To do kiedy ?
Też byłbym chętny ale wolałbym wrzucić coś nowego czyli tak po 10 marca,a jak nie to wrzucę co mam.
Wersja do druku
To do kiedy ?
Też byłbym chętny ale wolałbym wrzucić coś nowego czyli tak po 10 marca,a jak nie to wrzucę co mam.
To wrzucaj co masz, bo już i tak się dość długo umawiamy, a termin był już raz przesuwany.
Bo ja nadal nic nie wiem. Jedno zdjęcie, czy trzy łączone w jedno, a jeśli tak to jaka szerokość, czy długość?
hellfire, zanim coś napiszesz to proponuje poczytać, wszystkiego się dowiesz a termin do końca lutego - taki jest od początku;)
Haa! Czytałem! Parę razy nawet no i nie wiem :D Może jest niejasno napisane, może jestem zbyt upośledzony, żeby zrozumieć, no ale nie wiem. Obstawiam, że ma być tryptyk z krótszym bokiem na 700px, ale potrzebuję pewności.
Witam!
Jesli mozna sie jeszcze dopisac, to ja tez :)
Teraz lista wyglada wiec jakos tak:
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
7. wojkij
8. Łukasz Unterschuetz
9. sepq
10. MartineZ.oom
11. szwayko
12.WatsOn
13. Miedziak
14. BartasPL
15. maksymiuk
16. decha
17. Veldrin
18. RNz
19.marekb
20. toras
21. KrzysK
22. kogut
23. Gringo997
24. Chemik11
Witam przypominam że deadline w piątek o godz 0:00, pozdrawiam
Marek
Moje już poszło.
za sepq ;) hehe
moje...chyba poszło:)
P.S. cała ta procedura umieszczania zdjęć do Battle jest trochę zagmatwana:)
Moje poszło
moje tez
wiec czekamy............
A ja sie sam zrobiłem w chu**, zostawiłem zdjęcia w Katowicach, teraz jestem w Koniakowie, a wracam dopiero w sobotę. Możliwe więc, że kolejny raz nici ze startu.
Witam.
Też proszę o dopisanie do bitwy ;-)
PZdr.
Kris.B jesteś dopisany pod nr6. za Hellfire'a. 1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Kris.B
7. wojkij
8. Łukasz Unterschuetz
9. sepq
10. MartineZ.oom
11. szwayko
12.WatsOn
13. Miedziak
14. BartasPL
15. maksymiuk
16. decha
17. Veldrin
18. RNz
19.marekb
20. toras
21. KrzysK
22. kogut
23. Gringo997
24. Chemik11
25. Dzygit-dublin
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
moje idzie jutro ale mam pytanko jako że to moje pierwsze battle - mam podać liczbę osób w linku- czyli w tym przypadku 25, czy to nie ma znaczenia? W sumie przecież w każdej chwili to się może zmienić. Nie bardzo wiem co z tym zrobić, dlatego zwlekam z wysłaniem fotki - wyjadaczy proszę o pomoc;)
prawidłowy mail powinien zawierać:
1. jako Tytul maila nalezy wpisac koniecznie tytul z watku w w ktorym sie umawiacie - jest to spowodowane tym ze czasmi filtr antyspamowy niektore wiadomosci przenosi do folderu spam - latwiej je z tamtad wtedy wylowic np: [Battle] Mosty nocą
2. link do "ustawki" czyli watku gdzie sie umawiacie co? kto? z kim? i do kiedy?
3. ilosc osob bioracych udzial w battlu
4. link do zdjecia na imageshack.us (ostatni link z wyswietonych po uploadzie czyli direct link to photo (lub kilka linkow do zdjec zgodnie z ustaleniami)
5. nick z forum
Ja wysłałem "ok 25 osób", ale nie wiem czy przeszło :)
ok moje poszło ;)
alo...
przypomniałem sobie o 23 o bitwie... paniczne szukanie plyty z fotkami i udało mi się wysłać w ostatnich minutach;-))
bardzo jestem ciekawy wyników, kiedy będzie można zobaczyć foty???
