Ehhh Adamek, tam nie moze byc, nawet na chwilke nie mozesz ? :(Cytat:
Zamieszczone przez adamek
Wersja do druku
Ehhh Adamek, tam nie moze byc, nawet na chwilke nie mozesz ? :(Cytat:
Zamieszczone przez adamek
No przeciez liste uczestnikow podalem 4 posty wyzej :D No chyba ze chcesz zrobic jakas nowa "ostateczna" (a moze ankieta ? ;) ).Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
witam,
przez chwilkę mnie nie było (ważne wydarzenia, też foto :-D), a tu takie ciekawe rzeczy się organizują :twisted:
postaram się być w sobotę o 15:00, ale koszulki już nie zdążę zamówić...
trzeba wymyślić jakiś inny sygnał rozpoznawczy, tym bardziej, że ostatnio coś za zimno, aby biegać w samym t-shircie ;)
na poniedziałek też bym sie pisał, ale o której to będzie??
i pytanko do cichego: jak się załatwia legitkę foto? 8-)
Super, fajnie ze bedziesz mxw :D
he, he, może druknąć badge? dla ident. i na pamiątkę :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Druknac co ? :shock: :confused:Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Ps.: To juz jutro :D
no badge... identyfikatory. takie tabliczki 5x9 cm na agrafkę albo na smyczy. jeżeli tak, to potrzebowałbym od każdego ksywkę, imię i miasto. wiadomo, poznań - porządek musi być ;)Cytat:
a odcisk palca?Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Lista zadeklarowanych jest troche wyzej, sa tam ksywki i miasto (jak sie nie myle to wszyscy sa z Poznania).Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Puki co pogoda ( przynajmniej tu gdzie mieszkam - kilka km obok miasta ) jest REWELACYJNA - ściana deszczu... :evil:
Kurczę, mam grać o 13 turniej w siatkę plażową, wiec nie wiem, czy na 15 sie wyrobie (o ile nie bedzie padac, bo inaczej co to za turniej)... Moze jakis forumowicz mi poda na PW nr tel. , zeby w razie czego mozna było się potem dołączyć ?
Ja też prawdopodobnie nie dam rady na 15.oo się zdąrzyć...
Składam wniosek o to, by poczekać trochę pod Arsenałem... o, jak widać Cichy też się może spóźnić...
No i po. :P Chłopaki, nie wstydźcie się i pokażcie te zdjęcia, jak całujecie moje szkiełko :P:P:P
Oj Kuba, Kuba.. poczekaj chwile, nie tak nerwowo
I zaraz wyniknie kto jest najwiekszym onanista ;) :PCytat:
Zamieszczone przez Cichy
Nie bedzie wiadomo, nie zdąże zrobić opisów do zdjęć.Cytat:
O super, nikt nie bedzie wiedzial ktory to ja ;)Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
Nie bój się, prawda na jaw wyjdzie... :wink:
no no, co sie tam dzialo ;D.... czekamy an foto-relacje :)
No i prosze... TUTAJ - sorry za jakość, ale miało być szybko... ale mimo małej ilości osób było fajnie. 8-)
Ej, jutro ma być słońce, i my jedziemy z kumplem na te Łęgi Rogalińskie. Ktoś jeszcze ? :)
O której? I jak tam najlepiej dojechać?Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
No widzisz co straciles ? Byla nawet konkurencja pt "lizanie L'ki" ;)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Dojazd z Poznania: RONDO STAROŁĘKA, Starołęcką w dół, cały czas prosto aż do Rogalinka , przecinamy drogę główną 431 Mosina - Kórnik i jedziemy prosto - po lewej stronie jest jakiś sklep i za jakieś 15 m skręcamy w drogę polną w lewo i jedziemy z 300 m , tam jest polana między drzewami. No dojazd prostyi jest niedaleko - zaznaczyłem na mapce.
Genaralnie z ronda Starołęka do samego końca jedziemy prosto (ok. 18 km) i skręcamy tylko kilkaset metrów w lewo.
