Stawiałbym na Muzeum Wojska Polskiego :roll: . Gdzie na Bemowie znajdziesz zezłomowane MiGi ?
Wersja do druku
A ja na to samo muzeum ale przed Wilanowem sądząc po radarach. Tyle, że podobno jest zamknięte.
teraz to było muzeum katyńskie, a poprzednie sesje nigdy nie były w muzeach :)
kolejny raz rewelacyjna para pozwoliła się sfotografować :)
1
2
3
4
5
pojechane ale jak dla mnie pełna profeska, gratulacje
zazdrość..zawiść...itd!:) a tak na poważnie jestes dla mnie jednym z najlepszych w tej branży.. :D niedościgniony wzór..jak narazie ofc ;)
pozdrawiam 8)
dzieki :)
Tak powinny wyglądac zdjęcia z mojego slubu...
Mój mały czarny canonie, proszę daj sie poznać i ustawić abym nabrał praktyki i zrobił zdjęcia tej jakości i techniki !!
MASAKRA ! :D
jak zwykle pierwsza klasa :))
jestes moim Guru :)
i znow kolanko, lawka i drzewo ;]
1
2
3
4
5
6
Patrząc na foty takie jak Twoje mam wrażenie że w ogóle nie potrafię robić zdjęć.
Łapię doła, mam myśli typu: sprzedam te aparaty, szkła i inne akcesoria, zajmę się czymś zupełnie innym... Może uprawą marchwi... http://www.hortpress.com/ksiazki.html?k=3
:)
Sebastian - wymiatasz pomysłami, kadrami, obróbką...
jesteś dla mnie mistrzem świata, jak zobaczyłem ta serię na deskach to się popłakałem, ciary mi przeszły i ogólnie się poskładałem. Jak ty to robisz !!!!!
serce mnie boli jak widze deske na piachu, zbrodnia
Wielki szacun:mrgreen: Zdjęcia są prześwietne, naprawde aż chce się je oglądać. Kolorystyka jest strzelona w 10.
świetne zdjęcia
orlen, wzieli stare deski :)
dzieki wszystkim ;)
z pewnego slubu :)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
wiecej na blogsie :)
oj pieknie, pieknie :)
8,9,10 swietne!
Mi też się bardzo podoba, ale trochę głupio skrytykować garego... Czemu w 1. tak słabo przyłożyłeś się do obróbki, bardzo widać aureolkę wokół niego, natomiast w 7. to wyszło dobrze, nie widać tego efektu.
W 3. to samo, na siłę skupianie uwagi na stojącego pana, który nie nie jest w GO i na jego skórze pokazał się wyraźny szum - prawdopodobnie podczas rozjaśniania go.
W 5. z pewnościa młody też był rozjaśniany, a jednak nie widać tej aureolki co wcześniej. A reszta to b. dobre zdjęcia a niektóre to nawet majstersztyk :)
1. zgadzam sie poniekad :) szparowanie dokladne wniosloby zachwianie 3d swiatla w klatce - niewazne :) imo to bylo najlepsze wyjscie mimo ze mam swiadomosc widocznosci aureolki
szumy mnie nie interesują :)
dziekuje za slowo :)
Genialne!
8 i 9 super
Swietne fotki, przejrzalem portfolio i tylko pozazdroscic.
Piekne inspirujace zdjecia.
suknia i spodniczki
:)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Swietny klimat, swietne kadry ehhhh ale zazdroszcze...
świetny klimat:)
No cóż.. znowu mam problem by wytypować najlepsze :) nieprzyzwoicie rozpieszczasz swoich klientów ;)
Klasa, są emocje, jest świetna obróbka, TAK!
dzieki!
czas zaczac sezon 2010 :)
tutaj fragment - wiecej na blogu http://sebastianmalachowski.pl/blog/
pzdr!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Genialne. Mi szczególnie podchodzą te w kolorze.
Zazdroszczę warsztatu :oops:
Świetne! Masz wolny termin na 11.06.11? :)
mam ;)
Oprocz 2 pierwszych fotek z serii 2010 bardzo ladnie. Dzieciaki wyszly bardzo wdziecznie.
Wieszosc to chyba 35L?
6 jest z 35L, 3 z 24L, reszta z 16-35
WOW te zdjęcia powaliły mnie na kolana !!!! : )
Tak sobie pomyślałem wrzucę moje pierwsze zdjęcia ślubne, a potem zobaczyłem twój post, i moich raczej za szybko nie pokaże. Szacunek.
E tam. Wrzucaj.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W sumie strasznie dawno nic tu nie wrzucałem :)
Świeżyzna na blogu ;)
http://canon-board.info/announcement.php?f=44&a=17 - Pkt 4. polecam :roll:
Fakt, wygodniej by się komentowało gdybyś wstawiał numerowane foty do tematu ;)
często wykorzystujesz 1.4 czy raczej starasz się przymykać ?? duzy masz odrzut zdjec przy papierowych GO lub dlugich czasach ?? bo widzę ze jesteś fanem zastanego