!!!UWAGA!!! bardzo fajne targi widziałem dziś, żywa reklama Defro...
nie wiem o co chodzi............obrazka niet
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
oprócz pięknych dziewczyn super maszyny........
Wersja do druku
!!!UWAGA!!! bardzo fajne targi widziałem dziś, żywa reklama Defro...
nie wiem o co chodzi............obrazka niet
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
oprócz pięknych dziewczyn super maszyny........
oo, no to widzę, że tegoroczne targi też ciekawe. Chyba się wybiorę:) jak widzę, http://www.targikielce.pl/index.html?k=agrotech&s=index trwają do 15. Szkoda, że nie dałeś znać, że się wybierasz.
no to jak Panowie zrobiło się cieplej......... może jednak się spotkamy?
jaki proponowany termin ?
cieniutko z frekwencją, brak chętnych????
A bo znowu pogoda się zepsuje.. ;)
termin niech zaproponują ci co przyjdą - bo sam wiesz jak ostatnio było - wielka napinka i nas dwóch ;)
Paweł - z tym panasonikiem to ostatecznie się nadasz ;) - chociaż z tego co widzę trolujesz ostatnio też u żółtych to nie wiem czy jakiejś "żółtej febry" nie przyniesiesz ;) , ale damy ci potrzymać ;)
Kwestia czy idziemy pofocić czy na piwo..
Ja się piszę o ile mnie żona do nauki nie zapędzi. Co mi przyszło na stare lata siedzieć w książkach!
A jakby coś to ja do tej z Defro mam numer telefonu :mrgreen:
ja też się piszę, ale najpierw trzeba ustalić termin. Może sobota/niedziela?
Ja od 4 mam maturę, więc 3. raczej odpada, ale postaram się znaleźć chwilę pierwszego lub drugiego.
ja postaram się dostosować byle zebrało się kilka osób, oczywiście weekendy i dni wolne :)
a może następny weekend po 2-3 maja?? Radzio zda maturę i będzie przy okazji coś opijać :)
czy zdam to dopiero po 15 się okaże, bo wtedy mam ostatnią część :) Ale postaram się na ten weekend wyrobić:)
9.05 mam egzamin wewnętrzy na kursie. A na ministerialny to nie wiem kiedy będą wolne terminy to ew. już po tym 15 maja, albo 1-2 maj.
:) ;)
a musi to być weekend??
bo widzę że łatwiej będzie o spotkanie wieczorem w ciągu tygodnia. Sezon się zaczyna i trzeba plenerki robić a nie po knajpach siedzieć
w miarę ciepło jest wtorki to fajne dni są podobnie jak środy czwartki i piątki
wtorek 21 kwietnia - ładna data
środa 22 kwietnia też ładna data
czwartek 23 kwietnia też ładna data
Ładnymi godzinami są 17 18 i 19
jeżeli będzie się brać pod uwagę coraz dalsze terminy - 15 maja, koniec maja itp to do spotkania najprawdopodobniej dojdzie na początku stycznia - fajerwerki na światełko do nieba podczas WOŚP :)
ja również. A nawet dla mnie to i lepiej. a te daty mi wszystkie pasują, niech reszta chętnych się wypowie :)
to może środa, bo pon i wto u mnie wypadają
to dzień się klaruje
zobaczymy jak będzie z godziną :)
Może być środa. Myślałem, że będzie problem z środą ze względu na mecz ale mecz przeniesiony na wtorek.
Paweł w stopce masz coś czego Ja pragnę..........:) :):) a właściwie dwie rzeczy :)
mi też pasuje :)
jak wszyscy to i ja też ;)
Panowie przepraszam ale w środę 22 muszę być w Wa-wie, proszę zamieńmy jeszcze raz na inny dzień czwartek 23 o godz 18.
Jak dla mnie może być czwartek o 18. Tylko jeszcze gdzie i co robimy? No bo nie wiem czy brać aparat ;)
czwartek też dobry dzień
jak każdy :)
może i ja sie załapę na czwartek ;)
To jaki właściwie termin i miejsce ustalone, chętnie się załapię :)'
najlepszy byłby weekend jakaś przyzwoita godzina, zrobilibyśmy jakiś plenerek a potem browarek:smile:
przyzwoita godzina na plener??
u mnie to się wyklucza :)
w weekend chciałbym się budzić około 10 :) a rozpoczynać plener o 10 to dla mnie o 3-4 godziny za późno :)
jakaś propozycje co do godziny i miejsca w czwartek? Jeśli chodzi o weekendy to na wcześniejszych stronach pisaliśmy i nie wszystkim pasuje, ale na pewno jakoś w maju się uda :)
Godzina ustalona już na poprzedniej stronie na 18:00 i tego się trzymajmy (jest szansa, że na osiemnastą i ja dam radę). Miejsce do ustalenia. Odlot? CKM? Ultrafiolet? nie byłem w żadnym z tych miejsc :). Plac artystów? (tam byłem).
Wszystko wskazuje na to że będzie raczej ciepło więc jakieś kluby to bez sensu - tańczyć przecież nie będziemy :mrgreen: - Plac Artystów jest w centrum i na browar na zamkową blisko ;)
Właśnie, dobry pomysł, a ciepło na pewno będzie. Poza tym ogródki na Sienkiewicza są już poustawiane. Przynajmniej jak w piątek przechodziłem, to montowali więc pewnie już działają.
Więc czwartek 23.04.2009, godzina 18:00, Plac Artystów.
tak jest. Miejmy nadzieję, że przybędzie więcej osób niż na pierwsze spotkanie... :)
spoko jestem :)
w czwartek będę na pewno :mrgreen:
to ja też sie pojawie, tylko w końcu z puszkami czy na browar ? ;)
Alez dramaturgia niesamowita :)
Macie moze jeszcze jakies zdjecia tych zmarzluchow co na otwarcie borostworow w fontannie przyszli ? Chyba poznaje 3 znajomkow :)
Ja sie pisze na lipiec.