1. ID 2899
2. GoTo
3. Tomek Goździewicz
31
Wersja do druku
1. ID 2899
2. GoTo
3. Tomek Goździewicz
31
1. ID = 0511
2. pseudonim = Slaw
3. Imie i nazwisko = Sławomir Owczarek
do tych identyfikatorow beda wam potrzebne smycze :) zamawiac po 2, jedna naidentyfikator druga elegancko na klucze :)
1. ID: 2808
2. pseudo: ar3k
3. Imię i nazwisko: Arkadiusz Kowalik
razem juz 33szt
adres napisac tu czy na pw?
co Ci sie tak spieszy ? myslisz ze juz jutro dostaniesz ? :) najpierw trza uzbierac 100 sztuk...Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
ID: 2175
nick: MarekC
Imię i Nazwisko: Marek Chojnacki
dopiero 34 ??
Slaw sorry, ale przez przypadek ;) sprawdziłem Twojego nicka. Mnie się wyświetla ID: 2149 ? Czy mam jakiś problem z prezeglądarką ?Cytat:
Zamieszczone przez Slaw
ID = 2864
Pseudonim = Ukasbadu
Imię i nazwisko = Łukasz Badura
Według wszelkich znaków 35.
Dopisuję się i ja :D . Sorki ale nie śledziłem wątku o legitymacji - czy mamy już jakieś pojęcie jak będzie wyglądć ?
Moje współrzędne:
ID: 422
nick: Kubaman
Imię i Nazwisko: Jakub Szyma
wygląda na to, że jestem 35-ty :roll:
[EDIT] - no spóźniłem się i jestem 36-ty..
1. ID: 1887
2. Nick: Radziuk
3. Imię i Nazwisko: Radosław Mękal
hmmm ... 37 :)
1. ID: 3091
2. Nick: gg_
3. Imię i Nazwisko: Grzegorz Giecko
no to mamy 38
Dla mnie proszę 1 sztukę !
1. ID: 2375
2. Nick: SP7UTO
3. imię i nazwisko: Tomasz Pokornowski
Dane techniczne:
- 2135
- Polaco
- Jacek Waszkiewicz
Juz 40 :D
Ps.1: A co z moderatorami i adminem ? Nie chca ?
Ps.2: Rzeczywiscie mozna na smyczach forumowych to powiesic, bedzie super.
Ps.3: Napis "fanatic user" mi sie strasznie podoba :)
1. ID: 138
2. Nick: Kane
3. imię i nazwisko: Jakub Pomajda
41 :)
1. ID: 2691
2. Nick: Ripek
3. Imię i nazwisko: Marcin Bittner
42 ? :)
ID: 18
Nick: Vitez
Imię i Nazwisko: Tomasz Stępczyński
43?
Dodatkowe:
- wolalbym przelewem z gory. Jezeli koszt ID to ok 8 zl, przesylka zwykla to ok 3-4 zl, za pobraniem to ok 7-8 zl. Radze sie zastanowic czy warto drugie tyle doplacac za lenistwo (szczegolnie jesli ktos ma konto internetowe i przelew w pare sek moze wyslac)
- chcialbym 3 sztuki - w razie gdybym zgubil
- wszystkie 3 sztuki z lancuszkami, smyczy nie uzywam
ID:1580
nick: jdw
imię nazwisko: Piotr Jedwabny
44
id: 2961
nick: boski
imię nazwisko: Piotr Gawroński
45
Karta wyglada profesjonalnie,ale oprocz tego,czy ktos posiadacza takiej karty tez potraktuje profesjonalnie?Po prostu do czego taka karta upowaznia?Daje to cos?
