Kto wybieral?
ODPOWIEDZ ! : http://wiadomosci.onet.pl/3096,21,0,pokaz.html :/
Wersja do druku
Kto wybieral?
ODPOWIEDZ ! : http://wiadomosci.onet.pl/3096,21,0,pokaz.html :/
patrze na sąde na onet.pl "Czy jesteś zadowolony z sondażowych wyników wyborów prezydenckich?" ... 70% jest na NIE wiec kurna kto, kto sie pytam??
Kto wybierał:
Może Partia Mocherowych Beretów Ojca Rydzyka. :mrgreen:
U nas wygrał właściwy... :) a w telewizorze d... kurcze...:( ale demokracja jest i będzie, nie ma co się na Obywateli obrażać... Choć zły jestem !
No jak to kto glosowal ... wieś zaglosowala przekonana tymi nieco infantylnymi i mocno populistycznymi spotami. Tusk nie docenil rolnikow poswiecil im za malo czasu i mu Kaczor zgarnal elektorat :(
M A S A K R A :(
tak to jest jak trzeba wybierać pomiędzy, staniem w gównie po pas, czy po szyje, teraz będziemy stać w g. po pas - nie będe marudzić. nie jest istotne czy wybrały go mocherowe berety, rolnicy, intelektualiści,młodzi fotgrafowie czy prostytutki - wybrała większość.
hehe większosc wybrała kaczke faszerowaną lepperem z rydzykami :mrgreen: :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Z innej beczki..
Na tym zdjęciu widać na kogo głosowała.. Jak to sie ma do publicznemu wystawianiu tego typu fotografii??
... siąść i płakać. Wynik wyborów to dla mnie totalne nieporozumienie :(. Nie wiem co to się stało w ciągu tego tygodnia czy dwóch kiedy sytuacja była odwrotna. Widać przyjdzie nam się jeszcze męczyć 5 lat... a potem Tusk znowu wystartuje i wygra... a narazie czuję się porażkowo :-|.
Duzo ludzi sie zawiedzie na Kaczynskich. Ci ktorzy na nich glosowali reprezentuja zbyt wiele roznych srodowisk. Niestety nie da sie zadowolic wszystkich na raz...
Ja wiem... Lepper i Radio Maryja. Zdjecia z wyborow to potwierdzaja. Mlodsze pokolenie z ochota klikalo w roznych internetowych ankietkach i sondazach, ale d* do lokali juz pewnie zabraklo im ochoty ruszyc.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Zdaje sie Vitez, że masz rację (niestety) z tym ruszaniem du** i z samą świadomością. Na Rydzyka i Leppera szkoda klawiatury. Wygrałby Tusk gdyby niektórzy trochę bardziej myśleli.
Co do sondazy. Mam wrazenie ze zwlaszcza tym niezle doprawili.
No bo skoro wygrywa to po co ma isc... No i wielu nie poszlo...
Teraz zobaczymy co to sie bedzie dzialo przez 4 lata... Moze nie zrobia syfu totalnego.
to jest jej głupota i brak myślenia z powodu wieku ze nie poskładała karty...Cytat:
Zamieszczone przez SenK
Teraz jest tak, że wybieraliśmy pomiędzy człowiekie Rydzyka i człowiekiem Opus Dei, trzymając się logiki poprzednich postów. Myslę, że wygrała opcja bardzie populistyczna i ekstremalana. Ale nie ma co się martwić na zapas. Czym większe nadzieje przedwyborcze, tym większe rozczarowanie później. Dziwi jedynie, że elektorat kolejny raz dał się zmanipulować. "Lajfisbrutal and wery zasadzkas" - teraz zacznie się konsumpcja władzy i szydło wyjdzie z worka. Oby rozdźwięk między obiecankami a prawdziwymi zamiarami nie był zbyt wielki.
Chyba odwrotnie... ja miałbym raczej nadzieję, że wszystkie populistyczne wyborcze obietnice Pissu (do zrealizowania za pieniądze podatników) zostaną jak najszybciej zapomniane.Cytat:
Zamieszczone przez kocis
Wracaj do KRAJU!!! Teraz mamy więcej do zrobienia ! Nie jest źle, choć nie wygrał Człowiek pro-rynkowy, cieszę się że nie wygrał Lepper, a Stan Tyminski miał kilka setnych !!! poparcia!!! Więc widać, że nam się społeczeństwo edukuje !!! Wracaj więc - zarób kasę i inwestuj nad Wisłą !!!! :)Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Masz racje - nie przyjezdzaj juz nigdy do Polski, podrzyj i spusc w kiblu polski paszport (jesli masz)... i nie przynos wiecej temu krajowi wstydu, nazywajac siebie Polakiem. Rzygac mi sie chce, jak slucham czy czytam takich "polaczkow", ktory pluja na ojczyzne tylko dlatego, ze byle ciec zostal prezydentem.Cytat:
Siedz sobie w tym U.Ass.A., to odpowiednie miejsce dla takich "rednecks like you". A ja przeczekam 5 lat i ponownie pojde na wybory z nadzieja, ze tym razem spoleczenstwo wyciagnie wnioski i wybierze prezydentem kogos, kto zasluguje na ten urzad.
Jak ta biedna Polska to przeżyje? :shock: Snowboarder, nie rób nam tego, przyjeżdżaj. Już wszystkie ptaszki u nas umyły piórka, bo rozeszła się plotka, że będziesz je focił, a tu taka przykrość :(Cytat:
Może się wcinam w obowiązki moderatora, ale wypowiedź Angmara jast obraźliwa i powinna być opatrzona jakimś ostrzeżeniem!
Czy przypadkiem Angmar Ci się ze Snowboarderem nie pomylił?Cytat:
Zamieszczone przez kocis
A jeszcze jedno, co myslicie w kwestii kościoła. Ja myśle, że nie ma prawa się mieszać.. Pozatym jakby sie nie mieszał to wygrałby ten, który powinien..
Eee tam dwie wieże... raczej tak samo jak hameryka na Busha :lol: Po prawdzie to z nich dwóch wolałbym chyba kaczkę.... jakich by poglądów nie miał, ale przynajmniej ździebko inteligencji :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
No to krzyż na drogę, że tak po staropolsku się wyrażę...Cytat:
No i mamy Kaczogród jak określiła to moja znajoma, Kaczystan moja Mama lub "O dwóch takich co roz**** Polskę" jak to ma swoim statusie gg Ripek...
ehh zobaczymy co z tego będzie. Ja się w sumię boję marionetkowości Lecha i PiS+Samogłupota+Ojciec Dyrektor (który wymyślił podczas kampanii hasło które nadawał na antenie : "Kto na Tuska głosuje, ten Chrystusa krzyżuje" )
Znowu w sejmie przez całą kadencję, będzie niekończące sie pieprzenie o aborcji.
aborcji, euatnazji (może nawet ktoś wyda książkę "103 ciasta siostry Eutanazji" ) itp.
http://www.kaczynskimamalegofiutka.org/
WITAMY w IV KATOLICKIEJ Rzeczpospolitej Polsce
walizki spakowane?
bilety kupione?
ostatni gasi światło!
P.S.
Teraz moze nas URATOWAC tylko ptasia grypa!
Ktos wie kiedy do nas dojdzie???
Gdy czytam texty dakich *&^%%^$# to mi sie słabo robi. Pisz taki chłam na forum onetu a nie tutaj.Cytat:
80% forumowiczow canon-board nie jest zadowolonych z wynikow wyborow wiec zlego adresata znalazles do swoich żali.
Mam nadzieje ze polski paszport juz wyrzuciles...
czytajac wczesniejsze posty zastanawialem sie czy nie powieniem tego napisac.
napisze
w sobote mialem na obiad kaczke :P
w gardle Ci nie stanela? ;)Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Ciesz się, niedługo kaczki mogą być gatunkiem prawnie chronionym.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Jestem tylko ciekaw, jak Kaczyński podziękuje Lepperowi i Rydzykowi za poparcie.
