Jezeli macie jakies problemy ze zrzutka na studio ...
To moge zaproponowac takie spotkanie u siebie oczywiscie za free .
Trzy lampy
400 WS
200 WS
100 WS
Ubrane w softy dwie , jedna ze strumienica . Jest cieplo i milo :))
System spiety wyzwalaczami radiowymi ( o kable sie nikt nie zabije )
Tlo biale
I rozne gadzety . Lokalizacja przy stadionie lecha . Czas dowolny do ustalenia . Nie wczesniej niz godzina 18-ta . Jakis swiatlomierz chyba tez znajde jak juz chcecie byc profi :))
Pozdrawiam Jacek
Wy tutaj pierdu pierdu , a Adamek ....
Juz zdazyl przyjechac , zrobic odjechac . Zostawic negatyw :)))
Pozyczylem swoja pukawke i szkielko , bo chlopak analogowy jest .
Przygotowanie dobre ( od samego poczatku wiedzial po co przyjechal )
Nie byl zagubiony i wiedzial z ktorej strony strzela lampa :))
Dziekuje za przywitanie :))) Narazie poznaje nawigacje :))
Rzuce taka propozycje jako wstepniak .
Ze wzgledu na fakt ze zaczyna mi brakowac miejsca , planuje wynajecie duzego pomieszczenia w ktorym bylo juz studio .
Studio w systemie amerykanskim mozna wjechac samochodem . Dojdzie prawdopodobnie jeszcze jedna lampa ( ta juz bedzie zawodowa , elinchrom 750 WS razem z pilotem zdalnego sterowania )
Znam kilka osob z forum osobiscie wiem ze w poznaniu jest bryndza ( dla kogos kto chce przyjechac i ma czym to tez nie problem )
Jezeli znajdzie sie grupa osob ktora bylaby zainteresowana posiadaniem dostepu do studia ( juz wyposazonego ) przy odplatnosci abonamentowej na poziomie 50-70 PLN miesiecznie ( w zaleznosc od ilosci chetnych )
Jestem w stanie cos takiego zorganizowac .
Zaznaczam ze sredni koszt wynajecia studia komercyjnie na godzine to jakies 30 PLN (jeszcze jest problem )
Miesiac ma 30 dni , doba ma 24 godziny .
Lokal jest na tyle duzy ze bez problemu pomiesci jednorazowo na siedzaco ponad 50 osob . Zatem w rachube wchodzi takze przeniesienie czesci rozmow z forum na real .
Jacek
Jezeli macie jakies pomysly piszcie na jacek(at)fotomania.pl