A czym pstryknę sutek Mariusza ?Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
A czym pstryknę sutek Mariusza ?Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
A fe !! Takie cos mozna Nikonem ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Miłośnik sutków? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Nawet trzeba ! Kontrastu tam nie ma dużego, wiec Canon pewnie BF złapałby :D
Znaczy sie wolisz FF z Nikosia ;)
Dobra, jak ktoś wybrał się na godz. 14 to POWODZENIA. Ja próbuję się wbić na Krzesiny od 11 godz. a mieszkam przy rondzie Starołęka, czyli w zasadzie niedaleko. ylko juz na rondzie moim jest korek, zjeździłem 50 km dookoła i wszędzie korki. Jadę na Pudziana :D
Tym co w podpisie: D70 + Sigma 50-500? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Szit!Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
wlasnie wrocilem z poznania ...po kilku godzinach stania w korku zrezygnowalismy z dalszych prob dojechania na lotnisko i zawrocilismy :/ musielismy ogladac pokazy z daleka :(
a ja myslalem, ze tylko wawa taka zakorkowana :) no mamy nadzieje, ze ktos tam dotarł i pokażę te F16 :)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Byłem, widziałem, w obiektyw złapałem :-DCytat:
Zamieszczone przez dzi
Ba, nawet kolegę Polaco spotkałem :)
A imprezka była całkiem całkiem :) piękne F-16tki i piękny Mig-29 - bajer !! 8-)
Ale same fotki pokażę w dniach kolejnych, bo dopiero wróciłem z Poznania.
fakt, korki były fatalne (jak nigdy w poznaniu), oj, logistyki nikt ani nie przygotował, ani nawet nie przewidział... :evil:
ostatecznie jednak udało sie dotrzeć na miejsce bokami (2h w korku i polnymi drogami - rany, przy obniżonych o -4.5 cm zawiasach :-x ).
dobra, jak tu się zamieszcza fotki??? sorry, ale 39.1 kb to trochę mało... :lol:
poza tym te F-16 to cienkie bolki, kilka przelotów w szyku i lądowanie (no fakt, udało im się wylądować, raz nawet w parze) - no ale czego się spodziewać, pilotowali amerykańce ;-)
dopiero nasi pokazali co potrafią: Mig-29 - ten dał czadu! co on nie nawywijał, trzeba było wręcz na chwilę odłożyć aparat, żeby sobie popatrzeć z przyjemnością :shock:
potem zespół żelazny na zlinach też mocni, ale po Migu to wyglądali, jakby latali na komarkach :wink:
wystawa też była fajna (np. czołg leopard II), ale ludzi multuuuuuuum!!! potem powrót już tylko 1.5h w korku...
ale było warto! :twisted:
w załączeniu kilka fotek cykniętych dziś w poznaniu - dla miłośników F-16 :wink:
fajne, mocne, na tym drugim to ty?Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
też wrzucę jedno mocniejsze dzisiejsze: mi się podoba, kojarzy mi się z pearl harbor albo z jakąś inną bitwą o midway, tytuł: o q..fa, ja sp...lam!
No to ja wrzuce im naprzeciw swoja eskadre - nieco liczebniejsza wiec chyba szans nie maja ;)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Sorry za OT bo to oczywiscie Goraszka a nie Poznan, ale poczulem rzucone wyzwanie eskadrze ;)
Hmmm, wybralem sie na 13-ta i ZADNYCH korkow nie bylo, jak sie wjezdzalo na Krzesiny to troche ludzi i samochodow bylo ale bez przesady. A zapewniam Wam, nie jechalem karetka na sygnale ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Ale sie ladnie zrymowalo ;) spotkanko bylo bardzo mile.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Kolorowy
Po F-16 wyjechalem z moimi znajomymi, o Boze co sie dzialo w strone Poznania to byla katastrofa ! Musieliszmy prawie przez Kornik pojechac :roll:
Nooooo, naprawde fajne bylo. Szkoda tylko ze byly te kraty miedzy pasem startowym a publicznoscia, cholera jasna myslalem ze sobie obiektyw wylamie na tym :evil:Cytat:
Zdjecia postaram sie zamiescic w miare szybko, ale kilka chyba mi fajnie wyszlo :D
Coz, slabo, ale chociaz wystartowali przy nas a nie tak jak w W-wie tylko przelecieli ;)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
A na "Amerykancow" nie powiem zlego slowa, pogadalem sobie z pilotem F-16, bardzo chetnie odpowieadal na pytania (pomimo mojego kiepskiego angielskiego). NIestety nie moge powiedziec to samo o naszych wojskowych :( Najgorsze wrazenie wynioslem o zwiedzajacych (NIE WSZYSTKICH !!) ale o tych co posli do namiotu Lockhead M. i stratowali wszystko i wszystkich byle dostac naklejke i zdjecie F-16 (ktore pozniej ladowalo w smietniku), przykre...
Prawda, nie wiedzialem co robic wtedy, czy zdjecia czy sie patrzec. Naprawde piekny pokaz...Cytat:
Zamieszczone przez mxw
A tak nawisem mowiac, mam takie samo zdjecie jak Twoje pierwsze, hehe :)
Też byłem. Było naprawde super.
Pozdrawiam
Kilka zdjęć z imprezy: http://www.republika.pl/elektra2005/pokazy/index.html
Wiec chyba nie jechałeś tą drogą, co wszyscy. Już przed Rondem Starołęka były korki od Hetmańskiej na wysokości Wildy przynajmniej od godz. 11 do 13.45 , bo wtedy jechałem do Areny i widziałem.Cytat:
dokladnie! do lotniska jest przeciez jeszcze kilka/kilkanascie kilometrow :| mowiac szczerze to sie takiego tlumu nie spodziewalem ...nastepnym razem wybiore sie z samego rana ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
My jechaliśmy około 13:30 Hetmańską TRAGEDIA, na rondzie Starołęka pojechaliśmy prosto na Katowicką i dalej na Borówiec, Kamionki. Dużo dalej, ale opłacało się. Tak jak napisał DoMiNiQuE następnym razem trzeba będzie jechać od samego rana.
Ja też tam pojechałem, przed gądkami w las w prawo, ale ok 13. też był niezły korek i pewnie bym się niebawem przecisnął, ale stwierdziłem, że jak mam za godzinę wracać, to mogę mieć problem z wyjazdej i zawróciłem. I niech nikt nie mówi że "nie było ŻADNYCH korków", bo to bzdury z palca wyssane.
To my chyba mowimy o 2-ch roznych dniach ;) bo wlasnie ze znajomym jechalismy Hetmanska --> Rondo Staroleka --> Petla autobusowa i juz prosto na lotnisko i bez problemu sie to obeszlo. A moze po prostu byl taki moment ze bylo luzno i w taki trafilem :confused:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Aha, bylem trzezwy jakby co :D
Z pewnością nie mówimy o niedzieli 12.06
Hm, ale tylko w niedziele był ten festyn :grin:
Chyba, że mówicie o dwóch różnych miejscach, a jednak tych samych :wink: , w sensie w równoległych światach :lol: :wink:
BTW wygląda na to, że dużo osób z forum było ...
Bylo, ale nikt sie chyba nie rozpoznal ;)Cytat:
Czyli znowu wraca temat znaków rozpoznawczych (czyt. koszulek).Cytat:
Polaco czy ty masz wąsiska? ;-)
Poczekaj, poczekaj, jak nic nie wyniknie z dyskusji o koszulkach to sam soe jakas zrobie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
Samego wasika nie, ale tzw. hiszpanska. A dlaczego pytasz ? Widziales mnie ??Cytat:
Tak chyba sobie teraz myśle że tak. Ale byłem zagoniony bo znajomi ciągneli do domu. Trzeba by zorganizować jakiś konkretny plener, bo tam za duuużo było ludzi i trudno się w takich warunkach jakoś spotkać.
zgadzam się, brak koszulek, za dużo ludzi, np. może to był ktos "od nas?" (patrz załącznik)Cytat:
też jestem za konkretnym plenerem, skoro okazało się, że jest nas tu tylu, to może faktycznie skrzyknąć się w jakimś fajnym miejscu i pogadać, i pofocić :grin:
jakieś propozycje? modelki możnaby zorganizować... :twisted:
Prawda, na poczatku myslalem czy nie podchodzic do "Canonowcow" i pytac sie czy sa z Canon-Board, ale jakos mi tak glupio bylo ;)Cytat:
Generalnie gdzie sie nie obróciłem to wiekszość miała aparat CANON. Musiałbym co trzeciego uczestnika imprezy pytać czy jest z Canon-Board. Tak jak piszesz Polaco jakoś głupio było...
Ja mialem szczescie ze do mojego stolika sie przysiadl Tomasz Kolorowy ze znajomymi fotografami, bardzo sympatycznie spedzilem czas. BTW czy to ktos z nas byl z 10D + grip ? Wzrost jakies 2 m. Chcialem podejsc, ale pozniej zwatpilem...Cytat:
Dobra reklama dla forum :>>Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez mxw
No ładnie, a dzieczyna mi mówaił, że ktoś namk robił zdjęcie ;)
Na marginesie witam wszystkich :smile:
To moje zdjęcia;
http://lotnictwo.net/galselect.php?p...is=Łożyński
(najnowsze to z 300D, nieco starsze z F65 a te z przed 2003 roku to robione Prakticą MTL-3)
pozdro
Witek
A to moje fotki z Poznania:
Festyn Lotniczy OPEN HOUSE - Poznań 2005
BTW najbliższa impreza tego typu chyba dopiero w Radomiu, zgadza się ??
Ahhhh, piekne wspomnienia.... Mnie niestety w Radomiu nie bedzie, nie dostane urlopu :(Cytat:
pozdrowienia dla dziewczyny ;)Cytat:
Zamieszczone przez AirWitek
witam, ładne fotki 8-)