REWELKA i tyle
Wersja do druku
REWELKA i tyle
no to pora na kolejne:)
oraz bardziej standardowe
a dla zainteresowanych więcej na http://www.sport.3ct-phototeam.pl/zd...024/index.html
Ciekawy eksperyment z tymi dlugimi czasami! Ma cos w sobie swiezego.. Ale troche oczoplasow mozna dostac.
Na trojce niezla akcja. Dobry moment.
to ostatnie jest pro... wbija w ziemie...
oj muszę gonić :)
Tak sobie patrze i troszke szkoda, ze pilka nie leci w strone obiektywu.. Byloby jeszcze ciekawiej.
Po za foceniem interesowalem sie keidys tez bardzo koszem i moge powiedziec, ze ostatnie zdjecie jest ********e. Jedyne, ale to dla mnie ciutke za male rozmycie tla, co sprawia, ze troche publika i trybuny przeszkadzaja mi w odbiorze pierwszego planu.
Na to już wpływu nie mam żadnego... zdjęcie robione jest tandemem 5D+24-70/2,8L na 30mm i 2,8. To jest niestety naturalna głębia dla tego obiektywu przy takiej ogniskowej i przy takiej przysłonie oraz przy temacie znajdującym się w takiej a nie innej odległości. Bliżej już podejść nie można a to już i tak jest robione z miejsca gdzie aparatu być nie powinno.
z piłką lecącą w stronę obiektywu jest o ile się nie mylę na poprzedniej stronie :D
EDIT: Zauważyłem że jednak nie ma więc wklejam :) (inny mecz i inny zawodnik z tej samej drużyny)
Bomba... moze nie takie dramaturgiczne jak poprzednie ale dobry moment uchwycony
Świetnie wykonane. Miesza się w oczach - i bardzo dobrze :mrgreen:
Super!