146 wygląda jak z jakiegoś archipelagu na morzach południowych :) rewelacja!
Mam nadzieję, że będziesz kontynuował wrzucanie zdjęć :)
Wersja do druku
146 wygląda jak z jakiegoś archipelagu na morzach południowych :) rewelacja!
Mam nadzieję, że będziesz kontynuował wrzucanie zdjęć :)
bardzo miłe w odbiorze, udane wakacje to widać! generalnie świetne ale na niektórych ciut za dużo podkręciłeś saturację zwłaszcza na 144 i 148 (widać na wodzie) jednak nie zaburza to odbioru, gratuluje fotek i wakacji
pozdrawiam
piękne miejsca i foty
A ja mam prośbę, takie jakby wyzwanie. Mógłbyś wybrać z tych wszystkich zdjęć 6 najlepszych? Tak duża ilość jaką przedstawiłeś trochę przygniata. Ciekaw jestem, które byś wybrał.
Mam nadzieję, że się zdecydujesz :)
@Robgr85, fyrste - planuje wrzucic jeszcze 3 zdjecia, ale to juz nie do tego watku;) I tak ich sie w sumie zebralo 89, wiec calkiem sporo jak na 1 wyjazd:) Wiecej zdjec znajdziecie jeszcze na www.photo--gallery.yoyo.pl/Norge2008/ :) Wiekszasc sie co prawda powtarza, ale jest kilka innych. Z tym ze za niedlugo zrobie nowa selekcje i wstawie tam troche inne zdjecia (te lepsze:mrgreen:) i juz po obrobce:)
Ponizej macie linki do poszczegolnych postow ze zdjeciami (te pogrubione sa moim zdaniem najbardziej warte zobacznenia):
Stavanger cz. 1
Stavanger cz. 2
Stavanger cz. 3
Preikestolen (aka Pulpit Rock)
Lysefjord, Kjerag i Kjeragbolten
Trolltunga cz. 1
Trolltunga cz. 2
Lofoty - Moskenesøya: Moskenes, Å
Lofoty - Moskenesøya: Reine i Reinebriggen (Reinebringen)
Lofoty - Vestvågøy: okolice Stamsund
Værøy cz. 1
Værøy cz. 2
Elandril:
ciezkie zadanie, ale sie podejme:mrgreen: Tyle ze, te (imo) najlepsze zdjecia nie do konca pokrywaja sie ze zdjeciami ktorych robienie wspominam najlepiej;) Bo z reguly te, do ktorych moglbym napisac cala historie nie sa najlepsze, bo robilem je bedac na w pol przytomnym ze zmeczenia:)
No i taka selekcja jak najbardziej się nadaje! Superowo! Możesz być z siebie dumny :D
Dzieki:)
Ostatnie jest rzeczywiście wyjątkowe. I to z ludzikiem na skalnej półce, od którego dostaję dreszczy ze strachu :)
Mnie tam strach ogarnal, jak rodzice zobaczyli takie zdjecie, tyle ze ze mna w roli glownej:mrgreen: