i ja tak mysle mega spotkanie ale moze nie do wiosny tylko wczesniej 07-08.01.2006 to akurat bedzie okragla data i weekend
Wersja do druku
i ja tak mysle mega spotkanie ale moze nie do wiosny tylko wczesniej 07-08.01.2006 to akurat bedzie okragla data i weekend
im później panowie, tym zimniej a im zimniej tym bardziej co poniektórzy będą mieli ochotę na... kielonka ;)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
gwoli wyjaśnienia :mrgreen:
mam nadzieję że zlot wypali kiedyś tam i będzie się można w kilka osób z W-wy zorganizować i dołączyć do was...
druga sprawa to to, że jak na jaden dzień to trochę chyba za krótko :roll:
nie zdążymy dojechać a już trzabędzie się pakować spowrotem :?
to jest to co canon'ierzy lubią najbardziej :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
dr hab. lub prof. dr hab.?Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a ja tylko napisze.. gdziekolwiek bedzie ogolny zlot to ja sie pojawie :) moze byc nawet w afganistanie :)
chyba w takim razie robimy zlot miejski w białymstoku. :>
Cytat:
Zamieszczone przez gonzo44
Okregowe Kolo Forumowiczow Canon-Board.info w Bieruniu
Zawiadamia iz, plenery wyjazdowe czlonkow/organow Okregowego Kola Forumowiczow Canon-Board.info w Bieruniu, zwanego dalej OKFC-BIwB (co dotyczy zarowno plenerow organizowanych przez OKFC-BIwB, jak i tych organizowanych przez komorki z terenu calego kraju, oraz teenowe komorki zagraniczne), ktore odbywac sie beda w odleglosci wiekszej niz 150 km od siedziby OKFC-BIwB, nie beda refundowane z kasy OKFC-BIwB.
To pisal ja, thorin, prezes... :mrgreen:
Thorin, co Ty dzisiaj piles ?? Bo chyba skutek bardzo dobry ma ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
hyhy herbatka limonkowa Polaco, polecam! A propos tego zlotu no cholera slicznie tam ale niestety jak w piosence turystycznej: "kto pieniazki ma, ten jedzie do wieliczki, a kto pieniazkow nie ma ten palcem do solniczki" ja to sie moge isc nad "derowke" :) ( takie lokalne zeskalowane jeziorko Bonka, i pofocic panow z kijami w wodzie, i miec nadzieje na to ze przyjada lesnicy, wtedy zmieniloby sie to w fotoreportaz "samotnosc-klusownicy" :mrgreen: )Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
no i co ?
pomysl spali na konewce?
no bo sie towarzystwo boi tylek zmrozic
ech...
sam se pojade do Rogalina :)
tyłek to zmarznie moim starym jak im powiem o następnej sumie ktora mieli by mi dać na taką 'wycieczke' ;) ale jeśli ktoś mi zasponsoruje to ja bardzo chętnie... bo przeciez nie pozwole zeby to był zlot pt "Samotnosc Akustyka" :D
o to to to ! Dobrze Venio gada Okregowe Kolo Forumowiczow Canon-Board.info w Bieruniu jest rowniez otwarte na propozycje sponsorow strategicznych :mrgreen:
jakoś nigdy nie miałem w modzie mówić tak do moich RODZICÓW...Cytat:
Zamieszczone przez Venio
ej chłopaki to ja moze po was przyjade
i kanapki wam zrobie na droge
co byscie mi nie zglodnieli
co wy na to ?
bonk, chetnie ale ja ze swoimi rozliczam sie na kreche, i jeszcze za ostatni zlot mam dlugi, dlatego wybacz ale uwazam ze moja spiewka mnie calkowicie usprawiedliwia, nie mam skad wziac, bo sam nie mam pozdro...
Cytat:
Zamieszczone przez thorin
luzik thorin
zartuje przeciez
;)
dobrze wiem jak to jest
a sa jakies terminy, lokalizacje ustalone... ja bym sie gdzies wybral tylko wystarczy mnie przekonac... dobrym zdjeciem :-)... i odpowiadajcym terminem :-)
odpowiadam na pytanie numer 1:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
nie Rogalin ale w te klimaty :)
pytanie numer 2:
poczatek grudnia. 2~4. do ustalenia
co kraj to obyczajCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
zapuszczam domowe forum i zbacze ile sa warte te trminy :-)
edit:
zdjecie oczywiscie przekonuje :-)
Zglaszam sie. Chetnie pojade na plenerek do Rogalina :)
zdaje się, że Cichy zna dobrze te tereny...
o ile dobrze pamiętam ma obszerną galerię z tych okolic :D
Zatem tak.
