Ja mam fakture w Jewro (z allegro)
Vitez, BTW. O taki cytat mi chodziło ;)
Wersja do druku
Ja mam fakture w Jewro (z allegro)
Vitez, BTW. O taki cytat mi chodziło ;)
jasne :) w poniedzialek Ci takowe zdjecie wykonam.. zdecydowalem sie na oferte w ktorej wyraznie pisze 22% vat w PLN i po kontakcie telefonicznym postanowilem pojechac do Zielonej Gory - (1,5h autem - wiec tym razem blisko) .. Podobne warunki - pisemna gwara 12 miesiecy, faktura vat 22%, kwota 3500 zl ...
Dalej nie rozumiem co w tym dziwnego.. nie ma az takiej przepasci miedzy sklepami ~4200
[ Dodano: 02-10-2004 ]
dla pewnosci jeszcze raz wykonalem telefon :)) vat w PLN 22%
Taki cytat jest niezbedny by zachowac jasnosc mojej odpowiedzi :PCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
[ Dodano: Pon Paź 04, 2004 8:05 am ]
No wlasnie przepasc jest - 700 zl . Mam nadzieje ze to nie 3500 + faktura vat (czyli ze ci jeszcze 22% dolicza do 3500 :roll: ).Cytat:
Zamieszczone przez MichalP
nigdy tak nie maCytat:
Zamieszczone przez Vitez
hyhy On to lubi wprowadzac groze :)))
wyraznie pisze 22% vat w PLN i po kontakcie telefonicznym postanowilem pojechac do Zielonej Gory
Daj dokładne namiary
z góry dziekuje i pozdrawiam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32221137 z tej aukcji , umowilem sie na 3500 z racji konkurencji oferty 3449 z krakowa..
Jestes z Zielonej ? Ktos u Was ma dobre ceny na karty CF ?
no to ja poproszę namiary na tego sprzedawcę :D
JAk gość tak tanio sprzedaję to kupujcie, Warto. Byleby była nieuszkodzona i matryca była cała!!!!!!!
trzeba bylo pisac to bym jeszcze opuscil :)Cytat:
Zamieszczone przez MichalP
Ktos opuscil przed toba. *zonk* Badanie rynku zawiodlo i konkurencja uprzedzila. Life is brutal a biznes jest biznes winetuu ;)Cytat:
Zamieszczone przez santiblue
nie nie :) mi na szczescie lub na nieszczescie :) firma zawalila przelew wiec sprawa otwarta :)
Jak mozesz stuknij mi na gg bo cos cie zlapac nie moge :) albo popostu jutro zadzwonie :)
Wysłałem Ci na PW. Zadzwon jutro to sie ugadamy.