Czyli by się w sumie zgadzało, jak już ktoś tutaj zauważył 1ds i 1d mają "wersje dla ubogich", odpowiednio 5d i wlaśnie 30d.
Wersja do druku
Czyli by się w sumie zgadzało, jak już ktoś tutaj zauważył 1ds i 1d mają "wersje dla ubogich", odpowiednio 5d i wlaśnie 30d.
A pamiętacie ile kosztowały 10, 20, 30d w momentach premier? I ile może kosztowac 40d?
Myślę że powinien kosztować w okolicach 4500 na początek.
Co do AF-a to na tych rysunkach wygląda, że układ jest ten sam co był :(. Więcej krzyżowych by się przydało ale u Canona panuje zasada chcesz mieć na prawdę lepiej to płać i płacz, a jak Cię nie stać to siedź cicho i zadowalaj się namiastką :(. Może dadzą choć układ z 5-tki.
I tutaj jeszcze najnowsze rozważania na temat prwdziwości tego przecieku: http://www.northlight-images.co.uk/Canon_40D.html
Boczne punkty w cyfrowych nie jedynkach to kpina, nawet 5D tutaj niewiele odstaje od tej żałosnej sytuacji a stawiać go przy D200 to już zupełnie nie ma sensu, szczerze mam nadzieje ze w następcy 5D punktów krzyżowych będzie co najmniej 8 tego samego życzę 40D?
Pzdr.
IDEAL to by był dla większości na tym forum gdyby oprócz matrycy jeszcze szklarnia canona do niego pasowała :)
Ja też z niecierpliwością oczekuje na 40stkę. Na razie męczę się z ptactwem 350-tką i trochę mi to zaczyna doskwierać dlatego planuję skok na dwucyfrowe body. Gdyby władowali AF z 5 (jakoś nie chce mi sie w to wierzyć) pewnie 400L5.6 + konwerter zaczęły by działać normalnie.