Biorę 1. Czyli do końca 23 sztuki.
Wersja do druku
Biorę 1. Czyli do końca 23 sztuki.
ja tez prosze o jeden ;]
i spiesze wyslac dane:)
jaki kij w mrowisko? zaplacilem na samym poczatku i do dnia dzisiejszego nie dostalem zadnej przesylki...Cytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
Chodzi o to ze juz byla o tym dyskusja, Diodak nie opowiada za to ze paczka nie zostala dostarczona przez Poczte Polska...Cytat:
Zamieszczone przez robson
nie jesteś sam :(Cytat:
bedziecie teraz wyrzucac zale? jesli jestescie az tak rozczarowani praca Diodaka i czujecie sie pokrzywdzeni, to nie musicie sie w to bawic i na wlasna reke organizowac takie zabawki :roll:
Czy ja coś napisałem na Diodaka? stwierdziłem tylko fakt, że nie otrzymałem identyfikatorów z I tury.Cytat:
Zamieszczone przez nastier
Dlatego w II turze poprosiłem o LIST POLECONY!
tak to wyglada i juz.
teraz chyba wiekszosc zechce polecone ze wzgledu na to, co Was spotkalo...
Napiszę jeszcze raz (chyba dodam sobie to do stopki) że wysłałem do wszystkich, którzy zamówili i zapłacili... w takich samych kopertach, z takimi samymi znaczkami i w takim samym czasie ;). Jeśli list nie dotarł to powodów może być wiele (np. ciekawość listonoszki na poczcie, albo niezdarny listonosz) ale fakt jest taki że nie odpowiadam za dostarczenie przesyłki - panowie nie do mnie pytania i uwagi. Uzgadnialiśmy formę przesyłki i padło na list zwykły. Jeśli do kogoś ID nie dostarło to jest mi naprawdę przykro :( ale nic na to nie mogę poradzić - ze swojej strony zadbałem o to żeby było OK. Pozostaje przeboleć stratę, zamówić ID w drugiej turze, i zapłacić za list polecony albo... całkiem zrezygnować z ID.
no coz... nauczka jest taka, zeby nie brac udzialu w zadych "przedsiewzieciach forumowych"...
No i dwa dla mnie ;)
Robson, przeciez wielu forumowiczow jest zadowolonych. Mi takze jest przykro, ze w gronie tych zadowolonych sie nie znalazles. Ale uogolnienie jest chyba za duze tym razem.Cytat:
Aktualny stan zamówionych ID to 85... do końca zostało 16 ;).
Ja równieża zamówiłem- aktualny stan zamówień to 86szt. (15 do końca)
również zamówiłem 87szt. (14 do końca)
Ja mowie tylko o sobie. Nie zamierzam nikogo odwodzic od checi posiadania forumowego ID, smyczy, legitki, szeleke czy czego jeszcze dusza zapragnie:)Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Po prostu ja juz w nic nie wchodze... Tak jak mmsza.
Super :) Jak mozesz informujac o wysylce podaj koszty wysylki poleconej i zwyklej by kazdy widzial co i jak :)Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
http://www.poczta-polska.pl/cennik.htmCytat:
Zamieszczone przez Błajo
wczoraj tj 26.12 zamówiłem na priva 2 szt., mam nadzieję, że się jesze załapię. :-D
O kosztach przesyłek poleconych i priorytetowych pisze na początku tego tematu :D.
Ile jeszcze brakuje ? ;)Cytat:
dla mnie
+1
Dla mnie również +1
z tego co wyczytalem w watku o plastikach I tury, to jest juz ponad 90... :D zglaszajcie sie, no !:D
do kiedy można zamawiać ??
az Diodak powie,ze koniec zapisow ;)
Gdzie znajduje się Forumowy ID ? Bo ja nie wiem ... :P
na 1 stronie watku masz zdjecie i instrukcje jak zamowic.Cytat:
Zamieszczone przez PatriX
Ok moje ID to 2667 .. ale wy macie jeszcze jakieś CB przed tym co to oznacza ? :]Cytat:
Zamieszczone przez nastier
CB to takie krotkofalowki ;)Cytat:
Zamieszczone przez PatriX
Hehehe <lol2> Już wiem co to CB :D:D CanonBoard :]Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
dla mnie też jeden
CB dorzuca fabryka do XXXXX przy drukowaniu.
Witam wszystkich. Pierwszy post i zamowienie. +1 szt dla mnie.
Hmm ile to juz? ;) Bo sie nie moge doczekac ;)
Skoro mamy taki wersal,to i ja poproszę:
+1
:)
Kurcze, chyba sie skusze. Rydzyk fizyk, raz kozie smierc ;) Ale jednak poleconym poprosze :D
za momencik wysylam dane,
pozdro!
Diodak mam nadzieje ze moje zamówienie doszło :> Ile jeszcze osób potrzeba :D:D
1 sztuka więcej. Ciekawe który jestem :) Poszło na priva
1 sztuka więcej. Poszło na priva
czy ktoś to liczy
8-)
+2.
pozdrawiam przy okazji wszystkich po b. długim okresie nieobecności...
Hmm z tego wątku wynika, że chyba jeszcze ze 4 do końca ;) a może to już? ;)
Czy kazdy dostanie potwierdzenie na priva, ze doszly jego dane?
Juz sie nie moge doczekac tego ID:)
to nie tak szybko, jak sie wydaje ;) zobaczymy ile w drukarni zejdzie.Cytat:
Zamieszczone przez negatyv
w I turze wiele osob obwinialo Diodaka za opoznienia drukarni ;)
Uff, tym razem nie zaspałem :mrgreen:
+1 dla mnie, czyżby tylko 3 zostały do ruszenia z produkcją?
+2
I chyba jest juz minimum potrzebne do uruchomienia produkcji.
problem w tym,ze Diodak milczy ;) to pewnie przez sesje :D
ja dzisiaj :)
Miałem kilka pilnych spraw poza klawiaturą dlatego nie zaglądałem. Natomiast po powrocie zaskoczyła mnie liczba PW ;).
UWAGA
Mam zapisane 110 sztuk, więc zaczynam zbierać pieniądze. Do czasu zebrania całej sumy można się jeszcze zapisywać jednocześnie dokonująć odpowiedniej wpłaty. Pomyliłem się przy wyliczaniu ceny łańcuszków - są one o 10gr droższe niż wcześniej podałem.
Uaktualniony cennik i dane do przelewu znajdują się już w pierwszym wątku tego tematu.
Sumę zamówienia można szybko policzyć tutaj ;).
Pieniądze przelane :DCytat: