Świetne :)
Wersja do druku
Świetne :)
Kolejne jesienne :-)...w tym roku jesień nas rozpieszcza :-)
58.
podoba mi się bardzo 56, portrety również choć się na nich nie znam
58. może bez budynków było by lepiej
Co myślicie o tym ? Kolory mogą Wam się nie spodoba ale coś w tym ujęciu jest. Przypomina mi ono pewną fotografię "Rhine II" :P Jeśli ktoś ma pomysł na inną kolorystykę moge dać Rawa :D
59.
Ja myślę, że to wspaniały pomysł z tym horyzontem w połowie kadru ;)
Powiem ci że nie lubię dziecięcych zdjęć ale na tych twoich zdjęciach jest coś oprócz dziecka...
Jakieś coś fajnego. Tylko mam wrażenie że dziewczynka jest jakby nieostra.
Dziadek na łódce też spoko. Chociaż ja bym wywalił żaglówkę z prawej strony.
A miałeś polara?
tak miałem polara...coś jeszcze pokombinuje :) czyli generalnie mogę fotke wystawić na sprzedaż za 4 mln $ ? :D
Cześć, mam pytanie: w jaki sposób uzyskujesz taki połysk na lakierze samochodowym? Najlepiej ten połysk widać na zdjęciach 17-23. Zarza mi się robić zdjęcia aut i nigdy tak ładnie to nie wychodzi. Będę wdzięczna za wskazówki.
Zdjęcie nr 60 interesujące i bardzo złowieszcze, tak miało być? Jak na nie patrzę, to mam wrażenie, że z tym statkiem stanie się coś złego :)
wiesz co z tym statkiem to nawet na to tak nie patzyłem :-)...bawiłem się obróbką i tak jakoś wyszło :P
a jeżeli chodzi o samochody...to na tym pokazie były one tak wypucowane i dopieszczone że aż błyszczały :D...do tego ładna pogoda i wszystko się w nich odbija :-)...bawiłem się jakimiś też presetami do lightrooma ale one raczej nie miały większego wpływu na ten połysk...chyba ze te czarno białe kolory go tak uwydatniły
62.
Jedno z wakacji na ocieplenie :D
Okno jest OK.:)
62 świetne
elegancko :) przyjemny obrazek
67. Win XP :) (w sensie tło pulpitu )
wszyscy mają to samo skojarzenie gdzie pokazuję to zdjęcie :P
bo microsoft je odkupił od Ciebie w czasach XP :)
może wyślę do Billa czy nie chce na win10 :P
bardzo ładnie to wygląda