Napisałeś zgłoszenia do końca sierpnia ;-)
Zaczekajcie na mnie momencik mam awarie jednego z dysków - szukam jakiegoś mirrora zdjęć które chciałem opublikować :-P
Wersja do druku
Napisałeś zgłoszenia do końca sierpnia ;-)
Zaczekajcie na mnie momencik mam awarie jednego z dysków - szukam jakiegoś mirrora zdjęć które chciałem opublikować :-P
MacGyver to jak można poczekać jeszcze na kolegów do np 04.09 ;) ? Mi osobiście to bez różnicy a widzę, że kilku osobom przydałoby się jeszcze troszkę czasu żeby np. regulamin opanować ;)
Nie ma problemu, Umówmy się zatem ze zdjęcia przyjmujemy do 23:59 w niedzielę.
Ja też się dopisuje ;)
na dopisywanie za pozno...trzeba byc fair:)
przedluzony czas chlopaki maja na podeslanie zdjec
Kto chce to się dopisuje, pamiętajcie tylko że foty wysyłamy do dzisiaj do północy. to już ostateczny termin. ;) pozdrawiam
Ankieta będzie dzisiaj.
Dostałem 12 zestawów, ale przyznam że jeszcze ich nie sprawdzałem pod względem zgodności z regulaminem.
Zapraszam do głosowania :arrow: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=78051
No pięknie, pierwszy raz od dawna nie miałem dylematu czy w ogóle głosować.
ja mam problem z zaglosowaniem.. 3 sety mi sie podobaja
a raczej po 2 zdjecia z kazdego z tych 3 setow...
ale poworoce do tematu i glos oddam :) ale nie dzis hehe
ps: dobry battle :)
w takim razie trzeba pilnować aby kolejny battle był jeszcze lepszy :)
Naprawdę dobre sety. Miałem spory dylemat między dwoma, jak się później okazało, liderami. Bardzo przyjemnie się oglądało naprawdę.
to co gratulacje dla wygranego ;). Ogólnie kilka pojedynczych fot bardzo fajnych. Zestaw pierwszy bardzo mi się podoba, po stylu domyślam się czyje to zdjęcia. Moi faworyci to :
-zestaw pierwszy po całości ;)
-zestaw 3 - druga fota
-zestaw 8 - pierwsza fota
-zestaw 7 - ogólnie ma fajny klimat
-zestaw 9 - druga fota
Mój zestaw to nr 4.
Ogólnie jeszcze bym na koncertowe powalczył ale może na jakiś innych zasadach, pisałby się ktoś? ew. sporty rowerowe ;)
pozdr i jeszcze raz gratuluje fotek
Ja również dołaczam się do gratulacji, mój zestaw to nr. 3
No to jak już się ujawniamy, to ja o ten rzut beretem zestawem nr 1 wygrałem z Brzuchma. Gratuluję wszystkim :)
Witam
Gratuluję zwycięzcy. Mój zestaw to koncert "innaczej";-).
Pozdrawiam
Mirek
ghrond, zajrzałem do twojego portfolio, no powiem Ci kolego że dajesz rade ;) świetne foty koncertowe, szacun ;)
Szkoda ze sie spoznilem :/...
to na jakich zasadach masz ochotę? Jakieś foty mam jeszcze w archiwum ;) a tak ogólnie to baaardzo fajne masz te koncertowe na stronce ;)