Dzisiaj wysłałem przelew.
pozdrawiam serdecznie
Olek
Wersja do druku
Dzisiaj wysłałem przelew.
pozdrawiam serdecznie
Olek
Wpłaciłem na Twoje konto.
Z ING BŚ - za jedną sztukę.
Pozdrawiam
Wyslane przed chwila z nickiem w tytule.
Cytat:
Zamieszczone przez Lakoni
Poszło z Millenet
wpłace jeszcze dziś
Moge zadac glupie pytanie?
Po co piszecie ze poszlo?
Ze o dopisywaniu godziny czy banku nie wspomne :roll: .
Chwalą się chłopaki w jakich bankach mają konta. W połączeniu z adresami, które ma diodak, numerkami IP z forum, to już całkiem niezła baza do jakichś niecnych zamiarów ;)
Pacz jaki zapalczywy :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
poszło
Jak wszyscy to wszyscy. Poszlo :D
Adresy pocztowe poszły do diodaka na priv, po przelewach też będzie wiedział kto w jakim banku kasę trzyma i będzie znał numery kont :twisted: . I co z tego ?? Nic, jeśli on sam nie wykorzysta tego do "niecnych" celów. Na szczęście nie podawaliśmy numerów dowodów osobistych ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Co mu z samych numerów kont i adresów?!
ode mnie tez poszlo, za jeden ID, z mBanku. zatem bedzie najpewniej w poniedzialek
pozdrawiam
Właśnie przelałem za dwie sztuki.
Poszło ING BSK 13.50
Przelew poszedl (2 ID plus lancuszek)
pozdrawiam
ech, była kiedyś taka akcja MZK Warszawa - "zbliżając kartę poinformujesz innych że zapłaciłeś i zawstydzisz gapowiczów" or sth. :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Owczy pęd? W moim przypadku chyba tak ;)Cytat:
Ze o dopisywaniu godziny czy banku nie wspomne :roll: .
eee tam, pierwszy lepszy kupujący z Allegro ma o mnie więcej danych, łącznie z nr konta i telefonu. I co? i nic ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
no ładnie mnie obgadujecie :mrgreen: . Zaraz sprawdze od ilu osób przelewy dotarły... mam nadzieję, że przez najbliższe dni sie uwiniemy z wpłatami i pod koniec tygodnia zaczną już drukowanie kart.
... ciekawe ile by piw wypił, za tą całą kasę ;).
to rozumiem :mrgreen:Cytat:
a oni myśleli że na obiektyw by poszło :mrgreen: :mrgreen:
hehe, człowiek też musi płyny przyjmować :D.
W tej chwili na koncie mam zaksięgowane (z datą 16.09.05) wpłaty od 51 osób. Wszystkich chętnych jest 116 (siebie nie liczę) czyli mamy już prawie połowę kasy. Ciekawe czy po niedzieli wpłynie druga połowa ;).
ja się jeszcze pozwolę przelać i dopisać do listy, czyli w poniedziałek będziesz miał 52/117 8)Cytat:
Złożona dyspozycja przelewu za 1 ID. Wyjdzie w poniedziałek.
To moze zrob jakis spis i jak do konca przyszleo tygodnia nie beziesz mial przelewow od wszystkich to podaj nicki. Roznie bywa z tymi bankami i czasem wplacajacy jest pewny ze "poszlo" a kwota nie pojawila sie u odbiorcy :roll:Cytat:
Adresy ma... zamiast podawac nicki lepiej niech od razu beemki z karkami wysle pod dany adres. Eee to znaczy nie z karkami tylko "specjalisci od windykacji" ;)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Moj pojdzie na poczatku tygodnia - jak tylko zwindykuje długi ;D
Od emnie juz dzisiaj powinno być :D
Ode mnie wreszcie wysłałem, musiałem czekać na polepszenie płynności :)
Pojszło za dwoch sztuków z ketami ;-)
odemnie wlasnie poszlo za 1 szt. pozdrawiam
Odemnie też poszło za 1 szt
dwie sztuki z lancuszkiem
Diodak, poszedł przelew za 1szt ID standart
3 szt. + łańcuszek ... poszło ...
Puściłem... przelew ;) 1 sztuka - najzwyczajniejszy.
no to kiedy mozna spodziewac sie przesylki i jak tam zbiorka kasy?... duzo jeszcze zostalo tak ~
pieniazki poszly za 1 id
Kasiora poszla, 1 ID
Jak narazie wpłaciło 76 osób na 122 które zamówiły ID czyli dalej mało :| . Ale to wynika pewnie z faktu, że nie wszyscy odwiedzają forum codziennie - realny termin na zebranie całej kasy to koniec tego tygodnia... potem trzeba poczekać tydzień na wydrukowanie, czyli gdzies za 2 tygodnie plastiki pójda pocztą.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Jak będzie mniej braków (pewnie jutro) to wywiesze listę tych co im się nie spieszy ;).
Sorki, nie było mnie tutaj kilka dni. Poszło za 2 szt. :)
5 minut temu przelałem za kolejną sztukę ;)
tez mozna przyjac ze od wplaty do pojawienia sie kasy na koncie mija jakies 24h... ale wyglada ze sie uda
Poszło, 1 + dodatkowy sznurek
poszło, 1 szt. standard :-D
ode mnie też poszło wczoraj
Własnie poszła kaska za 1 szt.
łokej, też już się spuściłem :mrgreen:
:shock: :shock: :shock:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Młody to zdziwiony :mrgreen:Cytat:
Cytat:
Sądząc po jego spojrzeniu :mrgreen: zdziwiony to mało powiedzianeCytat: