Trochę późno na to pytanie ale też o tym pomyślałem.
Wersja do druku
W takim razie już się nie odzywam, to Twój pomysł.
...jak Wam idzie??
Moje poszły ... mam nadzieję, że nic nie skopałem.
Ja też już wysłałem.
Też mam nadzieję, że nic nie skopałem. :)
Wszystko fajnie, tylko misia nie mam w domu :/
Tyle osób (O_o) że trzeba się postarać.
Rozłozyła mnie choroba, ale jak Najeli, jutro postaram się ustrzelić niedźwiedzia :)
Moje już wysłane :-)
Moje też poszły, uf ;-)
Wiem, że już po terminie zgłoszeń, ale czy można się jeszcze dopisać?
Dopiero co zobaczyłem temat i chciałbym wziąć udział.
ja poslalem z lekkim lagiem ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
cos mi sie ubzduralo, ze do 8go
Dotarło 18 maili. Wszystkich, którzy przysłali swoje zdjęcia proszę o sprawdzenie czy:
- ze zdjęcia usunięty został exif
- mail zawiera direct link (link bezpośredni) do pliku jpg na http://imageshack.us
- zdjęcie ma rozmiar nie większy niż 800 px na dłuższym boku.
Ankietą zajmę się jutro, ewentualne nieprawidłowo przysłane zdjęcia zostaną zdyskwalifikowane.
Ja swojego nie wysłałem bo zabrakło czasu. W piątek, sobotę i niedzielę miałem zajęte studio a do tego jestem w trakcie przeprowadzki. Co prawda tylko przez ścianę ale wystarczy.
Aby nie było jako, że nie startuję w konkursie postanowiłem ufundować skromną nagrodę a w zasadzie dwie: Dla zwycięzcy bitwy jak i nagrodę pocieszenia dla osoby, która zajmie ostatnie miejsce. Nagrody są równorzędne i myślę, że dla osób, które fotografują w miarę przydatne : http://fotofanklub.pl/index.php?opti...&catid=29:news
A co tam, gwiazdka za pasem więc....
Żeby było więcej niespodzianek dla zwycięzcy 50 zł na zakupy akcesoriów wyszczególnionych tutaj:
:)
Szoda, ja niestety zapomniałem calkowicie, w sobotę dzień cały spędziłem na zawodach karate a w niedzielę czsu było brak. Coż następnym razem, ale startującym życze powodzenia.
Sergiuszu podniosłeś mnie na duchu! :-) Miałem zrezygnować, ale że zgłosiłem udział było mi głupio.. zrobiłem więc według zasady "im gorzej tym lepiej" i popełniłem dwa straszne gnioty.
PS tą nagrodą są odbitki czy legitymacja FFK? :-)
Wszystko w rękach MacGyver- a jak wystawi sondę zgodnie z zapowiedzią to legitymacja wystawiona w grudniu jest z pakietem zdjęć do wyboru i takie są obie nagrody.
Mac - Gy - ver ! Mac - Gy - ver ! Mac - Gy - ver !!!
:)
Pliizzz... :)
Porzućcie wszelką nadzieję ... ;) (ale to nie ja, to Dante).
Ten battle będzie jeszcze dzisiaj czy jutro, gdzie jutro= x+jeden dzień gdy x to moment kiedy sprawdzasz datę ?
Miłej zabawy :arrow: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=72112
Jeden zestaw musiałem zdyskwalifikować. Powód standardowy - exify (chociaż, po prawdzie, to i linki nie były podane tak jak w regulaminie)
Panie i Panowie, cos slabo z frekwencja... Glosujemy, glosujemy...
Dobrze, że 15 jest na końcu, bo po serii misiów, które wyprawiają nie wiadomo co aż chce się głosować na jakiegoś normalnego misia.
Podobnie to odebrałem.
Bardzo wesoły battle, fajne zdjęcia, miałem duży problem z oddaniem głosu :-)
Chyba większość miała problem... ;)
A ja nie miałem żadnego problemu :|
Całkiem fajny battle acz niektórzy uczestnicy mocno rozszerzyli pojęcie "mój dom" :-)
Coś czuję, że powstanie podobnie wielki świąteczny battle... :P
Kiedy w ogóle kończy się battle ?
Taka informacja jest w wątku z sondą.Cytat:
This poll will close on 16-12-2010 at 20:29
Sonda zamknieta. Gratuluje zwyciezcy!
Moj zestaw to zestaw 2, ktory ostatecznie zajal drugie miejsce... choc do zeszlej niedzieli cieszylem sie z pierwszego miejsca ;)
Czwarte miejsce moje :-D
Gratulacje dla zwycięzcy. Naprawdę udane zdjęcia i w klimacie jakiego oczekiwał bym po temacie bitwy, czyli dzieci + ich pluszaki.
Mój zestaw, to nr 14.
Ładna frekwencja w głosowaniu.
Przyznaję się do popełnienia zestawu nr 11 ;-)
Aktorką była Zuzia z zeszłorocznej akcji "Kup misia", niestety tegoroczne misie nie są już tak urocze :)