Miałem dokładnie takie samo skojarzenie.
Wersja do druku
Kolejna porcja.
Juz sie pojawila wczesniej. Teraz jednak beda wszystkie w jednym dziale.
Inna kobieta, inny portret :)
008
009
010
Portret jak portret ale nie chciał bym aby moja żonka tak wyglądała :)
Co do zdjęć to kadr moim zdaniem dobry ale światła trochę brakuje...słabe oświetlenie na sali niestety. Warto by było trochę dopalić. Poza tym jak najbardziej ok :)
Powiem Ci ze na tle pozostalych dwoch Pan tak kobieta wygladala super. Nie jest wcale przypakowana i jej proporcje/kraglosci sa wg mnie bardzo fajne :)
I o co w tym chodzi?
Jakie jest przesłanie tego zdjęcia. Bo ja widzę jakiś randomowy shot w jakimś chińskim/japońskim kraju. Zero treści...
Czy kazdy z Twoich portretow niesie w sobie jakies przeslanie i tresc?
Hm, czy kazde zdjecie musi miec przeslanie? Biorac pod uwage ze to kategoria czlowiek/portret to przedstawia portret czlowieka. Dodatkowo temat watku to "Portret Kobiety". Zatem jest to portret kobiety.
To zdjecie zostalo zrobione jak widac przy knajpce, pani jest z obslugi i zaprasza do srodka. Podobalo mi sie swiatlo i kolory oraz klimat miejsca. Jezeli nie udalo mi sie tego przekazac w tym zdjeciu - popracuje nad tym.
Ten randomowy szot pochodzi z Soho w Londynie.
Biorąc pod uwagę Twoją wypowiedz z własnego wątku o własnym zdjęciu, nie jestem w stanie zrozumieć celu pytania.
Przepraszam Autora wątku za dygresję, ale jakoś mi się skojarzyło.
Cos z 'przeslaniem'.
Dla mnie sporym, syn w srodku :)
012
Gratuluje przyszłego synka ;)
JEST PRZESŁANIE? JEST!
No i jest gites. W tym sens widzę.
Po dłuższej obserwacji zauważam coś głupiego : wydaje mi się, że ona próbuje zobaczyć, czy ma dobrze pomalowane paznokcie u stóp, a nie patrzy na brzucho :D Ale to pewnie ze mną jest coś nie tak.
Zdjęcie ładne.
02 i 013 rzadza jak dla mnie
14. Słup pod kolanami psuje efekt.
15. Troszq przerysowane czoło.
16. Obcięty naszyjnik - mój mózg domaga się informacji "co tam na końcu wisi" :D
17. Oczy ciemno...
Zapomniales jeszce dodac "Zeo tresci.." :D
To nie byla sesja do Vouge'a czy Elle, zapewniam Cie ze mam zdjecie ze slupkiem w odpowiednim miejscu jak i naszyjnikiem. W tym watku chodzi o kobiete. Wybralem te zdjecia bo chcialem kobiete pokazac a nie slupki czy naszyjnik w odpowiednim miejscu.
Troche to tak jakbym sie skupil na Twoim zdjeciu z ringiem wytykajac Ci ze Twoje kapcie psuja efekt.
No ale chyba nie kapcie w tym zdjeciu byly podmiotem?
015 podoba mi sie najbardziej z tego zestawu. wszystko mi sie na nim podoba :) swietna obrobka, kompozycja i pewnien rodzaj gladkosci, ktory sie wyczuwa.
Parteq zdjęcia masz fajne. Schodząc trochę na temat boczny patrząc pierwszy raz na 12 i zdjęcie z twojego avatara pomyślałem, ze to ten sam właściciel ust, podobnie przy 13. Ale mogę się mylić. Wracając do temat naprawdę fajnie się ogląda twoje zdjęcia.
14. i 15. najbardziej sie mnie podobają z nowych, a w 14 zwłaszcza ta dynamika ;)
Świetne zdjęcia Parteq nr 14 rewelka, czy te zdjęcia to z C50mm?
To moze jeszcze kilka zdjec Christine
018
019
020
021
aaa.. najbardziej to mnie się podoba obróbka tych zdjęc, kolorystyka... jak ty ro robisz??!!
ps. tramki fajne ma..
NIe no Bajer.. 19 i 21 bardzo mi się podobaja :)
Po obejrzeniu 1-ki dalej szukam dolnej szczeki; 5-ka, 13-ka,14-ka i 21 też mnie rozwalają.
Reszta lepsza lub mniej lepsza, ale to kwestia gustu i doświadczeń. Teraz będę bał się spojrzeć przez swój wizjer...
Wielki szacun!
PS. ...no i TE kolory...
Dzieki :)
Jutro pokaze Rachel,
tez fajna :D
14 i 21 bardzo mi się podobają;)
Z tego trzypaku najlepiej prezentuje sie nr 22. Widac jakies emocje na fotografii. Zdziwienie? Zaskoczenie? Smutek na chwile przed uronieniem lzy? Pozostale takie "zwykle" jak na zaprezentowane przez Ciebie w poprzednich postach mozliwosci :)
27 najbardziej sie podoba z nowych
25 mogłes troszkę przymknąć
26 sam nie wiem - wzrok bezwiednie ucieka od twarzy
27 miłe
26 wypas. Kocham szerokokątne płytkie GO - 35L to jest to :D
Dobre..dobre :) na 26 wzrok bezwiednie....trafia w oczy, podoba mi się.
Fajne fotki pane Parteq, fajna obróbka (nawet jeśli się nie chcesz podzielić :P )
26 jest ok. pobaw sie kolorami bo strasnie smutnoooo;P
A mnie taka kolorystyka odpowiada:)