Oczywiscie mozna liczyc na swoj dar przekonywania jak u Bareji...:
"...Ledigimacja!!!Panie,wedlug Dziennika Ustaw z dnia...artykul...kazdy ma prawo wejsc
na plaze...Tak,ja pojde czytac,a pan tu wejdzie...Ledigimacja!!!...A pan?...Prosze!...Przedmiot gumowy,nadmuchiwany...Tak,pan moze wejsc!..."
to moze poprostu jak ktos chce za przelewem to niche placi przelewem a jak ktos chce za pobraniem to niech placi za pobraniem.. 8)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
wpisze sie jeszcze raz bo Vitez ma racje... tzn nikt mi pozniej jednego ID nie zrobi a koszt w sumie nieduzu wiec ja poprosze dwie sztuki czyli zeby bylo po koleji zglaszam sie swiadomie jeszcze raz po jedna sztuke ( w sumie beda dwie)
1. Forumowe ID: 857
2. pseudo: Jac
3. Imię i nazwisko: Jacek Marek
4.razem 46
Jedeń dzień mnie nie było w domu, wracam a tu taka niespodzianka... z 10 zamówionych zrobiło się 46 a w zasadzie jest juz 48 bo Vitez zamówił trzy sztuki a policzył jedną :D.
Co do zapłaty i wysyłki to mozna się jakoś dogadać. Preferowałbym przelewy, bo pieniążki sumują się a potem robię przelew za całość do drukarni i po zabawie, ale jak ktoś jest przyzwyczajony do bardziej tradycyjnych metod to niech wyśle na poczcie. Za pobraniem jest troche nieciekawa sytuacja bo po będę musiał założyć za zrobienie ID... nie mówię, że ktoś mógłby być nieuczciwy, ale trzeba się czasem potam nachodzić i naprosić nie żadko u jednej osoby... także czy przelew czy nadanie na poczcie to i tak zamówię jak będzie cała suma (lub prawie cała) za wszystkie 100 identyfikatorów.
Wysyłka jak komu pasuje. Myślałem, zeby doliczyć do ceny ID koszt listu priorytetowego i potem jak będę miał już identyfikatory to zapakuje się to w koperty i wyślę wszystkie razem za pare groszy. List polecony + pobranie według aktualnego cennika to będzie jakies 8 zł przy cenie identyfikatora z łańcuszkiem 10 zł to praktycznie drugie tyle i mnóstwo korowodu :(.
Wydaje mi się, że uda się zebrać nas setkę, dlatego dzisiaj piszę maila do drukarni o dokładną wycenę. Jak dostanę odpowiedź to doliczę koszt przesyłki i podam na forum i będzie można zacząć wpłacać pieniążki. Jeśli dużo będzie takich osób "za pobraniem" to nie wiem ... niech ktoś pożyczy kasę żeby za nich założyć :D
tejk a luk: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=185Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
zdaje mi się, że zostanie wersja z okrągłym otworem bo bardziej uniwersalna i do tego łańcuszek.
hmmm... ID zrobione jest głownie jako foto-dodatek na szyi posiadacza, ale też jako identyfikacja forumowa na zlotach czy innych spotkaniach. Po to podajemy nasze nicki forumowe i adres www który mówi skąd jesteśmy.Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Identyfikator wzorowany jest na identyfikatorze Canon Professional Services i dla mniej wtajemniczonych może podnosić prestiż fotografa, chociaż nie ma żadnej mocy prawnej :-D . Tak czy siak, w tłumie fotoreporterów widząc taka plakietkę na czyjejś szyi będziesz wiedział, że to nasz człowiek :-P .
sorki, ale może coś pokiełbasiłem :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
w poście, który przytaczasz i który czytałem, piszesz coś o legitymacji (nie identyfikatorze). Dlatego pytałem o te legitymacje.
tylko czy wtedy będzie można podpiąć do tego identyfikatora naszą forumową smyczkę? Wydaje mi się, że podłużny otwór jest bardziej praktyczny i powszechnie stosowany w tego typu kartach (moje katry z pracy mają podłużne otwory).Cytat:
każdy, kto próbował przekonać kolesi wyganiających z zamkniętej strefy na pokazach lotniczych itp., czy facetów zabraniających focenia na koncertach wie, że takie dodatki dają możliwość zabajerowania ;)Cytat:
Oj czytałeś niedokładnie... cały tamten wątek jest o LEGITYMACJI fotoreporterkiej czy tam prasowej... narazie jest jeden projekt (ja też coś tam przygotuję do wybrania). Narazie gromadzimy dane i zdjęcia (w tamtym wątku a dokładniej na FTP), ale idzie to strasznie mozolnie i trzeba będzie jeszcze trochę poczekać.Cytat:
Dlatego założyłem drugi wątek bo oprócz legitymacji wyszła sprawa małych plastikowych IDENTYFIKATORÓW do których podałem linka. Szybciej gromadzimy chętnych, projekt jest gotowy więc robimy to co szybsze ;).
Przy okrągłym otworze powinno się ładnie dać smycz przypiąć... prostokątny otwór jest przewidziany dla takich klipsów przyczepianych np. do kieszonki. Ale na szczęście każdy identyfikator może mieć jeden lub drugi typ otworu wedle życzenia lub nie mieć go wcale ;)... chcesz prostokątny? możesz mieć prostokątny :mrgreen: . Jeszcze ustalimy przy składaniu zamówienia.Cytat:
A to i dobrze... też myślę, że ID zwiększy szanse w przekonywaniu ochrony na różnych szczególnie otwartych imprezach.Cytat:
ID: 1559
Nick: esenpe
Name: Krzysztof Dębkowski
49 ?:)
Id: 697
Nick: canis_lupus
Imie i nazwisko: Szymon Reiter
Jestem chyba 50ty.
Ciamajda ze mnie bo sie swoim niskim ID zaaferowalem ;)Cytat:
Co do legitek to ja musze sobie jakies zdjecie strzelic i dopiero sle dane. Poza tym trzeba by Kuchatka spytac ile mu na maila przyszlo a nie po samej ilosci katalogow oceniac zapotrzebowanie. Ja np na maila bede slal 8) . Ale to juz nie ten watek.
Dobra, to może ja też wezmę jeszcze jeden wisiorek... faktycznie jeden może się zgubić, zepsuć itp...
No i można mieć jedną z dziurką, jedną z klipsem... lalala... :mrgreen:
No to powiedzmy, że jest 51 blaszek.
Kuchatek powiedział, ze dostał jednego czy dwa maile... lol :-P ale główny problem to chyba właśnie fotka.
Ja też poroszę 2 szt.
ID: 2165
Nick: Robert P.
Imie i nazwisko: Robert Pilaczyński
Razem 53 szt.
ID:2047
Nick : Kaper
Imie i nazwisko: Kacper Konkol
Razem 54 szt.
id:438
nick: gawryl
Imie i Nazwisko: Krzysztof Gawryluk
(1 sztuka)
chyba 55-ty
to rzeczywiscie problem na forum, gdzie tak wielu ma cyfry ;)Cytat:
No to i ja - w razie zagubienia - wezmę jeszcze jedną sztukę, więc dla mnie razem dwie szt.
Total: 56 szt. (chyba - patrz, jak wyżej) ;)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
no właśnie MA i tylko MA :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Z zerkniecia na szybko wychodzi ze jest w sumie 12 osob ktore wyslaly dane na prasowa (siebie nie licze :D ).
to ja tez prosze 2 sztCytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
czy do tego mam przeslac foto?
ooo fajna rzecz!!!!:D:D:D
dlugo mnie nei bylo na forum tak na dluzej:D:D
BIORE BIORE;D:D
jezeli ID to stad wziasc?? http://www.canon-board.info/showthread.php?t=5179
jak tak to
1- ID 5179
2- C41PhotoCrew
3- Robert Hajduk
Nie... Do tego bez foto. Wyglada tez na to, ze tylko w tym watku.
jedna prosba, bo ja wyraznie nie zakumalem - po co te identyfikatory? co dzieki nim zyskam?
pytam szczerze, bo kompletnie umyka mi "clue"
ech... sorki, doczytalem... no tak... prestiz... :oops:
nie, to ja 10zl na filmy do analogowej puszki doloze, albo sobie bilet na autobus w plener kupie...
pass
a sorki sorki:) poprawdka
ID-2397
nick - C41PhotoCrew
I i N - Robert Hajduk
Ja też jestem chetny na jedną sztukę
ID:2665
nick:Orzeszek
Personalia: Paweł Zasiadczyk
59??
ID: 1647
Nick: Venio
I i N: Michał Hofman
Prosze dwie sztuki z kołeczkiem :)
PS. aha no i nr. 60 :D
Rozmyslilem sie, biore jeszcze jedna, rzczywiscie moze sie zgubic albo co.
A wiec juz mamy 61 szt..