To tez jest komentarz :-PCytat:
Zamieszczone przez akustyk
Wersja do druku
To tez jest komentarz :-PCytat:
Zamieszczone przez akustyk
Człowieku, ty masz jakiś problem. W wszystkich wątkach, w których się wypowiadasz kitujesz jakieś aluzje sysytemowe. Co ma wspólnego sprzęt, ktory posiadasz z twoją wiedzą (a właściwie jej brakiem) na temat np. zastosowania spota? Prosiłeś o przykłady zastosowań spota i otrzymałeś je. Dalej masz problem? Czegoś nie rozumiesz? To zapytaj - wyjaśnimy Ci jak będziemy wiedzieli. Nie szukaj natomiast tematów zastępczych kiedy nie masz racji, bo to Ci na pewno popularności tu nie przysporzy.Cytat:
Zamieszczone przez BooBoo
skoro tak uwazasz to prawdopodobnie nie jest to forum dla Ciebie. obecnosc tu nie jest obowiazkowa. po prostu.Cytat:
Zamieszczone przez BooBoo
jesli czujesz sie szykanowany to przeciez nikt Cie nie zmusza
pisze to bez ironii. masz prawdo do takiego a nie innego odczucia.
I tak każdy argument, który przytaczam jest w odczuciu niektórych "nie na miejscu". Wiec przepraszam, nie chcę kontynuować waśni. Jestem na cudzym podwórku i łatwo tu dostać lanie.
BooBoo, sam ci wcześniej odpisałem - życzliwie i bez agresji. Niestety, jak napisałem - znów się zapędziłeś. Przecież to pn_ i Ty zaczęliście nam udowadniać w innym wątku, że nasz sprzęt jest be, bo jeśli nawet jest lepszy, to nie ma spota, itp. Kto tu zaczyna spory, kto tu jest anty dla drugiej marki :roll: Skąd innąd sam przyznasz, że w tym wątku pn_ odzywał sie wielokrotnie, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie na temat, wręcz zaczepnie i próbując robić sobie jaja z w sumie interesującej rozmowy. Jak mamy traktować takich gości na forum? A później wszystko na nas, że Was nie lubimy :-|
Wydaje mi się, że teraz gdy wiesz do czego spot się przydaje i po co służy, nie będziesz próbował przekonywać, że 0,01% spot jest najlepszy ;)
Jak to? Przecież w wątku, który założył mikie_001 namawiałem go właśnie na zmiane aparatu na Canon. I to całkiem poważnie. A nigdy nie udowadniałem, że C jest gorszy od N. Zawsze pisałem, że mnie bardziej odpowiada. I to był wątek o Nikonie. Popełniasz ten sam błąd, co ja odnośnie wypowiedzi akustyka o spocie. Dalej uważam, że Canon robi świetne aparaty, co parę razy nadmieniłem. Ja wywołuję wojny systemowe? Odpowiedzią na moje stwierdzenie, że 5D to świetny aparat jest cytuję: no pewnie, przeciez to Canon :confused:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Powiem wiecej:
LUBIĘ CANONA, bo to świetny sprzęt
UWIELBIAM NIKONA, bo też jest to świetny sprzęt i bardziej mi pasuje
KOCHAM ROBIĆ ZDJĘCIA czymkolwiek
Boo