milcz !
Wersja do druku
Ale może jednak warto doradzić co mogłoby być poprawione, żeby całość była jeszcze bardziej spójna :D
Pomysł po prostu świetny, a zdjęcia jeszcze lepsze.
Ukłony za ciekawy pomysł, wykonanie i poczucie humoru :)
100 kadrów na blogu http://www.matrimonio.pl/2010/04/28/100-kadrow/ czyli pełny materiał jaki otrzymali Andrzej i Asia. Plener w myśl idei www.blyskotliwie.pl :D + zastane wieczorne światło :)
Mam nadzieję miłego oglądania - zapraszam na blog ;)
Dla mnie bomba, wszystkie.
rewelacja !!!
nic dodać, nic ująć :)
mistrz świata :)))))) pozdro
Styl co cię wyroznia i to co kusi wziąć udział w warsztatach :)
o żesz w mordę 1, 2, 4, 5, 7 i ostatnie niszczą
oj iście błyskotliwie! :lol:
świetne są- wszystkie.
Pędzę na bloga w takim razie ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i wróciłem z bloga :)
zachwycony i wstrząśniety, za.ebiście jasno i pięknie w kościele
to: http://tkacz.dokuro.org/BLOG/pary/AA/048.jpg amerykańskie takie mnie rozebrało :)
genialna robota!
Ojojoj... Dawno takich fotek się nie widziało :grin:
Świetne co tu mówić.
pędzle dużo mniej widoczne niz u trzcionki. gratki! fajne kadry
Czy przypadkiem 6 pierwszych zdjęć ze strony www.fotokadr.konin.pl z zakładki Galeria/Plener nie zostało skopiowanych od Pana Krzysztofa Tkacza ?? Dziwnie podobne ... Dogadali się :confused: ...
moze to po prostu uczestnik warsztatów
tak to nasz warsztatowicz :)
O kurka, dobre. Oglądałem wszystkie, ze szczęką gdzieś tam daleko. Wypracowany styl, dobre kadry praktycznie ze wszystkiego, no i ten plener, cudo!
To ja mam pytanie takie moze z innej beczki, bo sam sie zamierzam zapisac na warsztaty: Skoro www.fotokadr.konin.pl to warsztatowicz to czemu jego zdjęcia znacząco odbiegają od poziomu (obróki min) zdjeć tkacz'a ?Ja rozumiem że nie posiadł jeszcze wiedzy na temat obróki ale zaraz po warsztatach powinno to wyglądac zgoła inaczej...
Człowieku czy rzeczy oczywiste są aż tak trudne do zrozumienia? Jedni mają do tego dryg inni nie, jedni uczą się szybciej drudzy nie, warsztaty nie zrobią z Ciebie wybitnego fotografa proste.
Tak, ja bardzo dobrze rozumiem żę dobre kadry udanie uchwycone momenty, wieloplany to generalnie sprawa doświadczenia/talentu/zaangażowania, ale obróbka która była tworzona(jak mniemam)ze samym prowadzącym??Chyba, że oni udzielają tylko pewnych wskazówek jak coś zrobić? Bardzo tutaj kładę tutaj nacisk na obróbke. bo cała reszta to juz inna bajka...
Podobają mi się wszystkie oprócz 7(nie podchodzi mi kolorystyka) i 10(paskudny odblask na twarzy).
mi sie podoba jade na warszaty :)
mistrzostwo świata :)
Hejka,
nie wiedziałem gdzie to wrzucić w sumie bo kategorii ślubnej nie ma więc wrzucam tu :)
4 kadry z zapowiedzi pleneru popełnionego ostatnimi czasy. Zimno było ale zabawa była przednia. W cały materiale będzie więcej nawiązania do tenisa, bo to profesja Pana Młodego :)
Pozdr,
tkacz
dwójka słaba. reszta super! :)
Jak zwykle (bez wazeliniarstwa) klasa.
Generalnie wszystkie kadry są świetle. Osobiście lubię sceny typu #1.
@allxages - hej osobiście z tego wrzutu dwójkę lubię najbardziej :) ;)
mi 2 też się podoba, jak i cała reszta. z przyjemnością obejrzę więcej
z przyjemnością ;)
tak się tylko zastanawiam po co nowy temat? weź zbierz wszystkie fotki załóż jeden temat i tam wrzucaj fotki(z cyklu ślubne) - przypatrz się na swojego kolegę Sebastiana - bez zbędnego bałaganu, jeden temat i jest ok.
oczywiście fotki ok - podoba się :)
Dobre kolory, dobre światło, pomysłowa lokalizacja jak na zdjecia ślubne. Podoba mi się też kompozycja na tych fotkach. W ogóle cały koncept jest nietypowy i bardzo nowoczesny.
Ja jestem na tak.
ostatnie mnie się podoba - kontra daje:)
Świetne prace. Robią na prawdę dobre wrażenie
tkacz Tak z ciekawości zapytam co to za budowla. Podoba mi się architektura tego. Zaadoptowana jakaś stara hala. Czy to są jakieś hale tenisowe.
Zdjęcia bardzo mi się podobają.
ostatnie z kontrą typowo błyskotliwe i typowo ********e :)