Zbyt pochopnie oceniasz wyniki tej ankiety. 20% Maka na naszym rynku????? :shock: I do tego wśród zwykłych zjadaczy chleba, czyli potencjalnych klientów Cichego?
Wersja do druku
No tak jak mam oceniać wyniki tej ankiety? Widzę, czytam i liczę - 20%. Po prostu wkurza mnie, że nie mogę sobie obejrzeć tej prezentacji ;-)
Z drugiej strony, po co taki Adobe robiłby wersje całego softu, a mają już tego całe mnóstwo, na Maca? Dlatego, że co trzeci ich odbiorca to Makowiec. Ja używam tylko Maca i mam wszystko na Maca,... oprócz prezentacji Cichego... lol
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
BTW zjadacze rogalików francuskich też biorą śluby, nie tylko zjadacze chleba ;-)
Oj, zdziwilibyśmy się jak często lajfstajlowe japiszony w wawce lub poznaniu jeżdżące mini morrisami i oglądjące ntv na 38" lcd bravia oglądają sobie websajty ślubnych fotografów na lśniaco jasno szarych lapto maczkach... ;-) brzmi jak niezła grupa docelowa, prawda?
just my 2c
Ale jesteś uparty. Może, w takim razie niech Cichy sam się wypowie ile razy stracił (miał niezadowolonych) klientów z powodu braku możliwości obejrzenia exe'ków. Oczywiście to i tak jałowa dysputa, bo gdy mu się taki trafi to pewnie nagra mu jakiś mov, VCD czy co tam sobie zażyczy :smile:
Już napisałem, że gdy taki się trafi to mu nagrywam wersję DVD i po kłopocie, choć jeszcze się nie zdarzył :)
Kilka fotek z koncertu Aerosmith :)
Więcej na mojej stronie.
http://www.aerosmith.gangsta.pl/koncert2.htm
Fajnie pofociłeś.
Fajne. I kolorki takie jakie lubie:)