Wpisz po przecinku województwo.Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Wersja do druku
Wpisz po przecinku województwo.Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
dominiqe - a zaznaczyłeś że nie us?? jeśli nie to wpisz ostrów a powinny ci wyskoczyć opcje do wyboru - mi się tak zrobiło - taki jest wpis: Ostrow Wielkopolski, Wielkopolskie (Poland) (no tak bez polskich znaków trzeba)
Dzieki panowie, juz sie dodalem. ale jak zwykle cos zamotalem ;)
Najpierw zalozylem konto ...pozniej przy dowawaniu cos mi nie poszlo i dodalem sie bez konta (czy jakos tak :mrgreen: )
dodawanie zdjęć i dodawanie siebie do listy to dwie różne sprawy. najpierw najlepiej dodaćsię z profilem, a potem można szaleć.
Tez sie dodalem :cool:
Z tej okazji mam mala zagadke dla forumowiczow: jakie znane nam miejsce znajduje sie 50m od mojego domu? :mrgreen:
monopolowy? ;)Cytat:
Zamieszczone przez king_nothing
Taaak, to tez, ale chodzi i miejsce bardzo popularne na TYM forum ;)Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
Jeśli w miare dokładnie się umieściłes na mapie, to stawiam na Żytnią - obowiązkową w każdym szanującym się monopolowym :mrgreen:
Nie znam na tyle Warszawy, żeby wiedzieć, co tam się znajduje, ale widzę, że bardzo niedaleko na północ jest jakiś rów tektoniczny ...
Brawo, chodzilo dokladnie o "Rzeznie na Zytniej" ale jury uznaje te odpowiedz. Ten przybytek widze z balkonu ;-)Cytat:
Zamieszczone przez GoTo
Dorzucisz tam kamieniem?
fajna sprawa :)
Niedawno był wątek o bezpieczeństwie i wywiązała się rozmowa czy podawanie swego sprzętu w stopce to nie niepotrzebne kuszenie losu … no to teraz każdy złodziej ma dokładną rozpiskę gdzie w którym domu znajduje się jaki sprzęt :)
No i wiadomo do kogo można wpaść na piwo :D
Mozna namierzyc komputer przy ktorym siedze z dokladnoscia do jakichs 2 metrow :)
Swoja droga warszawscy forumowicze powinni troche doprecyzowac swoja lokalizacje, bo na chwile obecna niektorzy mieszkaja w ZOO, pomiedzy rozjazdami kolejowymi, na terenie ogodkow dzialkowych... :D
Ja w lasku Bielanskim sie celowo ulokowalem :-) - znam go na pamiec kazda dziuple :-)
a dzialke i dom mam obok wiec nie ma problemu
Jak Wy to qrcze robicie? U mnie od pewnego poziomu zooma mowi, ze nie ma takiej dokladnosci...Cytat:
Zamieszczone przez Jac
;-) tereny wiejskie maja gorsze pokrycie w dokladne mapy - do analiz wystarczaja 1:50 000
przełącz na satelitę
to nic nie da bo zdjecia pochodza z 'innego' satelity mniej dokladnego o innej rozdielczosciCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Według tej mapki ja mieszkam w jakimś baraku z dużym ,,wybiegiem'' dla psów:evil: Ale w sumie to już są szczegóły;)
odświeżam temat.. spadł już daleko a wydaje mi się że duzo ludzi nie zapisało się jeszcze.. ;) pokażmy ilu nas jest Panowie/Panie ! :)
btw.: może by przykleić?
Właśnie się wpisałem na mapkę
Jestem
No dobra się dodałem, widać mnie teraz tylko chciałbym miejscowość zmienić. Na początku wybrałem z listy pruszków żeby mnie bliżej domu rzuciło, ale chciałbym mieć moją wioskę wpisaną... Pineskę przesunąłem na własciwe miejsce... Wyedytować nazwy miejscowości nie moge... Na google earth lepiej widać, nawet dom mój jest :)
Ja tez sie dodalem. Nawet dosc dokladnie, prosze nie wysylac bombowcow na moj dom. ;)
Routlaw: a tutaj nie ma tych samych zdjec co na google earth?
Jestem;)
Na google earth wyostrza tak że widze swój dom, ogród a nawet samochód mojej lepszej połowy, który stoi przed domem... a tu niestety nie chce wyostrzyć..Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
dodany :)
To ja teraz pod prad - znalazl ktos opcje jak sie z tego wypisac? Bo albo slepy jestem albo sie nie da :?
A co, z takimi patałachami jak my to na jednej mapie wstyd się pokazać? :mrgreen:
i jeszcze jeden... na tej mapce baaardzo na lewo:)
jestem...., ale było ciężko bo mi łobuzy z tpsa zmniejszyli neo do modemowej prędkości :(
gdzieś w wawie :mrgreen:
koło zakładów monopolowych ;-)
Jestem i ja. Swietny pomysl.
Odswieze temat, moze nie kazdy tutaj trafil a chyba warto sie dopisac ;-)
jestem i ja :lol:
Dublin obecny :-)
Gdańsk powiększony o moją osobe
Ja też już zaistniałem :-)
nawet trafilem w moj blok :)
http://www.frappr.com/canonboard?cx=...&pinid=2242765
Człowiek z Rybnika, już sem :D
no to jest nas dwóch ;)Cytat:
Zamieszczone przez mruczek
a.
Jestem i ja. Pracuje właśnie nad przesunięciem pinezki (Bury, UK, znalazło, ale zapinaczyło gdzieś obok jakoś...)
pozdrawiam rodaków i innych rozbitków :)
pejot - dawno cie nie bylo ;)
Ano jakoś się ukrywam. Czytam codziennie, ślad po sobie z rzadka :)
Jak przepinezić pinezkę w inną pin-lokację?
Jeśli jesteś zalogowany to chyba łapiesz i ciągniesz :]
Już mam. W edycji profilu. Proste, tylko lenistwo wyszło!
Jam też podpięty...
Pozdawiam
odświeżam temat, może ktoś nowy się dopisze do mapki :)
Widzę, że jakieś kolorowe znaczniki się pojawiły. Niniejszym protestuje przeciwko dyskryminacji 300d :twisted: :p
Haha :D Racja.. naniosłem odpowiednie poprawki :) Może by przykleić?Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
hehe drobna pomyłka ;) Już naprawione. Tych oznaczeni nie dalo sie wstawiać począdkowo dlatego teraz są małe problemy. Dobrze by było żeby każdy poprawil u siebie w profilu.Cytat:
Zamieszczone przez minek