Dzieki za opinie ! :)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
BTW w Practical Photography jest dodatek fotografii samolotow, kilka znanych fotografow sie tam wypowiada, moze Cie to zaciekawi...
Wersja do druku
Dzieki za opinie ! :)Cytat:
BTW w Practical Photography jest dodatek fotografii samolotow, kilka znanych fotografow sie tam wypowiada, moze Cie to zaciekawi...
No jak to, a mnie nie poprosili o wywiad? ;-) :mrgreen: ;-) Dzieki za info, jak zobacze w 'empiku' to zerkne ;-)Cytat:
A na www.practicalphotography.co.uk jest mozliwosc 'sample the current issue'. O lotnictwie nic tam nie ma ;-), ale wykonanie tego 'samplera' wymiata :shock: I nawet na moim starym SPARcu da sie to ogladac :)
No tez sie dziwie ;)Cytat:
No i dalem ciala, po prostu ogladalem pare czasopism i mi sie nazwy pomieszaly, rzeczywiscie to nie PP, a jakies czaspopismo lotnicze (moze to bylo Aircraft), ale pomimo staran zeby przypomniec sobie tytul to zapomnialem jak sie nazywalo. Jutro jak znajde chwile to pojade do EMPIK'u i postaram sie napisac co to bylo.Cytat:
SWIETNE!! Mi sie bardzo podoba. Super kolorki o ogolnie wypas :)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Muflon, bylem w EMPIK'u i jeszcze raz sprawdzilem tytul tego czasopisma, a wiec nazywa sie to "Combat Aircraft", dodatek nazywa sie "Digital aviation photographer". Czasopismo jest z listopada tego roku.
A, to co innego - mam kolegę który prenumeruje, obejrzę przy okazji :)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco