Ale nie aż taki dobry jak te inne na stronie. Realizacja dobra, ale temat słaby :D Jakby to byli drwale i ścinali drzewa siekierami na czas... ^^
Wersja do druku
Ale nie aż taki dobry jak te inne na stronie. Realizacja dobra, ale temat słaby :D Jakby to byli drwale i ścinali drzewa siekierami na czas... ^^
Wrócę do początkowych zdjęć - brawo za niekonwencjonalne sfotografowanie festiwalu folklorystycznego - z humorem i dystansem ale jednoczesnie z zachowaniem istoty tematu - naturalne, radosne prezentacje artystyczne o prowiniencji ludowej w kontekście teechnologicznej współczesności (tu mam na mysli zarówno technikę fotografowania jak i pokaznay świat realny np. zdjęcie z samochodem).
Szkoda, że tak dużo kolejnych fotografii na inny temat przerwało czytelność tego wątku.
Gratuluję.
Wrócę do początkowych zdjęć - brawo za niekonwencjonalne sfotografowanie festiwalu folklorystycznego - z humorem i dystansem ale jednocześnie z zachowaniem istoty tematu. Można powiedzieć, że fotografie mają charakter żartobliwy. Ta nutka humoru i dystansu charakterystyczna jest dla twórczości ludowej, z tego wynika trafna zbieżność tematu z charakterem fotografii.
Gratuluję.
Zabol, jak zwykle kawal dobrego reportazu, dzieki!
zmiana klimatu. czasami przydarzają mi się też i takie zdjecia
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Standardowo, ale wzorowo technicznie.
Trójeczka wygrała nagrodę na najlepszy kadr (wiadomo :D)
Siódemka do wyrzucenia (twarz młodej wyszła trochę nieładnie, no i wyszła z GO)
Na szóstce popracowałbym nad lepszym umieszczeniem pary na tle (jakoś żeby te łódki były wyeksponowane też)
Przychodzi zwierze do lekarza, czyli jak to jest u weterynarza :D
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Najgorsze chyba nr 3, bo w tym nieładzie ładu nie widzę. W innych zdjęciach układa się to wszystko we wręcz idealnie spójną całość. Gratulacje jeszcze raz za cudowny talent patrzenia na świat.
To jest to! Masz oko chłopie!
spotkanie emerytów - w tym roku Polski Związek Emerytów obchodzi 50 rocznicę powstania. Z tej okazji emeryci spotykają się i wspominają dawne czasy.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
008 nie ma na serwerze.
Nowatorska fotografia nr 2 wgniotła nie tylko mnie w fotel, ale także fotel w podłogę :D
008 nie ma wcale, z dużo numerków do zdjęć zrobiłem a nie mogę juz edytować posta ;/
a nr 2 to błysk w oku babci
5.30 - autobusem do miasta.
1
2
3
4
5
6
7
8
po autobusie przyszedł czas na piłkarzy ze Środowiskowego Domu Samopomocy
1
2
3
4
5
6
7
8
wszystkie super oprócz blue express
Jest "inaczej" i bardzo to mi się podoba... ;)
http://www.danielfrymark.com/foto_dziennik/200910.html
jeszcze raz weterynarz, ale inaczej poukładany i z innymi fotkami
Olimpiada
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Jak zwykle - bardzo mi się podoba:D! Oj, lubię tu zaglądać, lubię...
polowa zdjec w tej galerii sie nie wyswietla. a szkoda, bo bardzo dobre zdjecia tutaj sa.
nie wiem co się nie wyświetla, sprawdzałem, chyba wszystko działa
a dobra, juz wiem, wieczorem to poprawię :D
http://danielfrymark.com/fotorepo.html
zamiast przeklejać jeszcze raz zdjęcia do tematu polecam link wyżej, tam są wszystkie te fotki, które nie wyświetlają się we wcześniejszych postach.
Życzę miłego odbioru.
Naprawde swietne foty. Masz oko do kadrow i momentow.
Gratulacje!
