Ja jestem raczej zajęty. W niedzielę jest manifestacja solidarności z Tybetem. Godzina 12 plac przed galerią krakowską.
Wersja do druku
Ja jestem raczej zajęty. W niedzielę jest manifestacja solidarności z Tybetem. Godzina 12 plac przed galerią krakowską.
ja jeszcze pomysle, ale jak cos to bylbym za niedziela. a gdzie bylby wypad ?
Jednak nie dałem rady dziś rano :-|
A w sobotę... byłem na Błoniach i była mgiełka, ale mimo wszystko warunki nie takie jakich się spodziewałem. Sam moment wschodu był długo zasłonięty przez gęstą chmurę, która dopiero bardzo długo po wschodzie zaczęła znikać.
Wyglądało mniej więcej tak :smile: :
to kiedy Panowie sie wybieracie ? ja do konca tego tygodnia nie mam czasu. w next moze sie cos znajdzie.
może trocszkę ( bardzo? jeszcze poszukuje definicji przepalenia wiec proszę się nie śmiać, że jestem ostrożna w swoich ocenach :P) przepalone to niebo ale generalnie podoba mi się:)
A może jakby przyciąć to niebo i wykadrować jakoś ten murek, bo bardzo podoba mi się światło na nim:)
Paenka, dobrze powiadasz. Również uważam, że odpowiednio wykadrować foto i będzie wporządku ,i to delikatne światło słońca na murze... naprawde OK.
Pozdrawiam
Przepalenia- może i są, ale było już za późno, żeby ich uniknąć. Zresztą wychodzę z założenia, że jeśli coś jest bardzo jasne, to niech takie pozostanie na zdjęciu :wink:
Natomiast za 3-4 miesiące zaraz po wschodzie będzie to wyglądać tak:
Teraz mam czas, żeby "wyczuć" nowy aparat :smile: