Czy ktoś może mi powiedzieć, jak dołączyć ankietę, w już rozpoczętym wątku, bo umiem robić ankiety tylko w nowozakładanym.
Wersja do druku
Czy ktoś może mi powiedzieć, jak dołączyć ankietę, w już rozpoczętym wątku, bo umiem robić ankiety tylko w nowozakładanym.
na gornym pasku obok "szukaj" sa "narzedzia watku" :D
WIELKIE dzięki.Cytat:
na gornym pasku obok "szukaj" sa "narzedzia watku"
WINA I IGRZYSK! Już coraz bliżej pierwszego starcia.. ciekawym bardzo!
Kurcze az sie slinie ze zniecierpliwienia. Gozej jak wszyscy sie tak na pala, ze potem zadne ze zdjec nie spelni oczekiwan :)
Myślę że nie będzie aż tak źle.Cytat:
Gozej jak wszyscy sie tak na pala, ze potem zadne ze zdjec nie spelni oczekiwan
to jak kiedy bedzie mozna obejrzec foty?
no panowie nie przeciagajcie juz...
kurde, zrobiłem dziś nieco zdjęć, mam kilka niby nienajgorszych, ale jakoś trudno wybrać. Albo wpada w banał, albo nie podoba się mojej żonie ;)
Moje zdjęcie, też mi się wydaje jakieś takie banalne.Cytat:
kurde, zrobiłem dziś nieco zdjęć, mam kilka niby nienajgorszych, ale jakoś trudno wybrać. Albo wpada w banał, albo nie podoba się mojej żonie
Czyli są dobre :-) Dawajcie i nie biadolcie :P
panowie. kończcie to kokietowanie. miecze w dłoń i do boju!
a.
oni to specjalnie robia :-)
Podgrzewaja, podgrzewają...
zdjęcia, które odpadły (czy słusznie - czas pokaże ;) ) opublikowałem w moim wątku tutaj
Sam mam wątpliwości, czy dobrze zrobiłem, ale raz kozie śmierć, nadszedł czas polec, więc spróbuję zachować przynajmniej odpowiednią minę ;)
Hm, może wyślijcie fotki obaj do tego samego moda, a on wklei je anonimowo?
Świetny pomysł !!!
podaj emaila :)
Popieram. To dobry pomysł. Wówczas będzie większe prawdopodobieństwo, że zdjęcia będę oceniane same w sobie a nie ze względu na sympatie lub antypatie sobec ich autorów :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Nemeo, wal fotę na email z profilu. Wywal exifa dla anonimowości. Jak nie umiesz, to sam wywale.
Też mi się spodobał ten pomysł, proszę o adres e-mail.
Trzeba jeszcze po zamieszczeniu zdjęć jakąś ankietę wrzucić.
No nic czas spac moze jutro cos zobaczymy :)
Jest osobny wątek na głosowanie.
http://canon-board.info/showthread.php?t=10023
No to panowie do urn. A ja wiem ktore czyje jest ale nie powiem.
Właśnie myślę, czy nie zamknąć czasowo tamtego wątku dla komentarzy. Żeby nikt się nie sugerował opinią innych.
zamknąłbym.. i jeśli to możliwe ogladanie wyników ankiety przed głosowaniem...
Raczej po (czyli tak jak jest), żeby się nie sugerować.Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Niestety zamknięcie wątku zamyka też ankietę :/
Jak już zagłosujesz to na co Ci sugerowanie się ocenami innych.. Zanim zagłosowałem z prawej strony był link "zobacz wyniki" no chyba że to nie działa przed głosowaniem, nie wiem bo nie sprawdzałem...Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
bez przesady to ma byc zabawa - nie sobie ludziska komentujaCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a tak wlasciwie to ile tur bedzie miala ta Battle?
No coż.... napięcie rosło stopniowo....
a to góra urodziła mysz.....
Jestem rozczarowany. Oba zdjęcia zaledwie poprawne.
:-(
pozdr
al
Zdjecia jak i sam wątek są "for fun". Ponadto jest to pierwsza bitwa.Cytat:
Zamieszczone przez al9
Możesz sam kogoś wyzwać :)Cytat:
Zamieszczone przez al9
al, ale czego się spodziewałeś? że na zamówienie, w ciągu tygodnia i w dodatku temacie "gołąb", zrobimy arcydzieło? Nie byłem zachwycony wyzwaniem, bo ja tak nie potrafię. Przypłacę to publiczną klęską, ale przecież chyba chodziło o formę zabawy.Cytat:
Zamieszczone przez al9
Ja mogę kogoś wyzwać jak będzie festiwal baletowy ;)
A tam Kuba zaraz klęską... zresztą - to zdjęcia które wywaliłeś z jakimś duchem z tyłu (?) - było o wiele lepsze...
