4, 5, 12i 17 - świetne... wszystkie bardzo dobre i udane, ale to mi się podobają najbardziej... :)
Wersja do druku
4, 5, 12i 17 - świetne... wszystkie bardzo dobre i udane, ale to mi się podobają najbardziej... :)
yyyyyyyyyyyyyy! tyle mam do powiedzenia 17 jest bezkonkurencyjna....aż dech zapiera...po prostu nie do wiary, że takie miejsca są prawdziwe
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
przepraszam o jakim p. Pawle mowa? Bardzo jestem zainteresowana jego dziełami itp....niech mi oczy otworzy!
Bardzo ladne, 1,4,5,6. Wygrywa 4, dobrze ze pojawily sie te kropki-osoby na nim!
piekna galeria! szczegolnie mi milo gdyz jestem z Rytra, wiec widoczki znane a jednak ujete inaczej, malarsko i pieknie! pozdrawiam
4 i 6 bardzo ładne :-D generalnie cały secik śliczny
Elandril,eryk_g,DonBolano,Komm,ewa_olsztyn,kris200 ,dr11,diZaster,marfot,uzależniony,Paenka,
Zakrzi,aarehir,cresky - Bardzo mi miło że tu wpadliście i napisaliście kilka słów :)
ewa_olsztyn - dało się uniknąć ale mi one odpowiadały :)
Paenka - oczywiście chodzi o Pawła Pierścińskiego
Kolejne fotki :
Zapraszam
3,5,6 swietne :)
Czlowieku, jakie Ty masz szczescie do swiatla...!!
Yerzu - kapitalne foty. Milo popatrzec, od razu czlowiekowi zachciewa sie wyjsc w plener i pofocic:)
Jesli moge, to moja skromna opinia co do 15,16 i 17 - troszeczke mnie razi ta duza roznica miedzy strefa oswietlona i cienia. Ale to kwestia spostrzegania pewnych rzeczy:)
Gratuluje!:)
Dla mnie z ostatniej serii najlepsza #20. Głównie ze względu na kolorystyke i wieloplanowość kadru. Gratuluję!:wink:
Oj pięknie, pięknie! 20 najlepsza:)
łał!!! Zaniemówiłam...MAJSTERSZTYK!!!
Już gdzieś kiedyś Ci to pisałem, ale twoje zdjęcia są po prostu urzekające:) Potrafisz nimi czarować a ogląda się je z zapartym tchem. Wchodząc do twojej galerii można być pewnym, że za każdym razem znajdzie się coś pięknego. Pozdrawiam!
Dziekuje Wam bardzo za komentarze :) Pora odgrzać troszkę zakurzony temat. Przyszła wiosna to i nowe foty się pojawiają.
Seria z Jury Krakowsko-Częstochowskiej :
21.
22.
23.
24.
Zapraszam
Wiosna jak żywa, fajne foty,
Mmmm, uwielbiam takie widoczki. Jak zawsze super.
Jakby tak wyciąć drzewo z 21. pod nieobecność konserwatora przyrody?;)... Pięknie "skompresowana" grafika!
Jest co kontemplować, bo w swojej galerii pokazujesz do czego służy światło w fotografii - inspirujące prace, dzięki.
Ładne ale bardzo podobne do siebie. Z ostatniej serii wystarczyło by jedno. Piękna wiosna.
Podziwiam Twoje foty :-D , pięknie znajdujesz temat profesorze yerzu .
Aby nie było tak poważenie to foty : super odjechane :shock:.
bardzo ładne zdjęcia, podobają mi się szczególnie serie 15,16 i 17 oraz 18,19 i 20. Takie naturalne. Z ostatniej serii 21 w zupełności wystarczy, reszta zbyt podobna.
awesome ;o kurde szkoda że w mojej okolicy nie ma takich krajobrazów ;/
Witam
Znajome tereny i foty ,cholewcia wypadało by się wybrać na Morawy , po ostatnim wypadzie nabrałem jeszcze większej ochoty ale z czasem kiepsko.
Pozdrawiam i gratuluję dobrego spojrzenia jak i zdjęć.
bardzo fajne foty, z jednym ale - troche za ciasno
nie jest problemem, ze jest wasko, dla mnie jest za ciasno, szczegolnie w ostatniej serii
ogladajac Twoje foty mam wrazenie jakbym je widzial przez dziurke od klucza, brak mi w nich miejsca na oddech, a o to chyba chodzi w wypadzie na lono natury, niekoniecznie z aparatem
Dzięki za opinie i komentarze.
Dwie fotki dla przypomnienia z Beskidu sadeckiego.
24.
25.
Zapraszam
24 zaje..... brak mi slow nie wiem jak to opisac (bardzo dawno nie widzialem tak dobrego zdjecia)
24 zachwyca
Niesamowity album! Wynajdujesz piękne światło i równie pięknie je przekazujesz.
yerzu, po raz kolejny:
#24 pięknie!
#25 tyz piknie, albo i lepiej - te strumienie światła przebijające się przez mgłę i gładkie przejścia kontrastu na zboczu górskim... odblaski trochę mniej mi podchodzą, chociaż ...przez to zdjęcie jest bardziej naturalne. gratulacje!
yerzugratuluję pięknych fotek. Jako,że spędziłem kupę lat na terenie Beskidu Sądeckiego szczególną sympatią darzę właśnie Twoje zdjęcia z tego regionu oraz Rytra. Jakbyś miał jeszcze kilka fotek z tej części Polski to chętnie bym nimi nacieszył swój wzrok. Zdjęcie 24 naprawdę fajne :-) Na jakim szlaku zostało zrobione?
Dzięki za komentarze - bardzo się cieszę że przypadły Wam do gustu.
paparat - ciężko mi powiedzieć - nie znam dobrze Beskidu sądeckiego - zawsze mam tam kolegę przewodnika - w każdym razie na każdą miejscówkę da się dojechać samochodem :)
Jeszcze jedna porcja zdjęć z Rytra - tym razem seria 10 fot :
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
Zapraszam
Jak zwykle rewelacja! :D Naprawdę świetne i światło z chmurami/mgłami i fajne kadry. Najbardziej z serii podoba mi się 29. Żeby nie było tylko nic nie wnoszącego zachwytu, to z wad to dla mnie: dominujący słup na 34, na 30 trochę się blik się złapał, a 26 do mnie nie przemawia - jakby z innej ligi niż pozostałe. Z ciekawości mógłbyś zdradzić techniczne aspekty: bo EXIFy wycięte - przynajmniej na dwóch które sprawdzałem. Pozdrawiam.
Z technicznych to aparat 1dsII szkło 70-200/2,8 w większości kadrów na długim końcu, czasami podpięte tcx2.
Godziny robienia zdjęć to tak między 6 a 7 jakiś miesiąc temu.
bardzo ładne zdjęcia, doskonałe oko. podziwiam i zazdroszczę talentu