Witam, witam
Wersja do druku
Witam, witam
witam nazywam sie MAteusz i mam 17 lat. moje hobby to grafika komputerowa, rysunek a teraz także powoli staje sie fotografia :) forum bardzo fajne :) pozdrawiam cała ekipe :)
witam wszystkich, jeszcze sie nie witałem a wiec to czynie
dzien dobry :oops:
uups, właśnie tu dotarłem i skrobnąwszy się w główkę, czemuż to wcześniej nie uczyniłem tego co wypada przecież bardzo, niniejszym tekstem pragnę nadrobić poczynioną gafę i kłaniam się nisko wszystkim tubylcom - WITAM!
Witam wszytskich
Jestem nowy więc Witam wszytskich na forum
Bardzo cieszę sie że znalazłem takie miejsce. Już sporo mi dało. Zobaczymy jak bedzie dalej
Witam serdecznie,
jeden raz już zaistniałem na forum, jednak trzeba się przywitać.
Przybył jeszcze jeden do gromadki.
Witam wszystkich serdecznie
Z czytelnika forum postanowilem się przeistoczyć w czytelnika zarejestrowanego który może i swoje 3 grosze napisze :D
O! Mała wpadka...
Czytam to forum już z rok, parę razy napisałem nawet trochę gupot, a nie zauważyłem, że przywitać się trzeba. Ale ja dziki jestem to sie samo przez sie rozumie.
Witam wszystkich
Pozdrawiam,
Marcin
Cześć.
Witam wszystkich serdecznie i równo, a w szczególności użytkowników "Zielonych" !!! ;-)
Nie to, abym komuś się podlizywał. :grin:
Ukłony do TYTUSA (co widać obok )* za jego wyczerpujące wypowiedzi, po których wszystko łatwe i proste.:grin:
np. http://canon-board.info/newreply.php...wreply&p=93685
Jeszcze raz CZEŚĆ!
To teraz mogę sobie znów poczytać.:roll:
*)-dokonam zmiany, a bym nie był posądzany o plagiat, lub oddam TYTUSOWI na upalne dni. Aaa, i książkę[S.Tym "MAMUTA TU MAM"] też mogę przesłać jak rodzina przeczyta.
Kiepsko z linkiem. Myślę że ktoś to poprawi.
Witam wszystkich!!!
Tak DALEJ
Witam wszystkich ciepło,
Od pewnego czasu czytam to forum, a teraz postanowiłem
się zarejestrować i przywitać.
Od strony sprzętowej bawię się 350d + KIT + 50 f/1.4 USM
a teraz zbieram na spacer zooma.
Pzdr.
Artek
Tutaj w sumie nowy na pl.rec.foto i pl.rec.foto.cyfrowa to raczej juz stary ;-)
i znany jako Roger from Cracow
Kilkanascie lat stalego udanego zwiazku z fotografia i kilka kochanek od
poczciwych starych analogowych lustrzanek do nowoczesnych wyuzdanych
i modnych cyfrowych :p
Obecnie ograniczony w zasadzie jedynie do cyfry dSLR i dobrze mi juz z tym.
Zboczenie w kierunku: aktualnie studia
Pozdrawiam
roger
Dziń dybry.
:)
Hołk i niech Canon nad Wami wszystkimi ma swiatło :)
Do trzech razy sztuka.
W sumie juz sie przywitalem,
ale co tam,
trzeci post :)
pozdrawiam.
f.
Fajnie tu u was. Witam wszystkich serdecznie.
Witam bawie sie w focenie od paru latek najpierw analog, potem syfra :)
od jakis 3 latek wraz z żoną prowadzę mały zakładzik foto w małym, ale
strśnie piknym miasteczku.
Pozdrowienia dla ludzi mających czas :)
Oo, Wiśnicz, to rzeczywiście ładnie.
Niby każdy chce tak jakoś oryginalnie (bo wszystko co orygilnalne jest lepsze: dżinsy, kompakty, dolary,.... Tofki), z dowcipem, ale chyba już wszystko było ?
Tak więc po staropolsku: Dzwięk Dobry.
Witam
Mam na imie Maciek. Od kilku lat pstrykam:) czasem nawet mi sie cos udaje:) Nie mam jeszcze chyba fot ktorymi moglbym sie chwalic publicznie- po obejrzeniu kilku galerii uzytkownikow forum wpadlem w depresje :( kiedy JA naucze sie tak robic...
O mnie:
Miejsce zamieszkania: Szkocja
Posiadany sprzet: Canon 20D i 2 lipne szkielka (jak na razie)
Glowne zainteresowania fotograficzne: wszystko oprocz ludzi....
Z gory prosze o cierpliwosc do moich laickich pytan.
Pozdawiam
M
Nie wiem czemu i gdzie zawieruszyła się moja witka, ale nic to.
witam ponownie
Michał
Csejsc chlopaki.Licze ,ze nie jestem tu jedyna kobita
Martyna
jedyną chyba nie ;)
Witam wszystkich.
Od 2 lat uprawiam fotograficzną amatorszczyznę i jestem szczęśliwym posiadaczem 350d.
