Dziękuję za informację ;) Już wszystko wypełnione i czekam na karte. Niby tylko 256 ale zawsze coś!
Wersja do druku
Dziękuję za informację ;) Już wszystko wypełnione i czekam na karte. Niby tylko 256 ale zawsze coś!
A ja właśnie co dostałem maila od Nich ....
Due to a worldwide supply issue at SanDisk, Canon cannot provide you with a SanDisk 256MB CompactFlash® card. Therefore please find enclosed a SanDisk 512MB CompactFlash® card.
Sorry for any inconvenience this may cause.
No jak mi przykro ,że niestety zamiast 256MB będzie 512MB... :lol: Chyba nie przyjmę takiego "gratisa" ;)
Rejestrowalem się pod koniec listopada(wcześniej ciągle mialem problem z przyjęciem rejestracji...) i już mialem za parę dni zagladać do skrzynki a tu taki "problem"... :grin:
Gratulacje :DCytat:
Zamieszczone przez mcgregor99
O, a do mnie napisali tylko że:
:cry: :-( :sad:Cytat:
Due to a worldwide supply issue at SanDisk, Canon are unable to dispatch your free CompactFlash® card until Tuesday 13th December 2005.
Sorry for any inconvenience this may cause.
Witam wszystkich,
czy numer kodu do rejestracji znajduje sie na małej szarej naklejce na pudełku, pytam bo kupiłem sprzęt w sklepie internetowym (wczoraj mi przyszedł) i na pudełku został mi tylko kawałek tej naklejki. I mysl mie taka naszła czy aby na pewno w tym sklepie zachowali sie jak należy
Pozdrawiam
Numer do rejestracji po GRATISA jest na dużej nalepce na pudełku...Ale udział w promocji biorą tylko sprzety kupione za granicą ...Nie piszesz w jakim sklepie internetowym zakupiłeś,ale Canon Polska nie oferuje tej promocji...ja mialem sprzęt kupowany w Niemczech...
Cytat:
Zamieszczone przez piast9
Jeśli dopiero co dostałes tego maila od Nich to nie trać nadziei....Do mnie napisali też w ten sposób a za 7dni przyszedł ten drugi "miły" mail... :-)
Czyli wychodzi na to ze kupujac np. 20D w niemczech za 1150 E moza dostac 150 E cash back i karte CF gratis dobrze to rozunmiem??
Kartę gratis -tak... Ale zwrot to chyba w przypadku zakupu jakiegoś kolejnego produktu Canon...Niech mnie ktoś poprawi jeśli coś nie teges napisałem ,bo w tej drugiej sprawie pewności nie mam....
A ja wysłałem i za 28 dni ma przyjsc, mimo ze 350-ke, kupilem w maju. Poszło dzisiaj. Chociaz tyle za instrukcje i wszystko po szwabsku.
Gdyby nie znajomy listonosz to miałbym figę a nie gratisa.... :lol:Cytat:
Przesylka zostala zaadresowana tak :
Imię i Nazwisko
Poland
Kod pocztowy Miasto Kod pocztowy
United Kingdom
:-D Nie dośc że to UK to jeszcze bez ulicy ale z podwójnym kodem...
No i mam kartę 512MB tak jak obiecali.... :cool:
Hihi, to jest w calym watku najsmieszniejsze :lol:Cytat:
Ja równiez otrzymałem 512`tkę ;)Cytat:
Do mnie nie przyszeł żaden e-mail, ale koperta z CF 512MB i z liścikiem, że przepraszają for any inconvenience this may cause ;)Cytat:
Do mnie przyszedł i e-mail i koperta z 512MB, maila co prawda nie czytałem i było małe zdziwienie gdy zobaczyłem 512mb, ale ja się tam nie przejmuję, wybaczam im :)
nie no. ja myślę że oni powinni na stosie za to spłonąć. ale są mistrzowie świata. przepraszać że się daje 2 razy tyle ile było powiedziane:)
Witam, i w końcu ja dostałem 512 Sandiska. No niezły prezent noworoczny.
Przeprosiny oczywiście przyjmuję.
Canon to fajna firma przysłali mi 512, i pytają CZy mogę ją przyjąć, bo mają problemu z 256.
Kupiłam wczoraj :-), zarejestrowałam, wypełniłam co trzeba, przyszedł mail, że wyślą. Ciekawe, czy zapomnieli usunąć strone o gratisach, czy przedłużyli promocję
Hallgerd, gratuluję zakupu :). Napisz jak się sprawuje i, oczywiście, czekamy na zdjęcia :).Cytat:
Zamieszczone przez Hallgerd
Mistrzostwo Świata !! :)
Nóweczka CF SanDisk 512MB zamiast 256 MB : Wt 2006-01-24 17:13 u mnie w skrzyneczce na listy !! :mrgreen:
...prosto z Holandii w sześć dni :shock:
A ja się nastawiłem na cztery tygodnie czekania :???:
( United Kingdom - starannie zamazane )
No i oczywiście : "Sorry for any inconvenience this may cause" :twisted:
you can
Canon
No to ja czekałam trochę dużej. Rejestrowałam 6 stycznia, karta przyszła wczoraj, też 512 z tym samym tekstem :-)
chyba wysyłali hurtem do United Kingdom - POLAND
do mnie też wczoraj dotarła karta 512 z takim samym listem ,United Kingdom starannie zamazane korektorem
a rejestrowałem sie 19-01-2006r
kurcze a ja tez rejestrowalem sie 19 stycznia i nic........
ale ja na wsi mieszkam to pewnie pani na poczcie pomyślala ze to wąglik..:lol: :lol: :lol: :lol:
po zbadaniu koperty dojdzie moze na 1 maja......jesli termin ważnosci nie minie:-P
A u mnie niestety wywala cos takiego: "Sorry, the promotion code you entered is not valid. Please check and try again." A na pewno wpisuję dobry kod... Aparat kupiony na początku stycznia w www.cyber-shop.pl.
