Mało wstawiam z braku czasu... No ale jak się człowiek zmobilizuje to...Weronika i Marcin ... Jeden z ostatnich... zapraszam ;]
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Wersja do druku
Mało wstawiam z braku czasu... No ale jak się człowiek zmobilizuje to...Weronika i Marcin ... Jeden z ostatnich... zapraszam ;]
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
bardzo dobre zdjecia
Bardzo dobre zdjęcia, podoba mi się zwłaszcza kolorystyka. Pozazdrościć tylko :)
podobasie :)
Super kolory. A sam plener, to jak dla mnie - mistrzostwo.
Świetne, zwłaszcza plener.
nie pisałbym tego, zdjęcia ładne, kolory też. Brak konsekwencji w obróbce: 37 i 38 nie "odniebieszczyłeś" poza tym kolorystyka na 37 b. ładna. Tylko tam wcześniej z księdzem z 3 rękami, jak zdjemujesz jeden kolor (wiesz jaki;) ) to warto go jednocześnie rozjaśnić.
plener świetny
Podoba mi się plener. Tak poza Twoimi zdjęciami... osobiście zawsze wg mnie plener jest ciekawszy (fotograficznie) niż ceremonia ;)
Wracając do Twoich zdjęć podoba mi się opowiedziana historia. Są pojedyncze, które zatrzymują mój wzrok na dłużej: 19, 20, 21, 23, 31, 32. Te wytłuszczone to miazga ;)
plener super!!!
podoba mi sie kolorystyka w plenerowych.
jest na co popatrzeć
taki jeden o
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i taki
66 i 67 post - nie widzę zdjęć :(
EDIT:
Już widzę :)
Rewelacja.
"i taki" spoko, reszta mnie osobiście jakoś nie powaliła
chodziło mi o ten ostatni set
100 albumowych klatek Agnieszki i Roberta zapraszam do oceny materiału
http://akwilianszubert.pl/agnieszka-robert/
Troszkę za mało zdjęć a za dużo linków ;)
chodzi o ten jeden link
KLIK :)
Kasku z głowy nie zrywa, ale zdjęcia są ok. Najlepiej wychodzi Ci plener, ale to chyba większość tak ma ;)
dwa leśne :)
1.
2.
łoj byk, jeszcze raz:
1.
2.
super
#2 z postu #75 to jakim szkielkiem bylo robione ? bo exifa widze wychlastales ?! jesli to nie jakas tajemnica oczywiscie
pewnie ze nie ze nie tajemnica obie fotki robiłem 85tką 1,8 na f2
Przyznaję się że ze skupieniem obejrzałem wszystkie i jestem pod potężnym wrażeniem. Z chęcią będę się uczył na takich przykładach jak Twój. Jeśli jednak mogę (jeśli głos amatora, który nie siedzi w ślubniakach coś znaczy) to jedyne co mi nie pasuje to mocno skrzywdzone niebo na fotce nr 23 (jeśli dobrze wyliczyłem). Jak dla mnie przesadnie wyciągane. ale z chęcią będę co jakiś czas wracał na Twoją galerię.
dzięki śliczne, dał bym jeszcze kilka linków do albumów młodych... Ale nie chcę dostać opieprzu że wystawiam linki zamiast zdjęć ;]
Cudne!
"takpoprostu" ci to zaje.. wychodzi
Wielki szacun.
Jako, że obróbka u mnie raczkuje, to powiedz mi jak uzyskałeś tak dobrze naświetlonych młodych z taką kontrą w postaci słońca. Blendy nie ma gdzie dać, zakładam, że lampa i obróbka?
To ostatnie... szczęka na klawiaturze... :D
Merauder wydaje mi się, że pomiar punktowy na parę młodą a reszta to obróbka. Sam właściciel pisał, że składa zdjęcia z dwóch klatek dla postaci i tła
Konkret ciekawe jak po wyjściu z aparatu wyglądało :)
bo flara to chyba nie jest prawdziwa ? patrzac po cieniu
tak czy owak fajnie zrobione ;]