14
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
15.
16.
Wersja do druku
14
15.
16.
bardzo fajne fotki, mnie się bardzo podobają ale jak znam życie, to zaraz ktoś się doczepi, że niebo widać, a to widać gałązkę etc.:evil:
lubie te krzaki roz , fajne tlo daja :)
15 i 16 perspektywa do poprawy :)
dokladnie tak :) obiektyw i ptaszek na rowni maja byc :)
bardzo przyjemne fotki:-)
perspektywa jest , ale teraz balagan powstal :) o swietle nic nie mowie , bo to roznie z tym bywa :) no i staraj sie unikac bialego tla :)
to teraz napisz coś o bałaganie, chodzi o gałęzie?
to co w tle czy to na czym ptak siedzi
wszystko trzeba dopracowac i tlo i to na czym ptak ma usiasc , ze spacerow tego nie uzyskaz , musisz sie zorganizowac , a przede wszystkim wybrac jaki styl wolisz , czy spacery i malo udane zdjecia , czy czekanie i technicznie dopracowane zdjecia :)
nie chadzam na spacery z teleobiektywem:) jak już pisałem podjazd lub podchód
21.
no miejsce masz malina , tylko dobrze sie roztawic na dole :) az mi sie przypomniala zima sprzed dwoch lat :) pamietam jak kaczki ryby jadly a czapla ich ganiala :)
Zazdroszczę spotkania z uszatką. Miałeś ciężkie warunki oświetleniowe i zdjęcia psują liczne przepały. Jedynie na #29 udało Ci się ich uniknąć i to zdjęcie jest też ciekawe ze względu na niespotykaną pozę (wygląda prawie jak puchacz). Ach gdybyś miał jeszcze drabinę i mógł zrobić zdjęcie z poziomu sowy ;)
noooo, piękna seria, gratuluję:D
super fotki, tylko 37 się nie wyświetla:cry:
już się wyświetla:smile:, też bardzo ładne
ładna poza:D
nooooo super, gratuluję:smile:
swietne rozowe tło:)
Tło na ostatnich bajka, 39 super.
Trening czyni mistrza! Zdradź co to za tła, bo nawet jeżeli to elewacje budynków to wyszło bardzo ciekawie. #40 byłoby super gdyby nie od "strony dupki" która wyszła ostra a łepek znalazł się poza głębią ostrości..
on jest w głębi ostrości na rawie tak wyszedł na jpegu nie wiem czemu może to że jest ciut w cieniu, a co do tłą to fakt: elewacje budynku :) i czerwona rurka ze znakiem zakaz wyprowadzania psów na trawniki
41.
Jemiołuszki-ciekawy jestem opinii , co o tym sądzicie?Czy należy takie foty pokazywać?
42.
43.
44.
45.
46.
47.
41 i 44 sa swietne :)
bardzo fajne foty; "...Jemiołuszki-ciekawy jestem opinii , co o tym sądzicie?Czy należy takie foty pokazywać?..."
myślę,że nie ma się czego wstydzić i spoko można pokazywać, mnie się podobają:smile:
Gawron dobry, zrobiłbym tylko mniej tułowia a nastawiłbym się na bardziej portretowe ujęcie. Ptaki w locie jak najbardziej pokazywać to wg mnie wyższa szkoła jazdy ptasiej fotografii, z tych Twoich 45 i 47 najbardziej mi się podobają.
Na 44 rewelacyjne stadko ci się trafiło:)
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
badzo przyjemne fotki, a te żurawie to już z tego roku?, to znaczy,że wiosna tuż, tuż:-D
tak z wczoraj :)
Miło popatrzeć na te zdjęcia.Ładne te żurawie.Ja w tamtym tygodniu widziałem dwa bociany a wczoraj przelatującą czaple.Wiosna tuż,tuż.Pozdrawiam.
Widać że nie możesz usiedzieć w domu. Ciągnie Cię z aparatem na bagna i w krzaczory;) Podobają mi się zdjęcia żurawi, to pewnie z jakiejś zasiadki bo chyba z podchodu by sie tak nie dały podejść. W mojej okolicy w zeszłym tygodniu kręciły sie dwa żurawie,ale musiały się przenieść gdzieś gdzie bardziej pachnie wiosną, bo do takich widoków łąk bez śniegu u mnie poczekać jeszcze trzeba przynajmniej tydzień.
żurawie z samochodu pozwoliły mi nawet podjechać autem na łąkę na której były
Trochę kontrastu mi brakuje na ostatnich,co do reszty uwag nie mam.