:mrgreen:
jestem dość zaborczym fotografem. ;)
Wersja do druku
:mrgreen:
jestem dość zaborczym fotografem. ;)
No to jeszcze jedno:
No jak dla mnie to strasznie ucieka na lewo :)
pardon, miało być "ruda w rudym na rudym" ;)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
robert: faktycznie trochę w lewo....
eeeee, czepiacie sie... POPRAWIŁEM ;)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
A to jak się już czepiamy, to czy tylko ja mam taką czerwoną dominantę?
przecież zimno było :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez adamek
trzeba było tę herbatę siłą wlać :twisted:
To i ja pokażę, choć bez rewelacji :(
Na tym pierwszym coś za bardzo jej głowa z lewego ramienia "wyrasta". Z lekka nienaturalnie.
się nie czepiaj koleżanki! ona taka jest :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
mars: co to za lens jest na drugim foto? (i jaka przysłona?) bo ma taki "mechaniczny" bokeh... ;-)
70-200/2,8 a przysłona f3,2Cytat:
Zamieszczone przez mxw
ok, dzięki!Cytat:
Zamieszczone przez mars
A na trzecim twarz przepaaaaalona :)
Lepiej byście pomyśleli nad zorganizowaniem czegoś następnego...
No wlasnie sobie przypomnialem ze Ty miales o czyms super hiper mega odlotowym poinformowac, nie ? ;) Zastanawiales sie d;luuuuuugo i jakos cisza :( Moze teraz jest dobry moment ? :DCytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
Francolu jeden, mówiłem Ci o tym w drodze z browaru podczas ostatniego widzenia, ale byłeś zbyt zajęty swoim 17-40 żeby mnie słuchać z uwagą... <foch>
MxW wie.
Chyba się trochę przeraził :mrgreen:
Ej, a ja nie wiem.
Powiedz, powiedz.
:)
Hehehehe, widzisz Silent, chyb za cicho mowiles bo nawet Adamek nie wie o co chodzi :D A wiec przylaczam sie do kwiatow Adamka ;) i prosze Cie zebys powtorzyl jeszcze raz na forum (no dobra, moze byc na PW) :DCytat:
Wal śmiało.
INFO dla osob ktore jeszcze chca pojsc do starej fabryki (kotlowni) przy ulicy Miczurina: nie ma po co juz tam isc, ze starek kotlowni nie zostala ani jedna cegla, wszystko zburzyli i teren jest doslownie wygolony. Kto byl ma pamiatke historyczna ;) a kto odwlekal to niech zaluje :)
no to ufff, myśmy zdążyli i mamy pamiątkę historyczną:Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
tu można zobaczyć, co tam było
zresztą już wtedy spotkany tam instruktor "L" mówił, że ten teren niedługo przestanie istnieć. jasnowidz, qrde :mrgreen:
Kuchnia, wszystkie budynki, które fotografuję są wyburzane.
Ostatnio zrobiłem zdjęcie swojego domu... :|
To na co Ty jeszcze czekasz!!! Czym prędzej biegnij na Stary Rynek fotografować Arsenał:mrgreen:Cytat:
Albo biegiem do Wawy pałac kultury zaatakować!
tzn sfotografować. ;P
silent, że tak się zapytam, co to jest to coś na twoim avtarze?? :shock:Cytat:
Co chcesz...
A może ktoś sie pisze na jakiś ambitniejszy plener ? jakaś natura, poranek, mgła, jesień... Z nikoniarzami to kurde wszędzie można iść..
Moze by tak sie kiedys umowic z zaprzyjaznionym forum na jakies warsztaty wzgl. plener, moze po zawiazaniu osobistych kontaktow spadla by temperatura niektorych watkow...Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
No co jest ? :>
Witam.
Ja chętnie wybore sie na jakiś plener. Służe samochodzikiem. Fajną pogode mamy dzisiaj. Może utrzyma się pare dni.
pozdrawiam
jutro wystawa kotów na MTP, ktoś się wybiera ?
heh, chętnie, ale nie dam rady czasowo...Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
w najbliższym czasie generalnie będzie kiepsko.
acha, a 10. grudnia można odbyć u nas kurs (3h) w kurii dający ten papier na foto ślubne. chyba się przejdę z ciekawości 8)
Za ile?
Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Tylko co mi po takim papierze ? Na każdym ślubie to młodzi załatwiają z księdzem, że bedzie fotograf.
co za ile? kurs? za friko przecież, tej, choć nawet nie pytałem. tylko trzeba być punktualnie, co dla mnie jest już wystarczająco wysokim wymaganiem :mrgreen: no i zapisy przez lokalnego proboszcza.Cytat:
zgadzam się, mi też (w całej mojej karierze, he, he ;)) nie zdarzyło się, aby ktoś o taki kwit zapytał, ale są pewne zasady, co do fotografowania na mszy, i zawsze były to tylko jakieś tam mniej lub bardziej przybliżone info - dlatego jak pisałem chciałbym się teraz przejść z ciekawości, żeby dokładnie usłyszeć, kiedy nie wolno, a kiedy nie wypada pstrykać 8)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
poza tym Cichy, to jest marketing :wink:
będziesz mógł pisać, że masz licencję kurii, no :grin:
Dobra, jadę na te koty :)
pozdrów od nas kociaki :DCytat:
Zamieszczone przez Cichy
no i pokaż tu potem najfajniejsze sztuki... :twisted:
Cieeeemno tam było. Rok temu to przynajmniej tam, gdzie było jury to dali jakieś oświetlenie, a teraz to taka lipa, że szok. Potem może coś zapodam.
Cwicz Cichy, cwicz te koty ;) ... mi jakos slabe oswietlenie nie przeszkadza. A jak przeszkadza to ide do organizatorow i o tym mowie (jakos tak sie sklada ze mam znajomosci ;) ... a organizatorem w Poznaniu byl moj naprawde dobry znajomy ale za daleko i sie nie wybralem).
3-4.12 oraz 10-11.12 w Warszawie. Najpierw pokaz kotow, tydzien pozniej wystawa miedzynarodowa 8)
Ehhhh, bylem na tej wystawie kotow, ciemno i nudno (male zroznicowanie ras). W przyszlym roku nie ide...
Byłem tam może z pół godziny max. W ubiegłym roku byliśmy z Lec'em dobre parę godzin (galeria na stronie) a i zdjęcia dużo lepsze (mimo, że Nikonem :D )
właśnie wróciłem z tego kursu, he, he, mam legitymację "upoważnienie do fotografowania podczas liturgii w kościele" podpisaną przez Kanclerza Kurii Arcybiskupiej 8-)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Kur... zapomniałem iść. :lol:
toś zaoszczędził 20 zyla :razz:Cytat:
jak znajdę wieczorkiem chwilkę, to napiszę, czego się "nauczyłem"
Koniecznie napisz !! BTW ktos jeszcze byl z nas ?Cytat:
Zamieszczone przez mxw
uffff, spisałem 8)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
wszystko jest tutaj:
http://canon-board.info/showthread.php?t=7340
ja nikogo znanego nie widziałem, tzn. nikogo od nas, bo pare znanych twarzy było (reporterzy z gazet :shock:) generalnie dużo ludzi było, na oko jakieś 100-150 osób. kościół pełen (ten na fredry z czerwonej cegły).