl/promocje/foto-video/id,572.html
Dzięki za pomoc.
Jeśli kupiłeś na firmę to nie możesz występować o zwrot :(.
a mi sprzedawca powiedział że można występowac o zwrot.
i że spokojnie oddają kase. Co im za róznica czy firma czy nie. Podajesz konto osobiste i juz.
pozdr