Tomasz! Prawo do krytyki maja tylko Ci którzy sie publicznie poddaja ocenie?
Takiego zastrzezenia nigdzie nie zauważyłem :-)
Poza tym - co do meritum -jakoś nikt nie wchodzi ze mna w spory...
pozdr
al
Przecież nie mam zastrzeżeń do twojej krytyki. Staram się tylko sprowokować nową bitwę :)Cytat:
Zamieszczone przez al9
Tylko nie mnie bo zasne i nie zrobie żadnego zdjęcia ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Dajcie spokój. Bo nikt wiecej sie nie odważy na Battle
Gdybym mógł dowolnie wybierać, zagłosowałbym na zdjęcie Kuby, to z cegłami z tle i w locie, co to małżonka mu zabroniła, a tak to idę zagłosować z tego co jest do wyboru ;)
wiadomo, wszystko wina Izy ;)
jak się wyjaśni kto i co, to pogadamy czemu nie zrobiłem inaczej ;)
Może wyzwij kogoś na pojedynek i pokaż wszystkim jak się robi super zdjęcia / chyba że jesteś dobry tylko w gadce i narzekaniu/.Cytat:
No coż.... napięcie rosło stopniowo....
a to góra urodziła mysz.....
Jestem rozczarowany. Oba zdjęcia zaledwie poprawne.
Miała to być z założenia fajna zabawa, ale jak widać nie wszyscy umieją się bawić.
Dzieki chlopaki za zdjecia i emocje ;-) ale wezcie teraz juz powiedzcie kto wygral :-) moze skrocic glosowanie do dwoch dni czyli jutro o polnocy...??? bo tak znow bedziemy czekac w nieskoczonosc :-)
No wlasnie. Zawsze znajdzie sie jakis malkontent w zabawie zeby wszystkim humor popsuc.Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
o kurde - napisałem i gdzieś to wsysło
więc jeszcze raz:
Merytorycznbie IMHO al ma oczywistą rację, nie ma co atakować. A że nie jest łatwo, przekona się jak sam będzie rywalizować :)
Ja starałem się czegoś nauczyć i potraktowałem to jako nowe podejście do zgranego, banalnego i powtarzanego tematu. No i spieprzyłem :lol:
Może wyzwij kogoś na pojedynek i pokaż wszystkim jak się robi super zdjęcia / chyba że jesteś dobry tylko w gadce i narzekaniu/.
Miała to być z założenia fajna zabawa, ale jak widać nie wszyscy umieją się bawić.
-----------
Nemeo - chciałem przeprosić.. Zrozumiałem swój błąd. Oczywiście zdjęcia są genialne. To nowa karta w dziejach fotografii. Zwłaszcza Twoje zdjęcie (Kuba ma jednak inne zdanie niz Ty) jest świetne!!!! Nie wiem które jest Twoje ale Twoje jest cudowne.....
Nie wiem czy mi wybaczysz.. pewnie nie. Ale zawsze będę wielbicielem Twojego talentu. I oczywiście poczucia humoru a także dystansu do samego siebie.
:-(
al
Tak niestety jest jak sie czlowiek bab slucha :) :) Fajne ptaszki panowie. Mozna by ustalic czy pojedynkujacy sie chca byc oceniani tylko przez glosowanie czy tez chca miec wystawiane pisemne uzasadnienie.
dystans do samego siebie i swojej tworczosci. to kwestia zasadnicza. i w tej konkurencji moim zdaniem bezkonkurencyjnie wygral... a zreszta, nie mam zadnego zdjecia do pokazania to moze sie nie bede wychylal.
a.
Cood! Zeby oceniać film Spielberga musisz być Woody Allenem? Żeby wypowiadać się na temat Madonny musisz być zawodowcem? Ten punkt widzenia, sprzedawany przez Nemeo jest absolutnie nieprawdziwy... Facio zdecydował się na publiczny pokaz zdjęcia z świadomością, że zostanie poddany ocenie. Także tych których zdjęć nie widział i nie zobaczy.
Nie daj się zwariować!
Swoją drogą - Kuba to człowiek zupełnie innego kalibru!
a na marginiesie - Twój post - z sugestią obawy przed własną oceną - wymaga - moim zdaniem - komentarza np Tomka Golińskiego.. Co to jest do cholery - forum, czy towarzystwo wzajemnej adoracji?
al
Oczywiście że to drugie! Zobacz czyje wątki w galeriach mają najwięcej wpisów i odwiedzin. Czyste TWA i onaniści sprzętowi panie :-PCytat:
Zamieszczone przez al9