31. Z braku laku
Wersja do druku
31. Z braku laku
Troooszkę trupio? :) kolor skóry jak dla mnie nie jest fajny. I co takie malutkie te zdjecia? To chyba wersja na MM ;)
Pięknie świecone. Szkoda trochę obciętych dłoni ale to moja prywatna opinia z którą nie każdy musi się zgadzać.
W miare przypatrywania się zdjęciom wydaje mi się, iż podpatrzyłeś Venomerowy styl świecenia :P
Zawsze możesz się umówić na powtórną sesję ;)
Szczerze mówiąc to moje pierwsze próby z lampą światła stałego o małej mocy z softboxem. Na razie uczę się świecić, później będę uczył się doświetlać :-)
Masz bardzo interesujaca modelke - wykorzystaj to.
No modelka swietna, wyszlod calkiem ladnie tylko ciecie dolu mi nie pasuje.
Całkiem fajnie. Tylko to Cięcie w nadgarstku. Aj!
34. Mam mieszane uczucia... Ale proszę.. :-)
awans z obróbka? ostatnie bardzo w "moim" stylu ( tzn strasznie mnie się podoba)
Ladne zdjecie, ladnie obrobione ale z tego co pamietam to fotografujesz z Venomerem (dobrze pamietam?) i mam wrazenie, ze za bardzo sie na nim wzorujesz.
Dobrze, ze sie uczysz od lepszych ale zachowaj swoj styl bo na tym zdjeciu to i nawet podpis jakis taki znajomy ;)
Ogolnie pozytywny odbior kilku ostatnich zdjec:)
33 bardzo ładne, myślę, że wystarczy przyciąć do 3:4 albo kwadratu i będzie idealne:)
Całe życie przede mną, jak to mówią... ;)
dłoń jakaś szara wyszła (jak by już zmęczona pozowaniem)
-i pierścionek sie przekręcił ;)
bardzo fajne
24 najlepsza. Następne już szczegółowiej będę komentował :P
Dla mnie 34 po szybkim przejrzeniu, kolorystycznie i kompozycyjnie ;-)
35. Tradycyjnie... Michalina :)
Podpis...hehe....fajna głębia ostrości
Nie podoba mi sie spojrzenie modelki natomiast zdjecie bardzo fajne. Wydaje mi sie ze jest troche krzywo wzgledem linni horyzontu no chyba ze taki tam byl teren.
Hmmm, jest tam troszkę pagórkowato, ale mimo to chyba mój błąd i niedopatrzenie i wydaje mi się, że troszkę przekrzywiłem horyzont :-) . Mam nadzieję, że nie jest to aż tak bardzo widoczne :-)
Na ostatnim kolano ;/ Kiedy zrobiłeś te foty? Mroźno ostatnio na dworzu.
ej, w Bydgoszczy mówi się " na dworzu"? nieźle :D
fajnie wyszło, ale jak już veno napisał - kolano
Veno, u nas w Łódzkim sie mówi 'na dworze'...
ale tak dziwnie brzmi.. ;)
Zależy co się słyszy od dziecka... Dla mnie dziwnie brzmi np. gorol, krupniok... :D Hehe
Bardzo miło się rozmawia o różnych niuansach językowych, jednakże powróćmy do zdjęć ;-)
38
Może być. Trochę za szeroka twarz wyszła, ale może być. (ewentualnie za siny tors)
biust wyszedł trupio trochę...
Dokladnie jak poprzednicy, trupi biust a reka za czerwona.
I cięcie w kolanach i zbyt centalnie. Sina bo na dworzu pizga :D
Co do ręki i biustu, wrzuciłem tu jeszcze nie zaktualizowaną wersję, w tej drugiej poprawiłem lekko barwy i wygląda to wszystko tak jak reszta skóry.
Co do cięcia nóg - chciałem uchwycić tą roślinkę z czerwonymi owocami. Nie mogłem zmienić miejsca focenia, bo z lewej strony za dużo krzoków, a z prawej strony za dużo 'industrializacji' :D
Poedytowane :)
No, od razu lepiej!
jak dla mnie bardzo fajna ostatnia fota :)
39.
Autoportret. W sumie więcej zabawy graficznej... :-) Pogłębienie szumów, klimatu... Miało być innowacyjnie :) Mnie się podoba.
ogółem fajne fotki jak i fajne modelki ( im dalej tym lepsze )
z początkowych to 11, 14, 16
17 - oderwana od wątku ale ... nie wiem jak to napisać ... ale jak będę stary i pomarszczony to też bym chciał żeby moja rodzinka miała takie zdjęcie - jets po prostu wzruszające, a to chyba najważniejsze. Mam nadzieję że nie usuniesz tego zdjęcia jak ktoś sugerował, bo życie to nie tylko wymalowane piękności.
Wracając do dominującej części zdjęć 21-fajne wygięcie, 34 , no i w końcu 38!! Wymiata! Czerwień sukienki i ta dzika róża(chyba) - super.
Kilka nowości... Seria: Freezed Crazyness.
40.
41.
Będzie więcej z tej serii... :) No, to teraz mnie gryźcie ;-)
na 40 mi zdecydowanie za ciemno na twarzy... widze, że obróbka jak u veno :D jakos srednio mi tutaj to pasuje
41. ciachnąc ciut mocniej dół, bo te końcówki butów mnie przeszkadzają trochę
dawaj coś jeszcze jak masz :D
Dla mnie git majonezzz.. Widać postęp ;)
Na 40 ciut za płaskie światło na twarzy. Reszta przyjemnie.
42. Naina cd.
Fociłbym z niższej perspektywy aby przejście z krzaków w śnieg (mówię o bg) wypadało gdzieś niżej w sensie modelki, bo teraz to czarna plama wisi jej nad głową.