Eeee... ja do pracy na ósmą idę i dam radę. Kawka lub red bull i da się przeżyć !
Nie bądź cienias :mrgreen::mrgreen:
Wersja do druku
Wstane i przyjadę.
Moge kogoś zabrać z pod Tesco - Kapelanka
J.
heh.. Mnie nie będzie. Nie ma sensu wstawanie w nocy kiedy nie ma się własnego aparatu tylko dzielony.. ;/ Cóż nie można mieć wszystkiego.. Milej zabawy Panowie :)
Nie gardzę waszym towarzystwem tylko sam przyznaj, że wstawanie na nocne focenie bez aparatu nie ma sensu. A non stop proszenie canisa żeby dal aparat też się mija z celem, bo tylko obie strony się wnerwiają (gównie ja, bo canis zazwyczaj foci non stop). Więc po co? A canisa pilnować nie muszę.. Duży już jest.
madallenka, ja bedę miał dwa korpusy- odstapie 5 klatek na ilford 400 i 20 klapnieć na 350 d
pzdr;)
Było super !!!! Pogoda się nam udała :)
Nabyłem nowe doświadczenie: "nie robić zdjęć dziadkom, bo bywają nerwowi" :/
Tak czułem, że ta fota pojawi się jako pierwsza ;)
Dane fo FTPa:
149.156.26.198
login: cb
pass: canon
Fotki wrzucamy w ~/public_html
Bardzo proszę, aby każdy założył tam swój katalog.
Fotki będą dostępne normalnie przez http (przez przeglądarkę) pod adresem: http://149.156.26.198/~cb/
Można wrzucać duże pliki, można je linkowac na forum jako obrazki.
Moje fotki mozna zobaczyc w "Galerii użytkowników".
Fajnie było sie spotkać.
Specjalnie dla Roberta:
Powalczę jeszcze kiedyś z tymi liściami :-)
http://149.156.26.198/~cb/lupus/
Kilka moich fotek. Reszta będzie jutro.
canis_lupus
pikny ten listek! swietna robota!
Robert Dy- bardzo porządne fotki!super!
ja cos wrzucę jak obrobie w ps-ie (hehehehe)
pzdr
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
późno, jak znajdę chwilkę to wrzucę jeszcze coś! :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Fajne, szczególnie 3, 8 i 9 mi sie podobają.
Fajnie fajnie.. Majku.. ja Ci mowilem ze Ty masz u mnie duzego plusiora za twoje podejscie do tematu portretow "spiochów". Jestes chyba piersza osoba , jaką spotkalem ktora miala w sobie na tyle kultury i chęci aby podejsc do bezdomnych rozmawiac z nimi, zrobic zdjecia. Zwykle to ludzie biora 500 mm strzelaja z 5 metrow niby niezauwazeni a potem jakie to super foto mam.
Moje wrzuce jak.... uporam sie z systemem i robakami...
JaBlam ;)
dzięki za miłe słówka i czekam na fotografie ;)
pzdr;)
Majku fajne foty - szczególnie te 'śledzone' ;)
Widzę też że się spodobało moje 'zejście na ziemię' - czuję się zobowiązany te foty pokazać ;)
powrzucam je jak się troszkę poinstaluje po przeinstalowaniu systemu...
Dzięki koledzy za wspólny wypad - myśle że grupa jest mocna i będzie rosła w siłę - oby więcej takich plenerków ;)
Jesli ktoś miał wątpliwosci dla czego zloty w Kraku, to chyba taki plener na to dobitnie odpowiada - 8 zapaleńców wstaje przed 3.00 rano żeby się na rynek doczłapać i razem pofocić (i to wszystko w dodatku w kilka dni po zlocie ;) ).
A może jacyś chetni na sobotę? :) niestety w tygodniu nie ma mnie w Krakowie i nie mogłem byc na nocnym foceniu :(
witam nocnych marków pozdr.
W sumie chyba moglbym sie w weekend przejsc, w tygodniu praca wiec odpada.
Postawilem kompa na nogi wiec cos tam wrzucam..
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Pozdr.
fajne foty, poza tym, że wstawiłeś dwa bardzo podobne , do tych ktore ja chciałem wstawić i teraz **** zbita... ;) niezły klimacik , szczególnie na dominikańskiej...
Czasem mi się zdaje że nie doceniamy tego naszego miasteczka ;)
JaBlam
nie sądziłem że z tej parki w tym swietle da się coś wyciągnąć
myliłem się!
brawo!!! zaskoczyłeś mnie!
No to teraz moje ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Do następnego razu ... ;)
Ladne te gwiazdki Ci wyszly... ktore to szklo tak pracuje? No i fajnie ze troche tajemniczosci sie wkrada.. Fajne sa te z mala GO.
Generalnie niestety gwiazdki i mała GO są tutaj w sprzeczności - albo jedno albo drugie;) Temat potraktowałem krajobrazowo i mocno przymykałem - porównaj np moją i Twoją parkę na ławce ;)
Gwiazdki wychodzą chyba tak samo ładnie z 24L (1,2,8) , z 50/1.4 (5,6,7) i z 85/1.8 (3) :)
no to może nastepny wypad w jakieś ciekawe miejsce koło Krakowa typu Tynie np? Jacyś chętni?
Ja bardzo chetnie... tylko niestety nie jestem mobilny... jesli ktos moglby udostepnic mi jeden fotel w aucie i przyjalby przynajmniej w podziekowaniu zwrot częsci za paliwo to ja bardzo chetnie.
Ja kółka mam, ale niestety przyszły tydzień, tak do piątku po południu odpada - masa pracy przy obróbce...
Może w piątek?
jak ostatnio! ustalcie termin i jak dopisze odrobinę szczęścia to uda mi się dołączyć do grupy (pracuje w soboty(czasami i w niedziele) a w ten czwartek się bronię)
W zależności od terminu byłbym chętny. W Krakowie nie mam problemu z noclegiem, samochodzik jest.
Ja raczej odpadam, no chyba że rzeczywiście plenerek nocno-poranny bo od 7:30 pracuje lub mam zajecia.
jeśli jakis plener nocno-poranny to sie pisze, chetnie sie czegoś naucze ;) i skoro byłaby okazja pofocić kraków nocą, to czemu nie korzystać :) zazwyczaj nie ma z kim, a samemu troche strach :)
Komu odpowiada termin nocny 12.11.2008 ?? Jest to piątek !
1. Ja :)
A sorry, oczywiście miałem na myśli piątek 07.11.2008r :)
Dla mnie jest OK
J.
szkoda ze to nie piatek nad ranem tylko z piatku na sobote :| w sobote to ja rano pracuje wiec nie wiem czy dam rade :)