tym razem foty z Sylwia
sylwia1
sylwia2
sylwia3
Mile widziane komentarze :)
Wersja do druku
tym razem foty z Sylwia
sylwia1
sylwia2
sylwia3
Mile widziane komentarze :)
podoba sie :)
przyszła na mnie kolej zebym sprobował portretu z urzyciem błysku co wy na to ?
Tomek 1
oglądnałeś - skomentuj / dzieki
i co zle? do **** ?
Coś dziwnie z proporcjami. Przerysowane ręce. Byłoby ok, gdyby talia nie była taka wąska przez to że jest za rękoma i jeszcze do tego bokiem. Obróbka i światło - mi się podoba.
czapke ma tak załozona ze wydluza głowe to takie zludzenie
Nie dałeś ładnej dziewczyny to i komentarzy mniej:D ostatnie mi się nie podoba (nie to ze tam są jakieś błędy, po prostu nie podoba mi się:))
Jesienny portret :)
JP1
JP2
JP3
JP4
JP5
Na więcej zdjęć na blogu :)
obejrzałeś ? - zostaw po sobie ślad :) / THX
Wow! Kolorystyka masakrycznie piękna. Moi faworyci to JP2 i JP4
heheh nie pij juz więcej :)
to tez portret :P
M i M 1
tak dziekuje za mile slowa :P
ruda iwona
co wy na to ?
Jeżeli to zdjęcie przechodziło przez LR to za dużo na minus clarity ;)
A poza tym podoba się :)
Ładniee! Miclesowy sztab nie ma żadnych uwag do wytknięcia! (no, może kolczyki out).
kolczyki to niedopatrzenie :) dzieki za komenty
ruda Iwona 2
Schowany kolczyk i od razu wygląda lepiej. Świetne foty, delikatne, fajna GO.
szkoda ze prawie nikt nie chce komentowac;) no ale nic to mnie nie zniecheci do wrzucania kolejnych zdjec
ruda Iwona 3
no mi sie podoba :)
thx :)
A mi to ostatnie nie leży. Mina taka jakaś jakby ją miało za chwilę coś skrzywdzić, a czapka wprowadza u mnie dezorientację (czapa nie zgadza mi się z wystającymi rudymi włosami. Albo czapa i włosy schowane, albo bez czapy.)
Nie komentują bo to okres lenistwa :D Wg mnie ostatnie najfajniejsze z całej serii.
Ja poproszę odbitkę min 20x30 na ściane ;)
rudek, ja ma podobne odczucie. Rudośc na ostatnim ozywia to zdjęcie i jest ono moim ulubionym z serii ^^
teraz troche inny klimat, co wy na to ?
Żaneta 1
Żaneta 2
Żaneta 3
Żaneta 4
3 i 4 jak najbardziej :) W 1 i 2 niestety te żółto czarne plastiki wygrywają konkurs przyciągania wzroku z modelką.
1,2 paski sa ja magnes. Do tego na 2 modelka cala sie ubrudzila od sciany.
3 chyba najprzyjemniejsze, ladne swiatlo
4 jakos nie przypadla mi do gustu
3 jest ok, ale moim zdaniem mogłaby lepiej wyglądać jakbyś wywołał rawa 2 razy w innych temperaturach i złożył, tak żeby tył nie był żółty:)
3-cie najlepsze w serii
a co powiecie na serie B&W ?
Żaneta 5
Żaneta 6
Żaneta 7
Zamiast słupa - partner. I byłoby lepiej.
Troszkę bałaganu w kadrach za dużo rzeczy - musisz nad tym zapanować. Za dużo rzeczy odwraca uwagę. Nr. 4 jest najbardziej że tak powiem .. "niepozowany" - czytaj naturalny - obróbka to już Twoja faza :) Na reszcie pani ma obecność fotografa wypisaną na twarzy :) Pozdrawiam
Kto normalny klei się do słupa na parkingu podziemnym? I to na wszystkich trzech zdjęciach? Mango telezakupy? Kup słup, a będziesz miał takie ładne dziewczyny w domu?
hahaha dobre !
spodobało mi sie swiecenie przy portretach :)
Iga 1
Iga 2
światło to podstawa :) przyjemne dla oka :)
a co powiecie na bardziej energiczny strzał
Iga3
Twarz wyszła okropnie!
Musisz się nauczyć jak robić tej modelce zdjęcia oraz modelkę nauczyć jak pozować by wyglądać korzystnie. Z tej serii na "Iga 1" wyszła zdecydowanie najlepiej.
Ok zapodaje kolejne, sesja odbyła sie na gdańskiej starówce (klub mon balzac).
Patrycja 1