Kurban Bajram to najważniejsze muzułmańskie święto. Obchodzone jest na pamiątkę ofiary złożonej przez Abrahama. Co roku w Bohonikach (kolo Białegostoku) odbywa się uroczysta ceremonia. Muzułmanie składają sobie życzenia, dzielą się łakociami i składają w ofierze byki i barany.
http://www.danielfrymark.com/fotorep...an_bajram.html
Taki mały cykl pt. Ludzie więcej tu -> KLIK KLIK
Czemu całego nie wrzucasz tutaj?
Pani w kiosku trochę za ciemno w stosunku do itemów po lewej...
Reszta Och i Ach, wiadomo.
nie wrzucam całego z lenistwa, nie chciało mi się tyle linków przeklejać ;)
Sprzedawcy
Mieszkańcy powiatu Chojnickiego i Tucholskiego.
Zdjęcia wykonywane do rubryki "Tu się żyje"
w Gazecie Pomorskiej.
Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich, którzy są na fotografiach :)
1
2
3
4
5
6
7
8
Port w miejscowości Essaouira - Maroco
więcej KLIKAJ TU!!!!!
Przekozackie. Szkoda że ptaszka wcześniej (po prawej, przed łódką) nie uchwyciłeś. Cóż za niebo! Cóż za kolory!
jakoś tak wyszło, to nie jest żaden HDR czy coś w tym stylu, po prostu piękne światło tam jest :)
nie wierze ze to wklejone tutaj to nie jest HDR. albo jakas totalna obrobka chocby na samym rawie w acr ;)
zdjecia fajne, ale ta plastyla do mnie nie przemawia..
No za ostatnie gratulacje! Jak patrzę na nie to wydaje mi się, że to niebo się rusza!
Garbarnia skór w Marrakeszu.
szkoda, że nie pokazałeś więcej Marakeszu na forum, bo msz warto!
to jeszcze nie wszystko :)
No OK, ale przecież większość osób wybiera selektywnie kilka zdjęć, które np. uważa za najcieksze, a jeżeli ktoś chciałby zobaczyć pełen set to wchodzi tam przez podanego linka. Co w tym złego? Moim zdaniem to nawet dobrze, że na forum jest dodatkowo selekocjowany set, dzięki temu nie muszę oglądać gniotów, których nie chce, a jak coś mi się podoba to wchodzę na podany link :)
PS. Ale to chyba dyskusja bardziej ogólna, aniżeli do przypadku k. zabola...
OK. Zgadzam się w całej rozpiętości (tonalnej matrycy) ;)
Jakiego pozycjonowania?! Vitez ja cię prosze, nie mierz wszystkich swoja miarką. Dlaczego nie ma wszystkich zdjęć w poscie na forum? Do zwyczajnie nie chce mi sie klikać, przeklejać adresy zdjeć, a potem jeszcze to wszystko numerować. Jak chcesz, to mogę nie pokazywać tu żadnych zdjęć.
zabol, nie obrażaj się, robisz świetne zdjęcia, pokazuj ich tu jak najwięcej.
U co za argument. A gdzieś tu widzisz moją galerię z odnośnikami do mojej strony?
Nie ma to jak na fochu pisać posta.
Nie musisz wszystkich, wystarczy kilka-kilkanaście. Jak Ci się nie chce to tego nie rób - decyzja należy do Ciebie. Mi zależy tylko na tym by wątki Galeriowe były wątkami ze zdjęciami, nie z linkami. Skoro Ci nie zależy na dbaniu o swoją własną Galerię tu na forum to tylko o Tobie świadczy...Cytat:
Dlaczego nie ma wszystkich zdjęć w poscie na forum? Do zwyczajnie nie chce mi sie klikać, przeklejać adresy zdjeć, a potem jeszcze to wszystko numerować.
Nawet tytuł masz "obrazki" a człowiek wchodzi i widzi "linki" :? .
I właśnie o to mi chodzi - by na forum pokazywać zdjęcia! A nie naganiać do odwiedzania swojej strony.
Jak ktos tego nie rozumie bo mu się nie chce to tym bardziej przykro.