Mi by najbardziej pasował drugi weekend grudnia (jak w tym roku).
I jestem w stanie załatwić miejsce do spania nieopodal - w Bazie Harcerskiej w Rogalinku.
http://www.rogalinek.zhp.wlkp.pl/
Koszt - 16zł/osobodobę, gdy weźmiemy śpiworki. Będzie zapewne dostęp do kuchni, sanitariaty w ładnym standardzie. Łóżka piętrowe w pokojach wieloosobowych. Jestem w stanie także poprowadzić z Poznania tam. :)
Ośrodek położony bliziutko Warty, gdyby się koniecznie na deby iść nei chciało. ;P
No i w bardzo ładnym lesie... biegając tam spotkałem sarny, dziki, zajączki i inne leśne atrakcję.
Ktoś z Białegostoku lub okolic byłby chętny na wspólny transport?
Mmsza, może Ty do nas dojedziesz tym razem? ;) (prawie po drodze)
dla mnie brzmi bosko! pisze sie!Cytat:
Zamieszczone przez adamek
jestem za
jak ktos z Wroclawia potrzebuje transportu to w razie czego bede mial wolne miejsca
a jedziecie przez W-wę??? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
o! widzę konkrety!Cytat:
Thorin... czy widzisz to co ja? :D omija nas plenerek :mad:
OGŁOSZENIA PARAFIALNE:
Miły, wysoki blondyn szuka sponsora na plenerek.
Chcesz pomóc?
Wyśli SMS o treści POMOC na numer 997
Koszt -> Jedna Lka :mrgreen:
mi, jakby co, to pasuje tylko drugi weekend grudnia ;)Cytat:
więć na razie zgłaszam access :p
Cytat:
Zamieszczone przez Venio
coz Venio...
mnie moja sytuacja finansowa przygina do ziemi :) czas splacic ciemniowe graty, filtry Ilforda ilfochrome (cudenka za bezcen wlasciwie kupione) a wczoraj posredniczylem w kupnie dziewiczej 600tki z podpietym 35-70mm 3,5-4,5 i handgripem, tez w sumie za mizerne pieniadze... wszystkie mega okazje mnie omijaja akurat wtedy kiedy nie mam kasy :mrgreen: coz chlopcy, miejmy nadzieje, do nastepnego zlotu...
Ja wstepnie tez sie pisze. Jezeli ktos z Krakowa jedzie autkiem to ja z checia sie dolacze (2 sztuki).
to gdzie ten zlot ?
w bialymstoku?
jakim bialym stoku :-) byla mowa o rogalinie u ciebie na strychu :-)
Cytat:
Zamieszczone przez Jac
na strych zapraszam ale zadnych rogali tu nie ma
a juz napewno nie mieszkam w rogaline
piekarz sie znalazł :mrgreen:
a moze odpalisz tego irca i sie ustali
bonk! na irc!
ej ja nie mam irca
zaraz cos sciagne i zainstaluje
i w miedzy czasie zmien avatara na rogala :-)
chatzilla pod firefoxa np.
albo mirc
dobra nie kazdy ma irca wiec dla nieczatujacych info....
rogalin upadl :-) Kazimierz Wielki zwany dolnym nad wisłą wstał i się zastanawia
aaaa i akustyk w nocy udal sie na 'wedrowke mysli plenerowych' dzisjaj ma wrocic i powiedziec co wymyslil :-)
ja tez tak myslalem, ale wszyscy zainteresowaniu musza byc powiadmieni...:-)
cos sprawa ucichla :-(
Bo Ci co sie napalili na Rogalin sie obrazili ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
jak dla mnie moze byc rogalin... w sumie miejsce nie ma az takiego znaczenia... ale jak widze to taki slomiany zaplon, buchnelo i zgaslo...
A może coś bliżej? :>
a gdzie to 'coś' jest? bialystok :-)
z tym plenerem to niech ktoś mi PM pstryknie jak coś*będzie wiadomo... nie siedzę ostatnio przy necie za dużo... thx
Jestem ZA :-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Więc kiedy?