Abstrakcja fajna, a 35 chyba proste tylko przez ten smog z lewej strony takie wrażenie sprawia ;)
Wersja do druku
Abstrakcja fajna, a 35 chyba proste tylko przez ten smog z lewej strony takie wrażenie sprawia ;)
@słowiczek na 36 to "serowiec" budynek politechniki wrocławskiej, a co do puchy to miałem kiedyś 400d dlatego widnieje w informacjach o sprzęcie, po przejściu na 50-tke zapomniałem zmienić. Dzięki za zwrócenie uwagi!
@poohacz 35 jest prosta, może faktycznie przez te chmury albo krzywe budynki sprawia odmienne wrażenie
:shock: . Napisałbym, że ciut za ciemne, ale tu nie może być inne. Ma być element tajemniczości, grozy i znak zapytania: co kryją cienie? Pozdrawiam;)
Aż by się chciało je rozjaśnić żeby zobaczyć co tam jest po prawej ;)
41 Bardzo przyjemny "widoczek", a mnie się podobają landszafty.
Duże brawa za 38.
Świetny set, ale na 41 dałeś czadu. Jest super. Ciekawe kto zobaczył w korzeniu sylwetkę lądującego ptaka.
Dziękuję Wam za komentarze.
A dla "landszafciarzy" mam jeszcze jedno ujęcie z jeziora nyskiego. Inny moment, inna kłoda.
42.
Który lepszy?
Z rowerowców: tylko 38 !
@słowiczek zastanawiałem się czy ktoś doszuka się głowy psa na 42 ale lądującego ptaka z 41 sam nie dostrzegłem. Tak, nadal 50d z tokiną.
Myślałem, że fufu sobie strzeliłeś, bo jakość przednia. Nawet czapkę zdjąłem:) Cóż, 50d dał czadu. Fotograf również;)
41. Dobre.
38 bardzo fajne, następne jakby kto inny focił. 41 i 42 podobają się oba.
43. Spokój nad Turawą
Fajne foto, moglbys pokazac w kolorze?
Jest i w kolorze, nieco inaczej skadrowane bo na szybkości robiłem obróbkę.
44.
Jak widać model nieco poruszony, nie ma jednak się co dziwić przy 4 minutowej ekspozycji ;)
Tym niemniej jesteś świetnym landszafciarzem - amatorem:)
@słowiczku dzięki za słowa uznania, choć moim zdaniem nieco przesadzone :)
Wiem natomiast, że nad Turawę jeszcze wrócę. Zwłaszcza, że jest na drodze między Wrocławiem a Gliwicami, którą to robię średnio 4 razy w miesiącu :)
Dzięki za odwiedziny!
B&W bardziej mi przypadł do gustu. W kolorze, wydaje się być zbyt dużo nieba, które przytłacza motyw na dole.
Ale to takie moje amatorskie spostrzeżenie :).