Dzięki, ... pogratulowac stabilnej ręki "czas 1/50" :-oCytat:
Zamieszczone przez MARANTZ
Ja to przy Pani z Pstryka a wszczególności przy jej czwartkowym ślicznym dekolcie nic nie umiałem dokładnie przetestować :x :mrgreen: :twisted:
Wersja do druku
Dzięki, ... pogratulowac stabilnej ręki "czas 1/50" :-oCytat:
Zamieszczone przez MARANTZ
Ja to przy Pani z Pstryka a wszczególności przy jej czwartkowym ślicznym dekolcie nic nie umiałem dokładnie przetestować :x :mrgreen: :twisted:
Co do Sigmy to miało to być moje kolejne szkło... w kropce jestem bo wychodzi na to, że działa dopiero od f/4. Może trzeba trafić na egzemplarz. Podobno wszystkie szkiełka na targach to takie które "chodzą" po testerach.
Co do czasu 1/50s to co to za rewelacja przy ogniskowej 35x1.6? Bez problemu powinno wyjść przy 1/20s. Wystarczy pracować spustem i oddechem tak jak przy strzelaniu z pistoletu ;)
Kto strzelał ten wie o co chodzi :twisted:
i widze ze fociles "moje szkielka":) hehe ale dziwie sie jakoscia 150 :/ musiales byc w czwartek co? bo to szklo bylo uszkodzone i pozniej znieslismy je na zaplecze
bez lampy
Cytat:
Zamieszczone przez kropu
Za to z nadmierną ilością PS-a :( :evil: - IMHO
Jeszcze jedno mi się zaplątało ... cóż oświetlenie już nie to :( ( robione w trakcie make-up`u )
... ale wyraz twarzy jakoś mnie ujmuje :oops: :???: ;)
p.s. też bez lampy :wink:
No niezla Shop'ka :wink:Cytat:
Zamieszczone przez kropu
tylko cienie rozjaśniłem. ona już taka ładna była ;)
:mrgreen: hmm chyba nie uwierzylem 8)Cytat:
Zamieszczone przez kropu
dużo tapety miała:D
A te miejscowe blurki, tuszowanie tla i przypalen to tak obiektyw automatycznie robi? ;)Cytat:
Zamieszczone przez kropu
Owszem, byłem w czwartek. Jeżeli Ty masz 1 D to gadaliśmy nawet o tym forum. Byłem z identyfikatorem ;)Cytat:
Zamieszczone przez PoserKiller
Szkoda, że szkiełko nie było sprawne bo jestem rozczarowany okrutnie i nie wiem czy je kupować.