Re: EOS 20D - pierwsza prezentacja
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
... ze specyfikacji wizde, ze zostaje przy 10D :D czekal bede na 1.3x ;-)
Jak dla mnie poprawili wszystko czego bym potrzebowal ewentualnie (fps, bufor, ETTL II ) poza cropem, ale z drugiej strony nowe obiektywy nadrabiaja nieco brak cropa... i napelniaja kieszen producentowi :?
Widzac jednak ze Canon rusza z systemem EF-S to nastepne modele raczej tez beda 1.6x i na EF-S by rozprzedac cala serie nowych obiektywow :( .
Dlatego moze kiedys pomysle nad przesiadka ;) (onanizm sprzetowy gora ! ;) )... a kiedy skoncze myslec to poslucham plotek czy jednak cos z cropem 1.3 i eye-controlem nie wychodzi.
a dla mnie wielkim zaskoczeniem jest właśnie brak EC, jaki to problem wstawić system choćby z 30-ki???
biorąc pod uwagę problemy z ostrzeniem także w 10D, ostatnio coś często się o tym czyta, byłoby to duże ułatwienie...
... no i jaki bajer dla onanistów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Re: EOS 20D - pierwsza prezentacja
Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
a dla mnie wielkim zaskoczeniem jest właśnie brak EC, jaki to problem wstawić system choćby z 30-ki???
Z zalozenia ma to byc nastepca 10D, wiec chca utrzymac podobny zestaw cech ale nieco ulepszonych wraz z podobna cena.
Dywagacja znietegoforum: co za problem do nowowprowadzanego modelu analogowego 300X - nastepcy 300V wsadzic EC z 30tki?
Odpowiedz: nie ta klasa, nie za ta kase :P
To samo z 10D i 20D.