Marcin
Ech.. taka depresje to mam stale juz od prawie 20 lat. Co prawda niby kilka powaznych konkursow foto sie wygralo i niektorzy znawcy-ogladacze wystawiaja moim niektorym zdjeciom cieple opinie, ale nadal w zasadzie jestem niezadowolony z moich zdjec. A dla poprawienia sobie humoru od czasu, do czasu zwalam wine (nieslusznie zreszta) na marne szkla. :mrgreen: A de facto umiejestnosci ciagle brakuje...Cytat:
Zamieszczone przez Maciek_DDA
Witam!
Dlugi czas przegladalem forum jako nie zarejestrowany uzytkownik, potem sie zarejestrowalem ale dopiero teraz pisze swój pierszy post:) Nie mam aspiracji zostac artysta, ale chcialbym nauczyc sie robic zdjecia technicznie dobre i takie ktorych nie musialbym sie wstydzic, mam nadzieje ze to forum i jego uzytkownicy mi w tym pomoga. Niedawno kupilem 300D i na nim na razie chce zdobywac doswiadczenie.
Pozdrawiam goraco!
Witam i wspolczuje czekajacych Ciebie wydatkow.
Witam, pogoda nie skłania do focenia, a szkoda bo mój S1 IS aż rwie sie do focenia. Jestem totalnym amatorem, ale ufam że czas spędzony z aparatem i pomoc forum, sprawią że za jakiś (niekrótki zapewne) czas będe o sobie mógł powiedzieć coś więcej niż "totalny amator". Pozdrawiam wszystkich i życze udanych polowań z obiektywem :)
witam serdecznie...
czytuję forum już od kilku miesięcy, ale dzisiaj zdecydowałem się zarejestrować.
cieszycie się, prawda? :D
No pewnie,że się cieszymy:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez barcin
Witam forumowiczów
od niedawna równiez jestem posiadaczka canona (350d) 8) , przede mna jeszcze duzo nauki i praktyki wiec bardzo sie ciesze ze tu trafiłam :grin:
Kilka mioch fotek znajdowalo sie w serwisie fotofan, niestety serwis, jak sadze zlikwidowano. Moze kiedys sie odwaze i wrzuce do galerii kilka zdjec :wink:
pozdrwaiam
Jako nowy użytkownik chcę się przywitać.
Ponieważ moja wiedza o fotografii i sprzęcie jest nikła rezerwuję sobie prawo do "głupich" pytań :)
to może ja ponowię swoją prośbę :)
Zapraszam wszystkich nowych do lektury.
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=6966
Już się dostosowałemCytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Ja co prawda kilka postow juz popelnilem, ale na przywitanie nigdy nie jest za pozno. A wiec witajcie :)
Pierwszy raz w tym roku tu jestem i dlatego dopiero teraz piszę - WITAM WSZYSTKICH
Witam wielce Szanowne Forum!
Ja syn marnotrawny w zeszłym roku (2005) zmądrzałem po paru latach i nawróciłem się na CANONA.
Dokonała tego moja ukochana 5D ...
Foto przyroda to moja pasja - a cyfra kluczem do wyśmienitej zabawy ....
Pozdrawiam Sznowne Forum Noworocznie!
Witam wszystkich. Na tym forum jestem nowy, niektórzy mogą mnie kojarzyć z innego forum foto. w Polsce. Pozdrawiam wszystkich.
Witam Wielce Szanownych Canonierow :lol:
Pozdrowionak ;)
Witam wszystkich,
Fotografią interesuję się od dłuższego czasu, ale tylko i wyłącznie amatorsko. Obecnie korzystam z 350D i powoli poszerzam swoją wiedzę. Canon Board przeglądam codziennie od dłuższego czasu, dzisiaj przyszedł czas dekonspiracji ;)
ja również witam :)
Witam to moj pierwszy post na tym forum pozdroawiam wszystkich Canonierow :D
witam :D
pisze tu już troszeczke a nawet cześć nie powiedziałem :)
To Ci się szybko przypomniało:mrgreen:
zupełnie przypadkowo natrafiłem na ten dział :mrgreen:
Witam. Swoja przygode z fotografia zaczalem w roku 2003 (TOTH MT411), pozniej przez 2 lata byl Eos 300D, aktualnie jestem bez sprzetu ;) Foce glownie rajdy, chociaz gdy nie ma rajdow, z marnym skutkiem robie tez fotki modeli. http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=banan kilka moich zdjec. Na forum jestem od dzisiaj :) No i to chyba bedzie tyle jak na poczatek.
Oo, ja właściwie też się nie przywitałem ;)Cytat:
Zamieszczone przez marlon
Witam wszystkich!
a mi mowili że "szybko" sie witam :D:D:D:D:D:D :mrgreen:
Witajcie.
Właśnie "zdradziłem" stajnie N i sprzedałem swojego D70. Jutro najprawdopodobnie bedę należał do canonierów i będę (mam nadzieję) szczęśliwym posiadaczem 20D. Fotografią interesuję się od dawna. Moje pierwsze fotki pochodzą z Lubitela z połowy lat 80'tych. Aktualnie duzo zdjęć robię w plenerze - lubie przyrodę, a zwłaszcza karajobrazy i makro. Moją obecność można stwierdzić również na innych forach fotograficznych - wymieniał nie będę - wiadomo o co chodzi ;)
Zapraszam więc do obejrzenia mojej skromnej strony internetowej http://www.tyrpin.net
Pozdrawiam serdecznie canonierską brać :D