dzis podczas spaceru znalazlem na plocie cos takiego ;-)
Wersja do druku
dzis podczas spaceru znalazlem na plocie cos takiego ;-)
rotfl
to ja dodam cos takiego...
I znow spacer zaowocowal fotka ;-)
Moje fotki - obiecane wczesniej ;)
Psy głosu nie mają ;) (i odbicie ripka w szybie ;) )
Sławni w Tarnowie kandydaci ^^^ ;)
jak patrze na takie gładkodupne twarze to mi sie smiac chce..
Krzysztof Nowak ma makijaż na 100% - albo szperali przy nim w PS ;) hehehe
Jej się chciało iść, a 60% Polaków nie ruszyło dupska. Co za paranoja :/
Heh, ripek dobre, sugestywne. Aż mi się głupio zrobiło :roll:
To akurat jest jedyna pozytywna informacja.Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Hmm, tak trochę OT.. Tomek, czy muszka na Twoim avatarze ma jakiś związek z... no wiesz...? ;-)
Bezpośrednio nie, a pośrednio...
no to jeszcze jedna pozycja z listy wyborczej, tylko dlaczego z LPR
21. Ruchaj Piotr, inżynier geodeta, Rudnik nad Sanem, LPR
10. Posłuszny Jarosław Jan, radca prawny, Dębica, LPR
Wszyscy wiedzą, że w LPR dyscyplina i posłuszeństwo wodzowi to podstawa ;-)
a i jeszcze pomoc po wyborcza czyli test 'czy odrozniasz braci kaczynskich'
edit:
juz po tescie: Twój wynik: 91% (11/12) raz mnie zmylili :-)
Hmm nie sądze ze w Polsce jest większy odsetek świrów na kilometr kwadratowy niż w niemczech. A tam potrafilo isc do urn 80% luda. To samo w innych krajach.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Juz przestaliby tłumaczyć się ze mamy młodą demokrację i ludzie nie potrafią rządzić. Jeśli nie to trzeba iść i zagłosować na tych odpowiedzialnych. Ci co nie oddali głosu po prostu tak jakby oddali głos na jakiegoś lepper'a albo giertysia..
albo innego tuska czy kaczora...
a odsetek durni jest wiekszy, bo ludzie od 50 lat byli przyzwyczajani do zycia w komunie i im sie umysly powichrowaly od sprzecznosci wewnetrznych.
zreszta, co przyszlo niemcom z tej frekwencji?
Hmm w sumie to też mają lipę ;) W koncu nie wiadomo kto ma rządzić.
W Polsce wiadomo kto ma rządzić - tylko nie wiadomo jak ;)
Szkoda że lewica się rozbiła - teraz mieliby jakies 15% poparcia. Może więcej bo rozłamy dodatkowo szkodzą. PSL też rzutem na taśmę. W panstwie musi być równowaga lewica-prawica. Teraz opozycją do prawicy jest ultraprawica. Kolejne 4 lata pokaza czy wybór był dobry.
A juz największą paranoją jest Samoobrona przed SLD ;/ Ta pani z niepełnosprawnym dzieckiem głosowała na samoobrone. Ciekawe dlaczego?
mieszasz. Lewica zjednoczona miałaby 95% poparcia.
A samoobrona słusznie jest przed SLD, bo jest szczera, jasno mówi, że chce okraść pewną część społeczeństwa.
95? Max miala 41 chyba...
To policzmy:
1. Prawo i Socjalizm - lewica katolicka
2. Platforma Obywatelska - lewica europejska
3. SLD - lewica europejska
4. Samoobrona - czysta bolszewia
5. LPR - narodowi socjaliści
6. PSL - lewica ludowa
7. Socjaldemokracja - chyba jasne
8. demokraci.pl - lewica europejska
9. Polska Partia Pracy - czysta bolszewia
Chyba mamy już ponad 95%? Wynik obniżyłem do 95% bo część głosuje na lewicę nieświadomie.
SLD razem z LPR ;) Wygląda to ciekawie ;)
Spójrz na programy. Niczym się praktycznie nie różnia, gdy zamienisz słowa "Europa", "Unia Europejska" na "Polska".
z polityka jest jak z kawa mojego brata przy moim kompie, albo sam naucze sie pic kawe, albo dalej bedzie mnie denerwowac ze zostawia u mnie kubki i chlapie po klawiaturze...
znaczy, ze powinienes sie dac skorumpowac i zaczac okradac ludi pracujacych?Cytat:
Zamieszczone przez thorin
no chyba tak dziala cala ta maszyna ? a swoja droga widzialem przed chwila spot wyborczy Ilasza, hyhy co photoshop potrafi na plakacie to zupelnie inny czlowiek...Cytat:
i naturalniej
Hmm za duzo w tej wizji "Stars&Stripes" :/
Ja rozumiem - lubimy ameryke ale nie zchylajmy sie po mydlo. Pojechalismy z nimi do iraku - a ci nam cofneli nawet loterię wizową. To jest już szczyt !
hyh ciagle mnie dziwi ta sztucznosc i amerykanskosc tego kolesia, on nie z naszych realiow. Odchudzil policzki, zmniejszyl nos, wygladzili cere, oczywiscie tylko w PS-ie, a na jego stronie w zalozeniach programowych winideje link - terroryzm, ja rozumiem ze w stanach to moze byc problem ale pokazcie mi kandydata ktory zadbal o to by "mo(c)herowe berety" nie musialy sie bac taliban :) do tego na kazdym kroku podkresla swa polskosc, katolicka wiare i przywiazanie do ojczyzny... To chyba sa juz szczyty jesli mowa o kims kto ma amerykanskie nawyki, nie zna zupelnie polskich dzisiejszych a nie prlowych realiow, i wybitnie mial w drugim pokoleniu rodzine zydowska, (nie, nie jestem antysemita, ale epatowanie takim zarliwym katolicyzmem u kazdego kandydata budzi moje watpliwosci ). Tyle, bo dzis posiwecilem troszke czasu na kabaret telewizyjny ze spotami wyborczymi :) Janusz K. i Leszek B. wyznaja spiskowa teorie dziejow, i o ile u Janusza K. mozna sie zgodzic ze troche sensu w tym jest iz w sejmie jest lobby ktore dba o to bysmy pracy nie mieli, po to zeby rzad mial co robic i prace mial, to w spisek zydowski przeciw narodowi polskiemu pana Leszka B. uwierzyc nie potrafie, no Bubel po prostu Panowie :)
(ze o panu slomce ktory za pomoca spikera zali sie ze go w tv nie pokazuja nie wspomne, takiego niezaradnego mamy miec prezydenta ze az w tv sie zalic musi :) ? taki kandydat odpada na wstepie...)
On oczywiście przesadza, ale parę lat temu p. Izaak Singer z Światowego Kongresu Żydowskiego (chyba nie pokręciłem) powiedział, że jeśli Polska nie zadośćuczyni Żydowskim żądaniom zwrotu majątku to "będzie upokarzana na arenie międzynarodowej".Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Oczywiście, żaden to problem byłby dla kraju, któryby nie zaciągał kredytów ;)
Edit. Co do PS-owych plakatów, to co z wzrostem i tuszą Kaczyńskiego? Uszami Borowskiego?
Cytat:
a da sie nas jeszcze bardziej upokarzac ;)
trudno sie nie zgodzic, ale ja zamarlem widzac ten konkretny plakat, ja tu widze dwoch zupelnie innych mezczyzn, to nie jest retusz, to jest sPSocone do granic mozliwosci...Cytat:
PANOWIE! tu mialo byc smiesznie a nie konwersacja o czyms co smieszne nie jest :) czyli o "polityce"...
To sie zalapalo do konkursu National Geographic :]
Tu adres jak ktos nie wierzy :-)
http://www.national-geographic.pl/na...=1204&pid=7551