Przepraszam ze tyle czasu nic nei wrzucałem ale nie było ani czasu ani zdjec za specjalnie:)
Dzięki wszytskim za komentarze:)
aaaaa teraz czas na cos nowego 8-):
Proszę o jakieś komenty :)
Pzdr
Wersja do druku
Przepraszam ze tyle czasu nic nei wrzucałem ale nie było ani czasu ani zdjec za specjalnie:)
Dzięki wszytskim za komentarze:)
aaaaa teraz czas na cos nowego 8-):
Proszę o jakieś komenty :)
Pzdr
w kolorze fajniejsze.... przecież po to była malowana, żeby ukazać wszystkie kolory tęczy ;)
Te kolory są dość ciekawe, szkoda że ta ręka tam jest ... i przepalenia po prawej. Chętnie zobaczę więcej z tej serii.
Ania...... :)
Świetna robota.
Dzieki wszytskim za komentarze :) No to jeszcze jedno z tej serii :
Pzdr.!
straszne troche...
trochę???... No to pojechałeś... ;)
Dzieki za komenty, tak troszkę straszne :) ale tylko troszkę:) Moze ktoś jeszcze podpowie mi co mam ulepszyc w swoich zdjeciach?
chyba tylko mozesz ulepszyc aparat ;)
hehehe dzięki ale wydaje mi się, że aż tak dobrze to nie jest.. Niebawem kupuje 85mm 1.8 zobaczymy co to wniesie do moich fot.Cytat:
chyba tylko mozesz ulepszyc aparat
Pzdr.
osobiscie zdjecia mi sie podobaja bardzo, lecz nie bede ci tu slodzil. za to mam pytanie antury technicznej, jakim obiektywem byly robione zdjatka? bo zaden z tych w opisie mi nie berdzo pasuje;)
Czemu? Robione były C 50mm 1.8 i chyba ze dwa czy trzy starsze 70-200 2.8 IS.Cytat:
osobiscie zdjecia mi sie podobaja bardzo, lecz nie bede ci tu slodzil. za to mam pytanie antury technicznej, jakim obiektywem byly robione zdjatka? bo zaden z tych w opisie mi nie berdzo pasuje
nie nic tylko tak wlasnie mi wygladaly ze dluzsze szklo bylo... jak masz jakies inne zdjecia to sie podziel:)
No to sie dziele jeszcze innymi zdjęciami w takim razie :D :):
Pzdr.
tym poprzednim, które wyżej zacytowałem strasznie sobie podniosłeś poprzeczkę : )
na tych dwóch brakuje mi pomysłu na ręce
zamieniłbym tą rurkę na pędzel : )
i dłoń w górnym wywalił całkiem albo pokazał całą
a w dolnym
pokazałbym palce : )
Heheeh kurcze bo mi sie powoli zdjecia na dysku koncza :D
To taki spontan seszyn w kawiarni...a pedzelek zawsze mozna dorysowac w PS :)
Dzieki za konstruktywny komen nastepnym razem bedzie lepiej :)
W tych oczach można się utopić:) Widzę pewne podobienstwo do Audrey Hepburn moze jakaś sesja stylizowana...na "Śniadanie u Tiffaniego?"
Nie pomyliłem się!!! Chciałem zobaczyć fajne oczy i zobaczyłem...
No to teraz może coś takiego ;> :
P.S I pyknął 500 post we wlasnym watku :D
Pzdr.
Pierwsza seria najlepsza. Pajac fajniejszy w kolorze:) Na ostatnim brakuje mi jednak tej reki, choćby zarysu dłoni, paluszków...kadr nie do końca mi się podoba. Za to fota z grymasem (numeruj zdjęcia, będzie prościej:) ) jest świetna, tylko oczy można by było trochę ostrzej i gites :D
ps. O modelce napisano już wszystko, wiec nic nie pisze;-)
Dobra od dzis bede numerowal :D Dzieki za komenta, teraz czekam na 85 1.8 i szykuje sie kilka nowych sesji nie tylko z modelka wiec mysle ze bedzie ciekawie :D
Na dzis takie cos wkleje powiedzcie co o tym myslicie?
16.
wolę prawe aniżeli lewe, jakoś kadr mi nie do końca pasuje..
że sie spytam - czym robione?
Dzieki :) 20D + 70-200 2.8 IS Generalnie srednio zadowolony bylem z tego tandemu.
Moze ktos cos jeszcze ciekawego powie :>
Pzdr.
Taaak, prawe duzo lepsze, lewe zbyt ciasne.
Z tandemu moze zadowolony nie byles, ale generuje Ci on zadowalajace innych zdjecia :)
:) Dzieki wlasnie na takie uwagi czekalem :) Heh moze i generuje, ale moja sztuka, ktora mialem do dyspozycji byla ze tak powiem, troszke nie ostra, co bolalo przy wywolywaniu rawow...
ciesz się, ja mam bf w każdym obiektywie.. ;/ a bedą jakies zimowe z Anią?
To zmien body :D:D:DCytat:
ciesz się, ja mam bf w każdym obiektywie.. ;/ a bedą jakies zimowe z Anią?