Jak któryś z moderatorów zrobi sondę. Myślę, że max do jutra będą...
Cyżby był jakiś problem z wystawieniem zdjęć? Już trzy dni temu minął czas nadsyłania zdjęć, a tu dalej nic.
qrna najpierw wyjazd, teraz choroba w domu i dopiero teraz wysłałem...Moze jest jakaś szansa by się załapać...;)..?? skoro fotki jeszcze nie wystawione..
wysłałem maila do viteza, nie mam jeszcze odpowiedzi kiedy sonda...
...i co z tym battle ? ktoś coś wie ? cisza dziwna panuje
To cisza przed koncertem ;)
A tak na poważnie to też dziwne mi się to wydaje. Tomasz1972 nie odpowiada na priv, który mu wysłałem... Czekamy, w końcu każdy koncert wielkiej gwiazdy zazwyczaj rozpoczyna się z opóźnieniem.
ja tez czekam. zapomnialbym wogole ze jest battle jakby nie to ze akuratnie temat byl wyrozniony:P
Witamy wszystkich Państwa bardzo serdecznie i z tego miejsca chciałbym bardzo przeprosić w imieniu zespołu. Koncert się nie odbędzie ze względu na strajk technicznego odpowiedzialnego za stronę oświetleniową tzn. ogólnie wizualną. Mam przed sobą jego żądania: podwyżka płac, mniej telefonów i listów (zwłaszcza tych elektronicznych) z ponagleniami o "złożenie sprzętu" oraz przeszkolenie jeszcze jednego pracownika jako asystenta. Doszły nas słuchy jakoby jeden z kolegów tegoż, niejaki Pan V., mocno odcina się od pomocy. Dlatego obarczony zbyt wielkimi obowiązkami nasz techniczny postanowił zastrajkować, bo dość ma już tak wielu WALK i BITEW z tyloma przeciwnikami naraz. :-)
15tka. Predator ownz ya!!! Kosmicznie klimatyczne zdjęcie.
Brak mi tutaj zdjęć atrakcyjnych wokalistek. Same jakieś smutasy sfotografowane ;)
Predator pozamiatal, swietna fota...
Fakt. W drugim zestawie sie nawet nie zastanawialem na ktore glosowac, bo 15 powala :) A pierwszy dosc wyrownany. Zaglosowalem i nawet sie domyslam czyje zdjecia to byly :) Ogolny poziom battla niezly nie liczac kilku mniejszych czy wiekszych gniotkow ;)
jedno pytanie, nie żebym się buntował..ale miał być tryptyk...??
bo jedną fotę też wrzuciłbym zupełnie inną lecz nie pasowalaby do innych ni w pi.. ni w oko... tryptyk natomiast mz ma grać ze sobą. Owaszem 15 z drugiej serii wymiata, ale czy autor nie miał pokazać coś więcej...?? Jeśli się mylę to juz więcej na wieczór nie pije i kłaniam się nisko...:mrgreen:
Rzeczywiscie, kilka singli nam się zaplątało, a nie tak się umawialiśmy.
myslalem ze tryptyk to opcja, nie przymus.
spoko, faktycznie nie jasno do końca było określone więc i pojedyncze i tryptyk...:)
W sumie mial byc tryptyk lub jedno zdjecie a nie trzy osobne zdjecia ale nic to nie zmienia, predator i tak sprawe wyjasnil:P
ja tam mam swojego faworyta, generalnie nie wiem jaki jest przeważnie poziom zabawy w bitwach, ale kilka naprawdę fajnych smaczków koncertowych chyba jest nie?;)
15. i długo długo nic :D
a tak poważnie to 15 bardzo mi się podoba, ale jest dużo fajnych zdjęć: 1, 7, ostatnie w 10, 11 szczególnie ostanie, 12
Pozdrawiam
poziom bitwy wysoki, gratuluje
Poziom finału bardzo wysoki no ale ja tam swojego faworyta mam 8)