My będziemy tam ok 8. Telefon do mnie 691 626 268.
MAPKA POGLĄDOWA :
Polaco to pewnie ten z broda?
http://pilaczynski.ovh.org/zlot/photos/photo28.jpg - Cichy... i ty na to pozwoliles? ;) :p
heh.
A ja będe 2 tygodnie pracował na kolonii dokładnie na zakręcie Warty na wysokości miejscowości Sasinowo - w środku lasu. :)
mam oblizany obiektyw , bleeee..Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
PS. http://pilaczynski.ovh.org/zlot/photos/photo30.jpg - BF :D:D
To jak, b ędzie ktoś jeszcze jutro ??
no niezły BF... :?Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
;-)
wreszcie dotarłem do chaty, fotki się ściągają, zaraz je "wywołam" i coś tam pokażę, ale oj, lizanie było niezłe... :shock: dobrze, że eLka szczelna jest :cool:
a'propos jutra: ja niestety nie mogę... kiepsko z czasem, poza tym o 8.00 rano to najczęściej dopiero się kładę... :cry:
a poza tym to w ogóle było fajnie! czyli pierwszy zlot wielkopolski mamy za sobą (pierwszy dzień pierwszego zlotu).
Jaki BF?? Tak jakoś wyszło...Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Ekhm... chłopaki... to było tylko jedno małe piwo...
http://pilaczynski.ovh.org/zlot/photos/photo21.jpg
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chyba nie ma żadnych chętnych na Łęgi... Wiec my tam jedziemy wczesniej, fotografować mgły :)
Kuba, wybacz ale nie wstane tak wczesnie w niedziele... następnym razemCytat:
Zamieszczone przez Cichy
wcześniej?? w ogóle nie sypiasz??Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Hmm, no zaraz idę... Wstajemy o 4 :):)
poczekaj, zaraz wrzucę fotki... mamy też twoją beemkę ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Gdzie, co, jak ?? :)
zaraz wszystko będzie jasne... na razie DPP się męczy... :?Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
swoją drogą, czy nasze forum ma jakieś wspólne miejsce na wrzucanie fotek?
ok, fotki zostały wrzucone T-U-T-A-J
nie do końca jestem pewien, czy wszystkie powinny być/mogą być publikowane, więc proszę szybko o wszelkie zastrzeżenia na PW ;-)
Chyba nie skumałem, o jaką beemkę chodziło. PS. Już wstałem, niebo ładne gwieździste :D:D
Z broda, z broda, ale nas bylo 2-ch z broda :D Silent Planet tez mial brode :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
o tę TUTAJ. To jest BMW. ;-) ;-) ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
przy gwieździstym niebie powinny być teraz widoczne spadające gwiazdy (perseidy). akurat w nocy z piątku na sobotę (12-13.08 ) było u nas największe nasilenie tych zjawisk (kilkadziesiąt w jedną noc). niestety, chmury uniemożliwiały obserwacje...
:grin:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
No to żałujcie ! :D Ale było super, przyfociłem m.in. czaplę siwą, pticę, do której podejść na bliżej niż 100 metrów nie sposób, takie cholerstwo czujne i płochliwe... No i jaka pogoda superowa na foty..
lepiej napiszcie jaki efekt dalo mocowanie 50 do eriksona :twisted:
dobry, ale strasznie winetował... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Zapraszam do obejrzenia zdjęć z dzisiejszego 2 dnia naszego mini-zlotu (niestety od 5 rano na Łegi Rogalińskie przywiało tylko 2 Canonowców :) )
www.negatyw.org/galeria/index.php (Nowe)
Zapraszam
...bo to troszke za wczesnie było... ale co tam, też z Polaco byliśmy. Troche później (10:00h) na Osowej Górze koło Mosiny.
Tośmy się zgadali ...Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
My za tydzień znowu jedziemy rano polować na czaple, ma być coraz lepsza pogoda :) Ktoś będzie chętny ?
Ja wiedziałem że wy jedziecie do Rogalina, ale my pojechaliśmy gdzie indziej.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy