Hi hi hih strach się bać,dobre ujęcie-to który poległ :roll:?
Wersja do druku
Co spojrzę na te zdjęcie to mi się przypomina wojskowa definicja "lufy":
- Żołnierzu, co to jest lufa?
- Lufa jest to gwintowany słup powietrza otoczony stalą.
:D
To co, robicie tego battla ? Póki co przyszło jedno zdjęcie.
Przy okazji, koledze który je wysłał przypominam że zdjęcia należy wrzucać na http://imageshack.us i nigdzie indziej.
Niemożliwe.
Rozesłałem zapytanie do wszystkich.
Włącznie ze mną wysłało 6 uczestników, 1 jest w trakcie, 2 osoby zrezygnowały, od 3 nie mam odpowiedzi jeszcze.
Na krzaku się coś pozmieniało a ja ponadto nigdy nie brałem udziału w tej zabawie i nie wiem czy dobrze wysłałem link do zdjęcia. Do tego ostatnie trzy dni miałem takie, że nie wiedziałem gdzie mam włożyć głowę a gdzie d... Linka wysłałem za pięć dwunasta a do tego nie wiem czy dobrze. Ale pewnie niebawem się okaże.
macG. - przepraszam,ale jesli mozesz to wrzuc na imageshacka,
bo niestety ale u mnie nie ma szas by zdjecie sie wgralo..
zawiesza sie niewiem czemu..
Z wiadomości jakie posiadam, zdjęcie na konkurs przesłali:
Mellan
rekin
rog
BRS
oskardj92
katharsis
mekii
Sergiusz
Przy czym:
Arturs, E.3, Leśny Zbój i zidus wycofali swój udział.
Wygląda na to, że jest nas w sumie 8-miu.
Wysyłam PM do Tomasza1972 z prośbą o wystawienie ankiety.
mozna jeszcze dolaczyc do bitwy?:)
Tez mam pytanie cyz mozna dolaczyc do bitwy
Maciej
Niestety, przykro mi, nie tym razem, bo:
a nie "mi wyszło fajne, to się zgłoszę" ;-)
Powiadomiłem wczoraj póżnym wieczorem odpowiedniego moderatora o zamknięciu listy uczestników.
Cieszy mnie Wasza chęć i zapraszam serdecznie do następnej zabawy jaką dane mi będzie zaproponować.
Cały czas Na forum trwa konkurs na "Fotografię miesiąca".
Tam też można, czas jeszcze jest :!:
Ale kupa z tych fot. Nie ma w czym wybierać nawet...
Kiedyś to były battle'e, to były czasy...
1) Przegapiłem info o battle'u (faktycznie - a chętnie bym pokonkurował, bo w żadnym ostatnio nie brałem udziału, a wartoby poznać swoje miejsce w szeregu co jakiś czas)
2) W czasie WOŚPu byłem na targach ślubnych (wstałem o 10, o 11 targi, o 18 w domu, obiad i na 19 do Kościoła), także zbytnio na tego pierwszego nie było czasu, aczkolwiek chciałem...
prawdę mówiąc też jestem zaskoczona poziomem, zaskoczona raczej in minus. I - żeby było jasne - sama też nie uważam, żebym się jakoś specjalnie popisała - wysłałam zdjęcie, z którego zadowolona jestem tak sobie.
Ja tego dnia miłem lecieć w kosmos ale wybrałem Orkiestrę:
http://canon-board.info/showpost.php...0&postcount=10
Jak już coś robię, to porządnie (z reguły).
Polemizowałbym. Ale w tym wątku tego nie można stwierdzić bo nie zrobiłeś nic. Widać zadanie cię przerosło. :p
Nie. Po prostu wybrałem targi ślubne jako wydarzenie, dla którego było większe prawdopodobieństwo satysfakcji ze zrobionych zdjęć.
EOT.
