Byłam w górach :)
71.
72.
Wersja do druku
Byłam w górach :)
71.
72.
Bardzo zmysłowe zdjęcia, widziałem też Twój portret na blogu i też jest zmysłowy :)
hehehe, dziękuję i... dziękuję ;)
Z okazji niesamowitych nudów postanowiłam pobiegać w te i z powrotem przez granicę kiczu ;)
73.
"zone romantica"
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
74 super!
75. Na tle lasu.
Wstawiając sobie sama dla siebie zdjęcia dorzucę kolejne, a co mi tam ;)
79.
świetne zdjęcia! 76 najlepsze!
Piękne zdjęcia robisz i umiejętnie kadrujesz.
fajny poppers na 77 :)
Dziękuję :)
żadnych uwag? Nic krzywo? Nic przepalone ? Nic bez sensu? Pomyślcie, że to ludzie, zlitujcie się nade mną i pokrzyczcie trochu ! ;)
To bez sensu ;)
Wiem, że pewnie odkrywam Amerykę ale znalazłam piękną reklamę 7D w "mojej dziedzinie" to się podzielę.
EOS 7D TV Commercial Take Stories - YouTube
i dodam przegląd uzębienia.
80.
super zdjęcia robisz, a 80 wymiata hehe no ale jest jeden mankament kamień na zębach trzeba będzie szczyścić ale minka fajna:) jak koń z filmu tresowany kurcze super. Koń się uśmiał
Oj, nie wiedziałam, że ziewający koń wzbudzi takie zainteresowanie ;)
Tutaj modelka tylko ziewała, także żadnej tresury w tym nie ma. Z resztą konie robią takie miny, że czasami umieram ze śmiechu przed aparatem ;)
Dzięki za podpowiedź, w sumie nie pomyślałam o wersji z okiem, bo to już byłby standardowy portrecik.
Skoro tak wam się podobają konskie miny wrzucę wam 100 % trollface w wydaniu końskim ! ;)
81.
hihi :mrgreen:
śmieje z ciebie i tyle :lol:
77,najlepsze!Kto mu/jej takie dredy kręcił;-).Uwielbiam konie!75,czemu ucięłaś...całością byłoby świetne.
koń z 77. nie ma dredów tylko warkoczyki, tak się dba o grzywę by rosła zdrowa, długa i niepowycierana ;)
82. a co to ja tam mam? ;)
83.
Twoje zdjęcia potwierdzają tezę wygłoszoną pewnego razu przez pewnego Malarza: Panu Bogu udały się dwie rzeczy: wiosna i konie. Piękne zdjęcia . Gratuluję.
Piękny cytat, dziękuję za miłe słowa.
Teraz mi trochę wstyd, że ostatnie wpisy są lekko prześmiewcze.
Jedna z pierwszych prób ostrzenia ręcznie sigmą, nie powiem ciężko z tą kobyłą w rękach było coś sensownego zrobić. Tu nogi nie ostre, kadr dziwny, bo ucięłam kopytka, ale efekt końcowy mi się podoba.
84.
Edit: Tu coś forum to dziwnie wszystko rozciąga :/
przyjemnie się ogląda Twoje zdjęcia
Wiosna na koniu. Okropne
:mrgreen:
Jeju czemu okropne? ;)
Każda pora roku jest piękna i dobrze, że przychodzą spokojnie po sobie.
Cieszyłaby mnie zima, biała, puchata, skrzypiąca, a nie taka jak zeszłoroczna, szara i zimna. ;)
Btw pozwoliłam sobie zajrzeć na Twoją stronę i się absolutnie zakochałam w tych słowach, zgłaszam więc, że teraz przy każdym pytaniu o sprzęt będę Cie cytować w odpowiedzi :)
"Używam sprzętu Canona, ale nie będę opowiadał jakiego. Jeśli coś jest dobrze to niekoniecznie jego zasługa, jeśli źle - to myślę, że nie sprzęt zawinił."
Wczoraj byłam na Bazyliadzie, jest to impreza hodowlana konika polskiego i ogólnie zabawy promujące jeździectwo, oto efekty :
87.
88.
89.
Przy okazji chciałabym wrzucić portret ludzki, nie mam ich wiele, a wręcz nie mam ich wcale więc galerii się nie opłaca zakładać, aczkolwiek jestem ciekawa co myślicie. Dodam na swoje wytłumaczenie, że zdjęcie powstało przy okazji sesji końskiej i na terenie stajni ;)
90.
Mile się zapowiadają te portrety ludzkie. Nr90 jak dla mnie zgrabnie i elegancko, może jedynie przygasiłbym te kwiaty(odsycił kolor).
Dzięki. Może faktycznie przesadziłam ;)
91. tęczowy foch.
#92 już z myślą o okładce na kalendarz 2013?
hehehe, nie ;)
93. We współpracy z .. modelką :)
Noga moja, pomysł mój, ustawienia moje, obróbka moja, jednak zdjęcie robione przez nią :)
Śmiesznie tak się musieć podzielić, ale kurcze niespecjalnie chciałam jej się kazać rozbierać i ubierać moje zdezelowane trampki po całym dniu chodzenia w upale ;)
To ci dopiero autoportret :-)
Oj tam oj tam, emofot to ja kilka na swoim koncie mam ale przecież [no mam taką nadzieję], że moja twarz do kategorii "konie" nie pasuje :P
Ale do "ich właściciele" i owszem. Chociaż same nogi mogą być.
No właśnie z bólem serca przyznam, że do drugiej kategorii też nie pasuję. Ja tu tylko focę :|
Byłam w pięknym miejscu, trafiłam na fajne światło ;)
94.
95.
96.
97. I chociaż mam wrażenie, ze za każdym razem jak używam jakiegoś blura to gdzieś na świecie ginie szczeniaczek to tutaj to po prostu mi pasowało i zostanę rozliczona z tego po śmierci ;)
Przepiękna galeria :) z ostatniego setu najbardziej mi się podoba 94 i 95
97 ładne, wygląda jak obraz przez ten blur
kadr też najlepszy z całej czwórki
Ta ostatnia seria jest fantasticzna. Gratulacje
Dziękuje :)
Coś bym wam tu dodała, bo u mnie zdjęć jak mrówków... ;)
98. Wstrętne muchy
Ja ostatnio spełniam się twórczo przed komputerem, bo albo pogoda, albo modele, albo samochód wyjątkowo nie współpracują.
Tak więc z nudów sobie lepię ;)
99.
100.