Tia? :)
ATy nie powiesisz swoich :D ?
Wersja do druku
Powieście chociaż grupowe ... :)
To ja też wrzucę parę fotek, ale grupowego nie mam...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Wrzucę to co ma z plenerowiczami.
Udało się rozpalić "od pierwszej zapalniczki"
U Earl Grey'a na ostatnim zdjęciu uwieczniony wynalazek Fotofila :)
fajnie wyszly :) widze panowie sie nie obijaja z wrzucaniem ich tutaj :) pozniej ja moje gnioty z KITa wrzuce ;/
ps. fajnie na 6 zdjeciu u Earl Greya sie ten widelec komponuje :D
No to jeszcze trzy, tym razem z uczestnikami pleneru.
7.
8.
9.
Tu jest wynalazek niezbędny przy pieczeniu kiełbasek :)
A tutaj reszta zdjęć - http://gtf-plenery.blogspot.com/
Oto moje KITowe, wszystkie uwagi mile widziane :) poczatkuje wiec uwagi = nauka!
1.
2.
3.
4.
5.Kitowe macro :)
ps. Lada dzien do Stoczni Remontowej wchodzi statek ok 260m dlugosci, jakby ktos byl chetny moge sie dowiedziec o szczegoly i mozna by zrobic kilka ujec przy wejsciu tego kolosa do kanalu w Nowym Porcie.
nic tylko pogratulowac frekwencji:D ,ja niestety byłem w tym czasie na półwyspie próbowałem zebrać sie na pływanie na kitesurfingu po stronie zatoki puckiej,ale koniec konców nie dałem rady-zimno,szaro i mokro.
Nastepnym razem postaram sie zawitac na plenerek.
Witam wszystkich.
Na zdjęciu grupowym pod bramą - ja to 4-ty od lewej.
Jestem początkujący wiec uwagi mile widziane.
Oto kilka moich fotek.
1.
2.
3.
4.
5.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia następnym razem.
Widzę, że plener się udał, gratuluję fotek i organizacji.
[QUOTE=Fotofil;466606]To jest lista obecności, a do reszty rzucę linkę jak załaduję je na serwer.
Ooooo przepraszam lista cokolwiek niepełna.:-o Dlaczego tylko zmotoryzowani i "kiełbasiarze" a cykliści to wymazywani w PS-ie?:mrgreen:
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie :lol:
i do następnego!
Żal ze nie podjechalem, niestety pracujący weekend :(
Licze na szybka akcje mityngową wkrótce :)
Kilka moich zdjęć z wczorajszego wypadu.
1.
2.
3.
4. Ławka na kółkach
Ja wrzucę swoje dwie.
Ciut więcej jest tutaj.
fajne fotki... na każdym plenerze są takie tłumy?
Ten plener był wyjątkowo liczny ale to bardzo dobrze.
Do realizacji pozostaje jeszcze cmentarzysko kutrów.
Dokładam jeszcze kilka swoich fotek.
5. Zakrzywienie przestrzeni
6.
7. Wieszać każdy może
ja bardzo chętnie pojechałbym na to cmentarzysko...
Jasny gwint.. Akurat byłem w Trójmieście (a jestem z Podkarpacia) i kurcze nie wiedziałem.. W dodatku wybrałem się na Hel w poszukiwaniu kadrów a tam jak pisał kolega - zimno, szaro i ciapie.. Szkoda..
Witam.
Akurat nie było mnie na ten weekend w Trójmieście, dlatego nie odzywałem się w wątku. Gdybym był, to też bym się przyłączył.
Gratuluję Paniom i Panom udanego pleneru. :)
Niedługo kolejny "długi weekend", może znów jakieś wspólne focenie się zorganizuje. Chyba że stwierdzicie, że to za często... :)
Chcecie kolejny plener w długi weekend, proszę bardzo. Tym razem proponuję Kaszuby, okolice Miechucina, dziś tam jechałem i uważam, że warto.
Poza tym na taki plener musimy się umówić co do ilości osób i samochodów aby to wszystko zoptymalizować.
No może zrobimy zlot CB na jesieni?
Tym razem ja pojadę..:P Ostatnio miałam być, ale wyszło jak wyszło, a później ciągle żałowałam...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak w ogóle mam pytanko..nie moge znalezc odpowiedniego miejsca wiec piszę tu..może mi pomożecie. Jak juz wczesniej pisalam moja przygoda z fotografia rozpoczela sie calkiem niedawno. Obecnie szukam jakichś kursów fotograficznych..takich na weekend albo na wakacje.. Zważywszy na to, że jestem z Łeby i dojechać mogę najdalej do Słupska lub Trójmiasta. Slyszeliscie moze? Z gory dziekuję
wejdz na stronę GTF-u http://www.gtf.org.pl/kurs.html
ale już się kończy:( polecam dużo można się nauczyć:)
po wakacjach pewnie będzie nowy:)
byle nie dlugi weekend czerwcowy bo siedze na rajdzie pod Bytowem ;/
A chcialbym raz spotkac canonbordowcow....
Długi weekend to ten od 22.05 do 25.05.
ja tez z mila checia bym sie wybral do GTFu i na drugi wypad :) bo pierwszy mi sie podobal choc jestem nowicjuszem :)
a może byśmy się wybrali 23.05 na Noc Muzeów do Malborka ?http://www.zamek.malbork.pl/pl/aktual/indexa.php#noc
fajny pomysl :)
Ja jestem za :D
Oj, wybacz, Zyje za bardzo w przyszlosc :)Cytat:
Hmm... A kiedy to niby?
W kazdym badz razie ja spedzam ten weekend na http://new.magamtrophy.pl/aktualia.html jako foto video, i serdecznie zapraszam fanow i fotofanow :D
Ja również. Tym razem będę jednak potrzebował transportu. Jeśli ktoś będzie miał miejsce w samochodzie to chętnie dołączę, a jak nie to zostaje osobowy :). Telefonicznie dostałem informację, że zwiedzanie jest od 21:30.
Jak jedzie tyle osób, to tez juz napisałem maila z rezerwacja. Jakby co to też chętnie bym sie do kogoś dołączył, chyba że będzie więcej osób to mogę wsiąść swojego przemieszczacza.
Ja niestety tym razem się nie pojawię, w sobotę lecę do Chicago a przed wyjazdem mam jeszcze sporo pracy. Miłego focenia i czekam na fotki.
Witam!
Jak się udał nocny wypad do Malborka?
Może jakieś fotki?
Pozdrawiam!