Jedyna możliwość, jaką widzę to taka, że sprzedawca aparatu już użył mojego kodu :???:
Promocja była na sprzęt kupiony do 31.12.2005 (kupiony != rejestracja)Cytat:
Zamieszczone przez pavlack
wiec nie sprzedawca .... jesli faktycznie był kupiony w styczniu (przy
czym jeśli to import to liczy sie kiedy był 'tam gdzieś' kupiony - nie
dopiero w PL przez Ciebie)
Hmmm, no to wygląda na to że był kupiony "gdzieś tam" już w styczniu. Szkoda ;)
ja kupiłem aparat w lipcu , zarejestrowałem się po kilku dniach i nic -czekam do tej pory - Smierć frajerom
a moze ktos kto otrzymal juz karte podzieliby sie ze mna takim numerem promocyjnym ;d i sprobowalbym :) piwko gwarantowane :)
Zarejestrowałem się,350-tkę też z numerem podałem ale nic sie mi nie pokazało gdzie mógłbym wpisać kod promocyjny :(
Dodam,że wątek przeczytałem już trzy razy :)
Może wiecie co źle robię?
Albo sprzedawca już wykorzystał ten kod ?
Pozdrawiam serdecznie
Wysłałem swoje dane. Tylko nie wiem czy dobrze zrobiłem, że podałem zakup ze stycznia tego roku?
no to i ja sie doczekalem.... rejestracja 19 stycznia apaczuszka z kartą i tekstem.......przyszla wczorajj tj 30 stycznia....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobra wiadomość :)
Dopiero po trzech dniach od rejestracji po zalogowaniu ukazała mi się wiadomość gdzie mogłem wpisać kod promocyjny.
A dziś przyszedł mail z przeprosinami w związku z tym, że nie maja już 256 i przyślą 512 :mrgreen:
a czy promocja trwala tylko do konca stycznia? Nier moge znalezc zadnej informacji o nij na stronie canona
Ja mam 350D kupionego w Polsce i mam promocje. Mam tylko pytanie bo karta jest mi na gwizdek czy jak wezme ten kupon na 900Euro to mogę go realizować w Polsce?
Baal jeżeli karta Ci na gwizdek, to ja chętnie ten gwizdek przyjmę...;)
No obecnie dogadałem się że jakbym miał kartę SanDISC to mogę u znajomego wymienić na CompactFlash bez problemów. Ale pic polega na tym, że zarejestrowałem się a nie mogłem wybrać gratisu :( I nie wiem co jest nie tak :( A zrobilem wszystko według intrukcji.
Bo gratisu nie wybierasz.. dostajesz zwrot po zakupach sprzętu na podstawie paragonu (chyba, nie jestem na 100% pewien, w hongkongu gratisów nie dawali;))
Baal: gratisem jest karta typu CompactFlash marki Sandisk wiec ciezko bedzie wymienic "SanDISC na CompactFlash"
Nie było sprawy :) Nie ma to jak nie doczytać :) No to w takimr azie karta się by przydala, tylko szkoda ze zarejestrowałem się i nic mi się nie pojawiło :(
To ja napisałem do supportu Canona w sprawie karty i dostałem taką odpowiedź
Jak widać temat można zamknąć bo gratisów już nie ma.... a szkoda :wink:Cytat:
Please be advised that the Free Memory Card Promotion ended on the 15th of January 2006, since you didn�t register for the promotion before that date, unfortunately, you are not eligible for the promotion.
Ja też się doczekałem. Trwało to około 2 tygodni, ale wczoraj karta dotarła.
A mi się w końcu udało (po 2 tygodniach) wywalczyć zarejstrowanie mojego zgłoszenia na cashback (17-40) w ich bazie (promocja z www.canonextrapromotion.com). Muflon zdaje się nie ma tyle szczęścia :(
Ja usiluje dostac za 30D karte 512 MB jest na opakowaniu informacja o promocji. Niestety nie dotarl mail do mnie jeszcze z haslem :-(. I cos go nei widac :-(.
Pozdrowki
Paweł
Wyslalem powtorne zapytanie o haslo i przyszlow koncu. Zarejestrowalem i za 28 dni mam dostac CF512MB :-). No oby sie udalo bo bedzie ladnym uzupelnieniem do nowiutkiego 30D.
Pozdrowki
Paweł
A ja chciałem zastukać się w piersi jeśli chodzi o moje narzekanie... Szukając czegoś w historii konta zauważyłem przelew od Canona. W połowie stycznia... ;-)
I ja o nich nie mogę powiedzieć złego słowa :)
Witam!
O dziwo Great Britain jest w POLAND :-). Zadzialalo perfekcyjnie (dzieki za rady w tym poscie) i karta za 30D przyszla SanDisk 512MB. Milunio.
Pozdrowki
Paweł
Kupiłem aparat na gwiazdkę i mam kod promocyjny, mam szanse go jeszcze wykorzystac?? bo widze że jakieś promocje powróciły, aczkolwiek jak się wtedy zarejestrowałem to nie pojawiło mi się nic o promocji :(
prosze o pomoc.
Proszę pomóżcie mi.