No i gdzie te zdjęcia? Nikt nic nie ustrzelił?:D Chętnie bym pooglądał:P
Wersja do druku
No i gdzie te zdjęcia? Nikt nic nie ustrzelił?:D Chętnie bym pooglądał:P
Ja ustrzeliłem .... ale wymaga delikatnej obróbki :wink: Wieczorkiem będą.
Witajcie
Ja rowniez z przyjemnoscia wezme udzial w konkursie :)
pozdr.
Seksu się chłopakom chce :D
Od oglądania się nie najesz :twisted:
witam i wchodzę
-Vitez
-Ewa_olsztyn
-Allgsm.pl
-WatsOn
-Karoollapy
-dj_zibi
-missgruszka
-Rafal913
-kwiatas
-Picia
-Stratus
-Roger-krk
-CezaryM
-borkomar
-seves
-manas
Oj ciezko bedzie z terminem ciezko ;-)
Zostaje tylko weekend ale jak tak dalej będzie lało to zostanie jedynie życie erotyczne żab w wielkim mieści :)
Ja odpadam. Miałem jedno ale zbyt charakterystyczne i anonimowość by nie pomogła. Innego nie zdążę zrobić.
A moze faktycznie przedluzymy czas nadsylania zdjec ? ;-)
Widać, że dużo osób się przestraszyło prawną wypowiedzią pewnwgo z użytkowników tego forum i dlatego powoli odchodzą. Uważam, że termin powinien zostać przedłużony min. do 15 lipca, wtedy każdy mógłby jeszcze coś ustrzelić. "Sex w Wielkim Mieście" niekoniecznie musi być związany z sexem ani z publikowaniem cudzych twarz. Może to być krótka spódniczka lub cokolwiek innego,bo przecież mamy wyobraźnię. Jeżeli termin zostaje przedłużony to wchodzę.
P.S. Obejrzyjcie film "SEX IN THE BIG CITY"...
Eeee, mysle ,ze nie przestraszyli sie prawnej wypowiedzi kolegi ;-) Jesli wypowiedza sie inni za przedluzeniem terminu to przedluzymy, tak wiec pada propozycja przedluzenia terminu do 15 lipca.
ja się zgadzam jak najbardziej :)
Może być do 15 :)
No to i ja za głosem ogółu. Choć udało mi się "coś" upolować to może jednak wpadnie mi w obiektyw "miss mokrego podkoszulka" - warunki za oknem idealne!
Jestem za przedłużeniem terminu. 15.07 pasuje jak najbardziej. Mimo szczerych chęci póki co nie upolowałem nic godnego demonstracji...:(
zgoda
Ja niestety mieszkam w małym miasteczku więc sie nie podejme ;) ... dotego wakacje się zaczeły i większość "sexu" uciekła wypoczywać :D
Ok tak wiec przedluzamy termin do 15.07 ostatecznie.
Vitez i Paenka czy nadal sie wycofujecie ? teraz jest wiecej czasu ;-)
Się zobaczy... ;)
ooo dobrze, ze przedluzyliscie termin bo do konca czerwca nie zdazylbym - modelka sie wycofala.
Ja odpadam :/
Przepraszam za zamieszanie ale wyskoczył pilny wyjazd i dopiero dziś wróciłem do Łodzi. W najbliższym czasie pojade focić - ale Żytnią :/
Hmm na razie praktyki mą głową raczej zawracają...więc jak Vitezowi...sie zobaczy ;)do kiedy zapisy w takim razie? :D do 15.07?
Tak Paenka ostatecznie do 15.07.
jesli termin jest do 15.07 to ja mysle ze tez bym sie pisal, o ile tylko nie nadejdzie znowu pora deszczowa
http://canon-board.info/showpost.php...21&postcount=6
Z naciskiem na "mogą być pozowane" .
Ja np chcę zrobić pozowane, ale tak by nie wyglądało na pozowane...
Ale niestety do 15 lipca mam tylko dwa dni wolne, pozostałe pracuję po 12 godz albo wyjeżdżam i zero szans na próby... więc jak w te dwa dni nic nie skręcę to nie wystąpię w tym battlu :( .
Jak do piętnastego, to mam szansę coś zrobić. Właśnie wróciłam z urlopu na zapadłej wsi i nikt tam mnie nie zainspirował... Nawet przy sianokosach wszyscy panowie raźnie machali grabiami, zamiast podszczypywać zarumienione od pracy i słońca, skąpo ubrane dziewczyny... Ech, co za czasy!
Wczoraj zrobiłem, coś się znajdzie i wysyłam :twisted: .
Wysłałem.
Odbiega mocno od pierwotnych założeń, niestety.
Potwierdzam udział - zdjęcie wysłane, miałem kilka ;) - mam nadzieję że wybrałem słusznie :)
Jak do jutra nic nie zdziałam to odpadam - w taką pogodę niewiele się da zrobić w takim temacie :oops::(
Ja też odpadam. Niestety nic ciekawego nie udało się wychwycić ;/
wybaczcie moje pytanie, ale to nie ignorancja, tylko brak forumowego doswiadcznia. wyslalem zdjecie, tzn mejla z linkiem do zdjecia tak jak przeczytalem w instrukcji do "battle cage', poprosilem tez w tym mejlu kogos (pewnie administratora) o potwierdzenie ze zrobilem wszystko dobrze i moje zdjecie wezmie udzial w "battlu". skad mam wiedziec ze tak bedzie? kiedy na forum pojawia sie nasze zdjecia i mozliwosc na nie glosowania?
z gory dzieki za wyrozumialosc i odpowiedz, pozdrawiam
Mi się coś tam udało złapać ale z żadnej fotki nie byłem na tyle zadowolony żeby wysłać, a pstryków nie lubię publikować.
A wiec mamy:
-Vitez
-Ewa_olsztyn
-WatsOn
-dj_zibi
-missgruszka
-kwiatas
-Picia
-Stratus
-Roger-krk
-CezaryM
-borkomar
-seves
-manas
-miszaqq
Ja niestety odpadam, nie dalem rady. Za duzo wesel sie zwalilo w ostatnim okresie a jak juz sie bralem to burze pokrzyzowaly plany niestety :x Mam nadzieje ,ze bedzie dobra zabawa. Powodzenia ;-)
Ludzi wiele :) ale z moich obliczeń wynika że do tej pory wysłały swoje zdjęcia cztery osoby:
Vitez
stratus
Wats0n
manas
Jeśli wszystko było w porządku z przesłanymi mailami to chyba możemy sie spodziewać niedługo jakiejś sondy z wystawionymi zdjęciami :)
No to jestem ciekaw tych fotek ;) pozdrawiam
Z dużej chmury mały deszcz :-)
Zapraszam do głosowania: http://canon-board.info/showthread.php?t=36290
Widze, ze wiekszosc miala problemy z fotka na battla ;-) Do mnie jedynie 2 przemawia ale tez nie do konca ;-)
Wiedziałem że walkover będzie :twisted: .
Ja tam na 4 głosuję - "prawie jak paparazzi" ;) .
A ogólnie to wstyd, że wyzywający do Battla sam się nie stawił :p .
mi 2 skojarzyło się z "Paniami pracującymi" z amerykańskich filmów ;)
a 4 chyba rzeczywiście ma najwięcej wspólnego z tytułem