Jeśli w Krakowie, to odpowiedź nasuwa się sama: Foto Plus na Studenckiej.
Wersja do druku
na Studenckiej dużo sprzętu, tylko obsługa... brrrr
kupowałem tam niedawno, wyszedłem jak od dentysty
Teraz zmiana miejsca zamieszkania z Krakowa na Bydgoszcz więc Bydgoszcz wchodzi tylko w grę..
Ech, za rączkę trzeba...
Sigma Pro Centrum
Nie nie trzeba za łapkę bo sklep znam ale chodzi o coś z polecenia. Bo wiadomo ,że jest wiele sklepów-wpychaczy.
Byłem dziś w Fotojoker z zamiarem przetestowania nowej Sigmy 35mm F1.4, niestety jeszcze nie mają, lecz ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem z 5 sztuk body od Canona :)
Czyli Canon powrócił :)
Zgadza sie. U mnoe w miescie rowniez.
Ja również potwierdzam - Fotojoker w moim mieście przeprosił się chyba z systemem Canon'a i pojawiły się korpusy i szkiełka ;) .... wiele życzeń natomiast pozostawia reklama CANON'a w sklepie Fotojoker - nadal dominuje SONY i NIKON (brak jakiejkolwiek broszury na temat C :confused:) .... ale najważniejsze - liczy się że już coś znowu jest i można "pomacać" :lol:
Pewnie im obrót spadł o kilkadziesiąt procent i nie mieli wyjścia. Nie ma co ukrywać Ale Canon jest liderem w tej branży - nawet patrząc na fora amerykańskie to najwięcej jest właśnie dotyczących Canona . Ostatnio jak odwiedzałem salony Fotojokera to ludzie nic nie kupowali w ogóle.