Ja się wybiorę. W końcu to pierwszy poniedziałek w Nowym Roku. Pochwalę się prezentem jaki dostałem dzisiaj od Canon-a.
Wersja do druku
Ja się wybiorę. W końcu to pierwszy poniedziałek w Nowym Roku. Pochwalę się prezentem jaki dostałem dzisiaj od Canon-a.
Jeżeli nie zapomnę to i ja się pokażę.
Sergiusz zdradź chociaż rąbka tajemnicy :wink:
No to ja będę na 100% :-)
Na ostatnim spotkaniu dinderi rzucił pewien dość ciekawy pomysł. Zagłębiłem się nieco w temat i jako, że przez ostatnie kilka tygodni mam codziennie kontakt z przedstawicielami świata równoległego myślę, że pomysł można by wprowadzić w życie i przynajmniej fotograficznie znaleźć się po drugiej stronie słońca. Mam nadzieję , że w poniedziałek na spotkaniu pojawi się Sergiusz, który ma już pewne doświadczenia w tej materii.
Nawiązując do ostatniego poniedziałkowego spotkania rozmawiałem z dowódcą równoległego świata. Zaproponował spotkanie integracyjne w najbliższą sobotę ( za tydzień) w pracowni przy ulicy Ząbkowskiej w godzinach popołudniowych tak mniej więcej parę minut po 14.
Ja na 100%.
Nie chcę zakładać nowego wątku bo nie wiem gdzie on się powinien znaleźć. Nasze sobotnie spotkanie nie jest plenerem ale ma wszelkie symptomy aby stać się wydarzeniem ale póki co nim nie jest. Pomimo że do podjęcia działań niezbędna jest niewielka składka na honorarium dla modeli nie będą to też warsztaty fotograficzne. Nie szukamy też kolejnych uczestników choć jeśli ktoś miałby ochotę dołączyć będzie mile widziany. W sobotę będziemy mieli około dziesięciu modeli w postaci mieszkańców Ząbkowskiej, Brzeskiej, Markowskiej, Targowej czyli warszawskiej Pragi. Sto procent oryginał bez podróbek czy innych charakteryzacji. Proponuję spotkać się koło godziny 14 w sobotę w Oparach Absurdu.
Jutro spotkanie jest jak najbardziej aktualne i z tego co wiem parę osób z Forum się wybiera. Ma się stawić dwunastu modeli. Do dyspozycji jako miejsce do fotografowania będziemy mieli warsztat, pracownię jednego z uczestników jutrzejszego spotkania. Ja niestety jutro mam od rana do wieczora wynajęte studio i nie mogę zabrać ze sobą lamp. Jeśli ktoś ma jakieś oświetlenie t o byłoby wskazane zabrać ze sobą.
Ja mogę zabrac 580EXII, tylko.
Nie będzie nikogo z lampami? Może inni wezmą swoje, mam wyzwalacze RF-602, w razie co.
Dokładne miejsce spotkania. Opary absurdu to nie żart http://www.gastronauci.pl/6671-opary-absurdu-warszawa
Bardzo Ciekawy plenerek. Myślę, że nawet mam kilka zdjęć, które można zakwalifikowac do udanych.
Na pewno jeszcze tam wróce...
Echhhh, gdyby tylko był pomysł, jak wystemplowac ten "Maszt", z wielu moich zdjęć... :D
Trochę więcej zdjęć zamieściłem tutaj: http://fotofanklub.pl/index.php?opti...nia&Itemid=169
Wiedziałem, żeby nie wrzucac swoich zdjęć z Ząbkowskiej. :)
Sergiusz wrzucił i proszę... Na dzisiejszych rozmowach go nie było. :D Chłopaki się zatroszczyli, najwidoczniej ;)
Nie byłem bo jeszcze w robocie siedze. Tak się jakoś porobiło. Będę musiał coś z tym zrobić.
Z ostatniego pleneru.
To zdjęcie już mi się podobało od samego początku. Mam taką propozycję aby uczestnicy pleneru wysłali mi na pocztę po parę zdjęć to dla modeli zrobię trochę odbitek na pamiątkę. Jest też propozycja aby odwiedzić mieszkanie i rodzinę jednego z nich. Max to trzech gości. Jeden chętny już jest i ja jako drugi. Ale w razie by co odstąpię swoje miejsce.
Mamy „konkurencję” http://klubkm.pl/forum/showpost.php?...postcount=1621 Nie mniej miejsce robi się fotograficzne.
Weselej by było jakby w ten sam dzień robili ;) .
Mnie dzisiaj nie będzie. Nie dość, że ferie to jeszcze ponoć jakieś święto czy dzień...
Nakłamałem jak zawsze. Byłem wczoraj na spotkaniu w znakomitej mniejszości gdyż były 3 osoby z KKM -u. Snuliśmy marzenia na temat pleneru na Mazurach i w Petersburgu czy jak mu tam teraz.
W związku z, dzisiejsze Rozmowy o Fotografii zostały przeniesione na Środę. Miejsce to samo, godzina również.
Będzie tez trochę ludzi z alfiokami.
Czy ktoś jutro planuje być?
Ja będę tak jak tydzień temu. Dostałem ostatnio parę interesujących książek w tym pewien album to przytaszczę je ze sobą.
Fajnie. A zdjęcia z Ząbkowskiej będą? Przytaszczę do porównania 2 modele yongnuo, jesli ktoś jest zainteresowany.
Wezmę, muszę trochę dorobić bo dałem chłopakom:-D
Dostaliście telegram? Ja dostałem na skrzynkę :-D
Dostałem. Bardzo fajnie, postaram się być.
To i ja pewnie dołączę. Dozo.
O fajnie! Już się martwiliśmy. Tak na marginesie to odkryłem nowe gruzy. Być może były już odkryte nie mniej wyglądają trochę jak po spaleniu. Po drodze będzie można zahaczyć.
No i było http://fotofanklub.pl/index.php?opti...nia&Itemid=169 Jutro (dzisiaj ) pogadamy.
Jutro mnie nie będzie. Jadę na "Rozmowy o celebrytach" ;)
To wychodzi na to, że spotkamy się 4 albo 9 maja. Ogródek już stoi byleby dopisywała pogoda. Na 9 maja powinienem mieć już nowy numer wiadomo czego.