Tak powaznie mysle ze beda, ale nie wiem kiedy teraz juz roztopy sie zaczynają ale moze niedlugo czekam na 85 wiec o razy beda testy nowego szkielka :D
Pzdr.
Przyznam szczerze, zdjęcia z klimatem, jednak jak dla mnie nie wszystkie są ostre, nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Modelka również o urodzie przyjemnej dla oka, że tak powiem;). Czekam na więcej.
No to ja nic nie wiem, nie ważne. Dla mnie No. 1 Rulez. Dorzucę jeszcze do moich ulubionych 6. Natomiast jeśli mogę, bo laikiem jestem, ale No.3 z takim grymasem na twarzy jak jest, tylko oprzeć modelkę o coś, bioderka do przodu i mogło by być gites, ups poleciałem trochę:P
Bardzo ciekawa sesyjka z clownem, tylko ostatnie z serii z nożem nieco nie naturalna krew na nożu, psuje klimat - ale za to minka świetna:).
A które mi się nie podoba: w zasadzie to jedno i nie podoba to zbyt mocne słowo, ale jak dla mnie najgorsze z całej serii to ze słomka w ustach. Ponieważ przez słomkę wydłużyła się optycznie twarz Twojej pięknej Pani i już jakoś tak nie "francusko" wyszło jak dla mnie oczywiście.
GENERALNIE WIĘCEJ POPROSZĘ:)
Dzieki za ciekawe opinie :) Wiecej bedzie tylko nie wiem jeszcze kiedy jak sie uda to w ten weekend cos wrzuce :)
P.S Może ma ktoś 85 1.8 na sprzedaż rozpatrzę propozycje bo szukam szukam i nic znaleźć nie mogę.
Pzdr.
No w tej chwili to masakra cenowa jest, ceny tak poszybowały w górę, że aż niemiło się patrzy.
Mi się udało T 28-75/2.8 wyrwać w dobrej cenie, mam nadzieję że będzie ostry - bo jeszcze nie przyszedł:( ale się zastanawiałem mocno też nad 85/1.8 tylko potrzebowałem coś bardziej uniwersalnego, a tamte z podpisu poszły do sprzedania.
Popatrz na dział sprzedam, tam pojawiają się dobre okazje, tylko to chyba najczęściej czytany dział na forum, jak coś ma dobrą cenę to zazwyczaj już tego nie ma:(
Patrze na sprzedam, wchodze po kilkanaście razu dziennie :mrgreen:
Masakra przepotezna albo nie maja wogole albo ceny z kosmosu... wkurzylem sie wczoraj potwornie juz mialem kupowac w fotoaparaciki za 1390 wchodze po godzinie 1520 ;/ No masakra...
Pzdr.
No właśnie właśnie, zatem albo szukać cierpliwie, albo czekać aż będzie tańsze:) a tym czasem zdjęcia robić tym co się ma.
Przejrzałem uważnie od początku.
Powiem tak.. masz bardzo ładną modelkę..
..i całkiem niezłe oko :)
Niektóre zdjęcia lepsze inne trochę gorsze.
Ogólne wrażenie bardzo pozytywne.
daj nowe ann :)
Trzeba miec takie żeby dawac.. hmmm w ramach testow nowego szkla myśle ze cos sie wymodzi niebawem :DCytat:
daj nowe ann
Hmm no i coz szkla są w plecaku z zdjec jak nie bylo tak nie ma! ;/ Nie dosc ze przeziebiony to jeszcze nikt nie ma czasu.. ehh.. No nic wkleje taki jedno z 85 w pierwszy dzien testow :D :
17.
(Tak ta osoba po prawej to moj nowy model zobaczymy co to bedzie :D )
Pzdr.
Szkło ładnie rozmywa, natomiast fotka mi nie leży. mam wrażenie, że Oni ten chód pozorowali. On oczy zamknięte, ona patrzy w szkło. Jakoś tak średnio mi się widzi.
Zmora ślubników... śpioch Ci wyszedł :)
Hehe a no wyszedl :) Myslę, że w tą sobote uda sie cos sklecić nowego.. :D
No to może coś z dziś... :D
18.
19.
20.
21.
Pzdr!
retusz Igor, retusz:)
Nie wiem czy z czego to wynika ale z tego chłopaka się poprostu snob wylewa na tych zdjeciach, jakoś bardzo nadęcie pozował.
Wiem, przyznaje sie bez bicia ale wczoraj juz nie mialem powera na poprawki... :)Cytat:
retusz Igor, retusz
Niezbyt rozumiem, prawdziwy gangster nie może być pizda nie?Cytat:
Nie wiem czy z czego to wynika ale z tego chłopaka się po prostu snob wylewa na tych zdjęciach, jakoś bardzo nadęcie pozował.
Pzdr.
No własnie na gangstera niewygląda zupełnie, raczej jak chłoptaś z dobrego domu który spędził noc w opancerzonym samochodzie w kiepskiej dzielnicy a na następny dzień pozeruje u siebie na dzielni na cwaniaka. Nie pasuje mi :)
:)Cytat:
No własnie na gangstera niewygląda zupełnie
Moze ktoś jeszcze skomentuje :)?
Pzdr!