O następnym battle'u po prostu wal mi na PW, podejmę rękawicę niezależnie od wszystkiego. Jak fociłem po raz pierwszy w życiu czaplę siwą i wygrałem z userem, który miał na koncie już wiele tego typu zdjęć i wygrałem (co prawda walkowerem, ale nadal :P), to mogę wszystko :P
Jasne, nie padał śnieg, nie było mrozu a do tego zapewne przygrywała weselna „muzyczka” W sam raz temat dla ciebie. Ja tam wolę ulicę a i Orkiestra gra rockowo.
mellan sądząc po twoich wcześniej prezentowanych to twoje jest z rycerzem ?
katharsis - warszawa więc to z pałacem ?
nie chcę się wgłębiać, ale czy potrzebne było to prezentowanie prac w wątku ?
Mnie raczej martwi bardzo mała frekwencja i odzew czy na tego battla czy na przykład na zdjęcie miesiąca. Nawet najlepsze zdjęcie roku 2009 to w wątku tylko sto parę zdjęć. :sad:
I to pomimo tego, że jest to najbezpieczniejszy wątek na Forum ponieważ nie krytykujemy tam zdjęć. A z drugiej strony już autor w pierwszym poście dyskryminuje część użytkowników narzucając markę sprzętu jakim było zrobione najlepsze zdjęcie. Być może na tym Forum nie jest to dominująca marka i stąd tak nikła ilość zdjęć?
nie doczytałem w temacie -co z nagrodą-ktoś deklarował-miał spytać i co ? jak tam Sergiuszu ?
kiedyś na allegro widziałem taką aukcję z aparatem-wygrany miał możliwość zrobienia sesji jakiejś modelce (po mojemu to wyglądało tak-wygrasz-to ta pani pokaże ci ...)
No ale ja nie jestem nawet zalogowany na allegro nie wspominając o dawaniu tam ogłoszeń. Sam biorę udział w zabawie więc jestem w trochę niezręcznej sytuacji. Nie mniej pomijając moją skromną osobę i Mellan-a dla którego mam nagrodę specjalną każdy z pozostałych uczestników battla otrzyma nagrodę rzeczową. Ale z tym chcę poczekać do zakończenia konkursu i ogłoszenia wyników.
W poprzednim roku robiłem zdjęcia chyba wszystkimi lustrzankami z banera ale i innych marek też. A skoro najlepsze to najlepsze...
no dobra a co ze zdjęciami? jakos ich nie widać
http://canon-board.info/showthread.php?t=57619
Pozdrawiam sprytnych i rozgarniętych.
Coś słabo, Panowie. Nie ma na co głosować.
wracajac do glownego watku...
nie mam moze jal melan calej galerii z wospu..bo nie mialem mozliwosci jej zrobienia
ale udalo mi sie zlapac jeszcze cos "symbolicznego" jak dla mnie
tytul "18 ciezkich lat wosp'u"
Pank jak chce potrafi zrobić fajne zdjęcie. Widziałem nawet jedno. Tyle, że częściej mu się nie chce. Ale zawsze ma coś do powiedzenia. Może by tak od czasu do czasu użył fotografii jako środka wyrazu?
Do BRS
Gdyby to zdjecie bylo do oceny dostało by mój głos
ale gdyby gdyby gdyby...........
Macio
No ja też bym głosował na to obdrapane, ewidentnie FTW!
milo przeczytac...:)
w takim razie przepraszam ze wybralem "to drugie"
(ehh..teraz musze sobie wybaczyc...hehe)
no troche się z Pankiem zgadzam, mimo iż widziałem zdjęcia niektórych startujących w konkursiku i byłem mile zaskoczony i widziałem zdjęcia z których ja przyziemny pstrykacz mogłem się czegoś nauczyć, tak wśród pokazanych zdjęć naprawdę nie ma nic co przystaje do dobrego poziomu startujących w konkursie :/ ja, laik niewiel sie tym razem naucze.
Co do najlepszego zdjęcia to odrapane serduch jest najlepsze - co prawda nie startowało w konkursie.
Głosowanie zakończone, może teraz zwycięzca mógłby się ujawnić? :)