Nie wymawiaj imienia Ojca Dyrektora Rydzyka na daremnie.Cytat:
Rydzykowi za poparcie.
perian ty grzeszniku.:lol:
a na onecie juz Tuska nie lubia
W drugiej turze wyborów prezydenckich Kaczyński wśród polskich obywateli mieszkających w U.Ass.A. zyskał 70% poparcia... nic dodać, nic ująć...
nie stanela.Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
martwa byla to co miala stawac :P
Bo obrażasz wszystkich, całe polskie społeczeństwo. Nie wszyscy glosowali na kaczora. Glosowalem na Tuska i teraz jestem niezadowolony z wyników tak jak i Ty ale to nie jest powód aby każdego na ulicy nazywać zacofanym polaczkiem i ciemnotą!Cytat:
Niestety temat największej polskiej mafii (czyt. ojciec Rydzyk) ma sie bardzo dobrze a dodatko po tych wyborach będzie jeszcze lepiej :-(Cytat:
Panowie, a czy ktoś może mi wytłumaczyć, czym (poza wzrostem) się ci kandydaci różnili?
Przecież ostatnio PO oskrażała PiS o to, że ten chce zbytnio obniżyć podatki!
Z tego wyboru widzę jedną korzyść: szanse na ratyfikację w Polsce kolejnego potworka pn. konstytucja europejska są dużo mniejsze.
Normalka, to samo przed parlamentarnymi i przed I turą. Można też zauważyć, że niektóre ugrupowania regularnie dostają w sondarzach więcej lub mniej np. w celu tworzenia wrażenia marnowania głosu.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Spece od marketingu politycznego mają to dobrze wyliczone, obawiam się.Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Kurcze, a mi się wydaję, że znowu wygrał przeciętniak. Ani wolnorynkowiec, ani socjalista. Typowe centrum. Gdzie w nim jakakolwiek skrajność????Cytat:
Zamieszczone przez raaf
PS. Prawie w każdej sytuacji któraś ze skrajności jest najkorzystniejszym rozwiązaniem.
I....wygrał mój kandydat - pan profesor Lech Aleksander Kaczyński :)
BRATERSKA POLITYKA to jest to !
I będzie fajnie...Ziobro zostanie ministrem sprawiedliwości i będziemy mieli komisje i rozliczanie od rana do wieczora...Cytat:
Zamieszczone przez darpla
Dajcie sobię na wstrzymanie drodzy forumowicze z tą krytyką prezydenta elekta, bo nam zamkną forum :mrgreen:
A tak na serio to gdyby zwyciężyła druga opcja też słychać byłoby słowa krytyki. My poprostu lubimy sobię podarzekać. No chyba że na "tronie" zasiadłby wielki wódz LPR - to wtedy hoohoo :evil:
Tylko idiota powie że cała władza w rękach jednego ugrupowania to powód do radości.
Bardziej bezpieczna byłaby jakakolwiek, ale równowaga.
podobno Rokita ma jak to określił "stać na straży równowagi"....
no bo jak opowiada znana staropolska bajka:
"Idą dwaj bracia. Jeden mały, brzydki, niezbyt mądry. Drugi też rządzi Polską"
Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Ja jeszcze raz na ten temat - ten artykul dosc ladnie to tlumaczy:
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2981947.html
I jest calkiem zgodny z moimi podejrzeniami.
Przepraszam za przetwarzanie. Arnold B. tu jest? Upssss :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Nikt nie jest doskonały, ja przynajmniej nie sprzedaję się antysemicie i faszyście.Cytat:
perian ty grzeszniku.:lol:
hehe a co wy na to? :D http://www.aqq.risp.pl/wstyd.jpg
Spoko, dyspozycyjność prokuratorów już była zapowiedziana. Obraza majestatu może drogo kosztować :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Na razie na tronie zasiadł wódź popierany przez LPR, czyżby next time?Cytat:
A tak na serio to gdyby zwyciężyła druga opcja też słychać byłoby słowa krytyki. My poprostu lubimy sobię podarzekać. No chyba że na "tronie" zasiadłby wielki wódz LPR - to wtedy hoohoo :evil: