nie, niemożliwe :-)
http://picasaweb.google.com/gwozdztom/KsiYMYnD#
Wersja do druku
nie, niemożliwe :-)
http://picasaweb.google.com/gwozdztom/KsiYMYnD#
to można sie przecież wybrać w następnym proponowanym terminie:>
trudno :p
ja sie odliczę :)
no to może taka zachęta dla pozostałych....idziemy później na piwo? :D
jeszcze tego nie ustalono :D ale jak ktos ma jakąs propozycję to niech śmiało pisze:)
jeżeli mogę zaproponować, to wolałbym sobotę, od rana mi pasuje,
a potem możemy wpaść na piwo jak Paenka proponuje lub na knedle z truskawkami zapiekane z kapustą w knajpie na Księzym Młynie
co to jest rano dla Ciebie?
Źle napisałem przepraszam, bardziej koło południa 10-11
sobota około 11-ej dla mnie OK.
no teraz niech też inni się wypowiedza czy sobota 22.11 ok godz 11 pasuje?
To ja się dopiszę ale na razie na 80%
Ok mi pasuje tylko ustalmy gdzie się spotkamy.
widze że się niezła wycieczka szykuje.
ja również w to wchodzę ;)
lista jest następująca:)
22.11.2008 godz. 11.00 (tu wpisz miejsce)
paenka
luter78
aligator16
djcargo
Blackrado
Hiv
ktoś się dopisuje, ktoś się wypisuje?
knedle z truskawkami smacznie brzmią :D tylko nie wiem czy na moją kieszeń będą:p proszę o szacunkowy koszt takich kndeli bo ja studentka ciułam każdy grosz ;p
dlaczego nie ma mnie na liście? czy starych nie bierzecie?
nie wiem dlaczego nie ma cie na liście wydawało mi sie że skopiowałam ostatnią listę jaka była no ale już poprawiam :) WSZYSCY są mile widziani :D szczególnie ci analogowi :p
paenka
luter78
aligator16
djcargo
Blackrado
Hiv
analogforever
jak możesz do dopisz jeszcze użytkownika strebor,dzisiaj się odgrażał że chce być przewodnikiem i sponsorem pifka :-D:-D:-D (bo ma cyfre)
http://www.uszwajcara.com.pl/ to chyba o te knedle chodzi ;)
zastanawiam sie tylko czy tam w sobote nie bedzie tak zapchane samochodami jak na tygodniu, przyjezdza tam mase ekip remontowych i wszedzie stawiają swoje auta....
moze lepiej niedziela?
paenka
luter78
aligator16
djcargo
Blackrado
Hiv
analogforever
strebor (sponsor :P)
no to jak ktoś jest może na miejscu w Łodzi to móglby zerknąć tam dzisiaj i jutro?
Mnie jest egal byle bym wcześniej wiedziała, jak każdy pewnie ;p
Ty analog Ty bajek nie opowiadaj, ten sponsoring to pomówienie (a moze poprostu mażenie).
Bardzo proszę o przepisanie nawiasu z mojego nicka do nicka analog...
paenka
luter78
aligator16
djcargo
Blackrado
Hiv
analogforever (sponsor :P)
strebor
ja sponsorem ????? ja się nie nadaje na taki zaszczyt,jestem dopiero początkującym użytkownikiem tego forum i nie mam cyfry.Strebor już raz sponsorował grupe canona ,pewnie moze i drugi raz.A IMO sponsoruje ten kto wymyślił piwko.
I tak rodzi sie plotka, nie canona tylko cyberfoto.
Po porstu po sotkaniu przy okazji targów foto 2 lata temu zostałem jako ostatni z kumplem i przy wyjściu okazało sie że koledzy z CF nie zapłacili całego rachunku za siebie, tak więc trudno to nazwać sponsorowaniem raczej niefatrem :(
A co d zaszczytów to takiego mogą dostąpic tylko prawdziwi guru fotografi (czytaj analogowcy) a nie jakieś patałachy bawiące się cyfrą ;)
To może tak: założycielem wątku jest paenka, więc jest jako tako organizatorem całego spotkania :) Więc takie stanowisko zoobowiązuje ;) A do tego jest analogowcem :)
hihihi panowie panowie :D juz spokój
teraz lepiej?
paenka (sponsor)
luter78 (sponsor)
aligator16 (sponsor)
djcargo (sponsor)
Blackrado (sponsor)
Hiv (sponsor)
analogforever (sponsor)
strebor (sponsor)
czyt. powyżej jako studentka ciułam każdy grosz, tym bardziej, że to koniec miesiąca :D
No i pieknie, obdzieliła wszystkich po równo :)
Dobra zostawmy tak :)
paenka (sponsor GENERALNY)
luter78 (sponsor)
aligator16 (sponsor)
djcargo (sponsor)
Blackrado (sponsor)
Hiv (sponsor)
analogforever (sponsor)
strebor (sponsor)
A jak z miejscem? Proponuje przed galeria - dojście w kilka(naście) minut a każdy bedzie wiedział gdzie (ksieży młyn to jednak jest duża przestrzeń)
moze być, tylko które wejście?
A to już mniej ważne - wejście od ul. orlej?
paenka (sponsor GENERALNY)
luter78 (sponsor)
aligator16 (sponsor)
djcargo (sponsor)
Blackrado (sponsor)
Hiv (sponsor)
analogforever (sponsor)
strebor (sponsor)
pawel-foto (gość :mrgreen:) -o ile nie wypali mi wyjazd do Lwowa.
Sobota zaliczona, bylam wczoraj nie jest najgorzej. Termin moze zostać.
W ciągu może 15 min. spotkałam ze czterech fotografów :D ktoś z Was był?
Ja chciałabym zapytać czy nie mogłoby być to spotkanie o 10?
Może być dla mnie to bez różnicy.
Ciekawi mnie tylko jaka pogoda będzie...
moze byc o 10-tej
dla mnie 11 to już duży wyczyn jeśli chodzi o wstawanie,też się chyba spóźnię i będę poźniej.
coś mi się obiło o uszy że ma śnieg padać w tym tygodniu i pewnie będą nici ze spotkania.
Ja jednak odpadam. Fotografuję w ten wekend Lwowskie klimaty.
Tak śnieg może być ciekawy w takim miejscu.
Gorzej jak bedzie zimno...
weźce zapałki i jakieś szmatki to ustroimy jakaś dziewczynkę i będzie "dziewczynka z zapałkami" :D
btw ja to chyba będę miała bardzo graniczone możliwości foocenia ;( bo mam tylko nikona z obiektywem o swietle 3,5 :(
szkoda,jak będziesz przy następnej okazji w Łodzi to się odezwij.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nikony to podobno bardzo dobre aparaty,nie wiem czemu to zmarwienie?Cytat:
btw ja to chyba będę miała bardzo graniczone możliwości foocenia ;( bo mam tylko nikona z obiektywem o swietle 3,5 :(
Jak sobie dasz rade z manual focus to mogę wziąść wolne body ,lampe i obiektyw (tylko daj znać jaki chcesz) , filmy musisz sobie kupić.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
śniegu raczej się nie boję ale wolę jak jest gorąco niż zimno,w każdym razie pierwszy śnieg to zawsze problemy z komunikacją własną jak i miejską.
dzisiaj na Księżym Młynie b. ładna pogoda była codziennie z reszta obserwuje, oby tak do soboty :)
Nie to nie jest tak, że ja nie mam ;p Ja mam canonka w Sdz;D po prostu w tygodniu muszę wykonać kilka zdjęć cyfrą a powrót później z dwoma aparatami, kopmuterem i innymi tobołami pociągiem nie widzi mi się :D a światło 3,5 może mi utrudniać ładnego bokeha ;p z resztą co ja piszę...nie jestem aż taka doświadczona...wiem co chcę zrobić ale jeszcze nie umiem stąd moje gderanie :D
Nie mniej jednak dziękuję za propozycje ratunku:) to naprawdę bardzo miłe.
O tak dzisiaj w Łodzi była bardzo ładna pogoda aczkolwiek niesamowicie wiało.
btw. "śnieg" pada