Zabraklo mi kilku minut i nie mam 3mb koncowki...wrrrr
Wersja do druku
Zabraklo mi kilku minut i nie mam 3mb koncowki...wrrrr
jezeli to mpg to nic nie poradzisz, ale jak to avi to divx fix pomoze na brakujace 3 mb, moze jest cos podobnego do divx fix'a dla mpg, poszukaj
co gorsze zciagalem getrightem i jak nie znalazl zrodla usunal niedokonczony plik. ech
no to lipa, no chyba, ze chcesz sie bawic w odzyskiwanie - easyrecovery professional da rade, ale jak masz osla to nie warto sie chyba bawic
nie bede sie bawic. Kumpla poprosilem i mi z kads zciaga ale wlecze sie jak krew z nosa. chyba ze ktoz z forumowiczow udostepni jeszcze gdzies...?
polecam osla
mi zostalo juz 50 Mb 8)
na jutro moze sie dociagnie
moze poszukajcie tutaj
http://search.suprnova.org/
podobno ten sposob sciagania sie sprawdza.. ja nie probowalem
sprawdza sie, ale torrencie to raczej tylko najnowsze rzeczy sa, i to najlepiej sciagac, idzie jak burza, a ten film jest z 2001 roku, wiec mala szansa, ze na torrencie bedzie, starsze to najlepiej na osiolku - www.osiol.com - jest tam fajne forum, mozna sie duzo o osle dowiedziec
jest
no fakt, to musi byc dobry film, 13 seedow filmu z 2001 roku :twisted: to sie nieczesto zdarza na torrencie
Witam
I jak tam idzie ? Widzę, że niektórzy jeszcze ściągają, a inni już obejrzeli. Muszę stwierdzić że raczej nie chciałbym być fotoreporterem wojennym. Jeden jego kumpel chyba został ranny czy zabity przed laty. Wczoraj jak oglądałem to co działo się w Basłanie to ciarki przechodziły. W jednym momencie było widać jak rosyjski żołnierz strzela z za rogu budynku a tuż za nim fotoreporter. Szaleńcy.
Potwierdzam, ze na torrencie sie bardzo szybko sciaga - u mnie jakies 8 godzin i mozna ogladac :)
Dajcie linka do tego filmu.
Z góry dziękuje.
nie ma linka ;)
Dzięki, już go znalazłem.
o jaki zdolny :D
Zrobiłem błąd w nazwisku dlatego wyszukiwarka emule, nic mi nie znalazła, po prawidłowym wpisaniu ,wyszukiwarka znalazła link do emula.
Chetnie zobaczylbym ten film. Jest na jakims ftp?
Czy jest jeszcze możliwość ściągnięcia tego filmu ?? Jeśli tak, to bardzo proszę o link do niego na priv
Ja też, ja też !!!
do sciąginęcia filmu potrzbny jest e-mule i troche cierpliwośc+czas. A uwierzcie mi warto poczekać az sie sciągnie :)
Moze bede niegrzeczny w tym momencie, ale zamiast sciagniecia filmu proponuje sciagniecie majtek i zalozenie sobie ich na glowe. I zaprzestanie rzucania poradami dotyczacymi pirackich kopii filmow.
Co bedzie nastepne? Porady "jak ukrasc czyjes zdjecie"? A moze samochod? :?
Przesadzasz kavoo. Nikt tu linkami do pirackich kopii nie rzuca - to jest zabronione w regulaminie.
A to czy ktos sciagnie piracka wersje czy nie, to juz jego prywatny problem, konsekwencje powinien znac - to nie jest zabronione w regulaminie.
Wchodzimy na ciezki teren.. Sprawe postawie jasno na poczatku tej dyskusji... i po to, aby ja zakonczyc - TO JEST PIRACTWO i nie bedziemy dyskutowali czy sciagniecie to "mniejsze" badz "wiekszym" zlo ;) Roztrzygnijcie to zgodnie z wlasnym sumieniem... nie na forum publicznym ;)
proponuje zamknac watek...wszystko zostalo juz powiedziane
rozumiem, że każdy z opisujących walory filmu - kupił(a) go ??? :-)Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Wspaniała postawa :arrow: trzymać tak dalej
Zamknąć to może nie, ale wydzielić jak najbardziej -> co niniejszym czynię :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
ja nie kupilem - wiadomo skad mam.. ale nie mam mozliwosc zapodania na ftp.. sorry
;) :)Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
kavoo stara sie wjechać na nasze sumienie :D
Ja chetnie bym wypozyczyl z wypozyczalni internetowej tylko nikt linka nie chce podac ;)